NVIDIA News
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Youki
- Začátečník

Re: nVidia news
Ja by som to bral len ako ilustracne foto ako by to mohlo vyzerat.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Už jsem jednou psal, že je to obrázek co vytvořily v BSN jen pro ilustraci, viz. jeden z předchozích postů 
- beardie
- Středně pokročilý

povie mi niekto jeden dovod, preco by to fake nemal byt?
v takomto vyrobku nevidim absolutne ziaden zmysel
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No v EVGA si zřejmě myslí opak.
- vendo007
- Začátečník

samozrejme ze to zmysel ma, pouzijes na nu 2jadra ktore dnes uz inac nevyuzijes (ak teda ich maju niekde prebytokbeardie píše:povie mi niekto jeden dovod, preco by to fake nemal byt?
//beardie: jedine asi tak
"Real power can't be given. It must be taken."
- Thellwin
- Administrátor

Promaz ... myslím, že stačilo, chápu, že Nvidia není v oblibě a dobře se do ní teď kope, ale všechno má své meze.
Goldnoob team proud member!
- kal001
- Černá karta

-
nVidia ohlásila uvedení Reality server
http://www.nvidia.com/object/realityserver.html
Jedná se o uvedení 3D technologie pro web, pomocí výkoných serverů s TESLA procesory. Technologie je pochopitelně postavena na CUDA platformě.
http://www.nvidia.com/object/realityserver.html
Jedná se o uvedení 3D technologie pro web, pomocí výkoných serverů s TESLA procesory. Technologie je pochopitelně postavena na CUDA platformě.
- Bucho95
- Začátečník

Už jsem tu postoval pár dní nazpět i video prezentaci o reality serveru. Docela ale nevím k čemu to vlastně bude - jako profesionální nástroje pro grafickou virtualizaci beru, ale to se mi zdá jako hodně úzký trh, s google earth člověk stráví maximálně hodinu a pak ho to přestane bavit (ale bylo by milé od googlu kdyby si pořídilo pár(set) takových serverů na rychlejší vykreslování).
- Krteq
- Středně pokročilý

-
No nevím, konkurence představila naprosto stejný koncept ve spolupráci se studiem OTOY (mající na svědomí sérii Transformers) už počátkem ledna tohoto roku.
Krteq 9.1.2009 píše:AMD chystá Fusion Render Cloud
Dirk Meyer včera na CES09 oznámil spolupráci s vývojáři z OTOY na vývoji a stavbě superpočítače (superserveru) pro tzv. Cloud-rendering. Ten by, podle tiskového prohlášení AMD, měl být hotový už v H2 2009.
OTOY se už povedlo rozhýbat 3D svět pro využití v Cloud-computingu - OTOY, the 3D engine that renders graphics in the cloud
Pár informací o OTOY
Více na TechPowerUp / AMD
- Weslo
- Středně pokročilý

doufám že to tady už není ...
http://cdr.cz/a/28132
Jen-Hsun Huang, Nvidia: jsme softwarová společnost
http://cdr.cz/a/28132
Jen-Hsun Huang, Nvidia: jsme softwarová společnost
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak celé vlákno z ničeho nic "zmizelo" 
Nyní se issue probírá přímo na nVIDIA fóru -> forums.nvidia.com
Nyní se issue probírá přímo na nVIDIA fóru -> forums.nvidia.com
- no-X
- Středně pokročilý

Roadmapa nVidia podle 4Gamer.net

http://www.4gamer.net/games/095/G009528 ... ml?num=002
Podle ní je cosi jako GT212 (GT200 na 40nm s DX10.1) stále naživu, neboť derivát Fermi pro tento výkonnostní segment bude až v druhé polovině roku 2010. Low-end k Fermi by měl být plánovaný na druhý kvartál.

http://www.4gamer.net/games/095/G009528 ... ml?num=002
Podle ní je cosi jako GT212 (GT200 na 40nm s DX10.1) stále naživu, neboť derivát Fermi pro tento výkonnostní segment bude až v druhé polovině roku 2010. Low-end k Fermi by měl být plánovaný na druhý kvartál.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
- Krteq
- Středně pokročilý

-
NVIDIA zdržuje vydání MSI BigBang s Hydrou?
Za odkladem MSI Big Bang je NVIDIA?OBR píše:...S posledním driverem GeForce totiž prý NVIDIA zakázala aktivaci SLI pokud je v systému detekován čip Hydra, deska tedy zcela ztrácí svůj smysl a funkčnost. Místo očekávané technologické hračky (ano, opravdu jsem se těšil na hrátky s Hydrou) máme smůlu a deska se možná uvedení na trh nikdy nedočká. Zatím to prý vypadá bledě, čemuž už třetí odložení launche nasvědčuje. Místo desky s Hydrou, MSI uvedla (dle mého) zcela zbytečný model s nForce 200 a Tri-SLI. Copak máme málo Tri-SLI desek s X58 Express? Do střední třídy patice LGA 1156 Tri-SLI jaksi nezapadá. Nezbývá než čekat, zdali například NVIDIA "nevymění" funkčnost SLI s Hydrou za desku s čipem nForce 200 nebo nakonec nepovolí za jiný "bakšiš". Pokud deska s Hydrou nakonec nevyjde, bude to velké zklamání. Všichni na možnosti čipu čekají a dle nynější situace asi i funguje, jinak by se proti němu NVIDIA tak nestavěla...
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nejak se mi tem dvema dnesnim zpravam od OBRa nechce verit. Zname nejake dalsi zdroje?
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To o tý Atině 5950 budiž, ale to s Hydrou je imho blbost...nebo se už nVidia dočista zbláznila.Robin_CG píše:Nejak se mi tem dvema dnesnim zpravam od OBRa nechce verit. Zname nejake dalsi zdroje?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Oveclock3DRobin_CG píše:...Zname nejake dalsi zdroje?
Author: Alex Myers
Published: 05/11/2009
Source: MSI
- Krteq
- Středně pokročilý

-
NVIDIA vydává komiks, ve kterém se naváží do Intelu - Intel's Insides

Nějaké obrázky jsou dobré a zasmál jsem se u nich, ale některé jsou mi dost proti srsti

Nějaké obrázky jsou dobré a zasmál jsem se u nich, ale některé jsou mi dost proti srsti
- no-X
- Středně pokročilý

Jo, to je ideální, když jedna firma, která nemá nic na trhu, kritizuje jinou firmu za to, že má zpožděné produkty
Btw. první pozitivní zpráva od sporu s Rambusem - vypadá to, že nVidia je po dlouhé době v kladných číslech (za třetí kvartál).
http://money.cnn.com/news/newsfeeds/art ... 555957.htm
Pro mě je to trochu nečekané, protože podíl na trhu i prodejní ceny klesly. Jediné možné vysvětlení vidím v tomto
Btw. první pozitivní zpráva od sporu s Rambusem - vypadá to, že nVidia je po dlouhé době v kladných číslech (za třetí kvartál).
http://money.cnn.com/news/newsfeeds/art ... 555957.htm
Pro mě je to trochu nečekané, protože podíl na trhu i prodejní ceny klesly. Jediné možné vysvětlení vidím v tomto
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Heh, nemyslím si, že JHH měl tak vysoký platno-X píše:...Jediné možné vysvětlení vidím v tomto
- no-X
- Středně pokročilý

Týká se to celého top managementu, nejen JHH...
Ale napadá mě ještě další důvod... Oni nevyráběli GT200, ale prodávali jí. Jeli ze skladových zásob. Takže čipy, který byly vyrobený 1-4 kvartály zpět, šly nyní do prodeje. Tzn. náklady na výrobu byly odečtené už dávno a do tohoto kvartálu šel čistý zisk.
O tom JHH mluvil už na předminulém conference calls v souvislosti s GT200a.
High-end karet je málo, lidi berou za vděk vším, co se dá sehnat, takže se mohly zvýšit i prodeje karet postavených na staré GT200a, které byly vyrobené už loni, přičemž GT200b, na které jsou postaveny všechny GTX275 a GTX260-216 byly z valné části vyrobené v předchozím kvartálu.
Tzn. majorita prodaných GT200 čipů generovala jen zisk, žádné výrobní náklady nebylo třeba odečítat, protože byly odečtené již v minulosti.
Ale napadá mě ještě další důvod... Oni nevyráběli GT200, ale prodávali jí. Jeli ze skladových zásob. Takže čipy, který byly vyrobený 1-4 kvartály zpět, šly nyní do prodeje. Tzn. náklady na výrobu byly odečtené už dávno a do tohoto kvartálu šel čistý zisk.
O tom JHH mluvil už na předminulém conference calls v souvislosti s GT200a.
High-end karet je málo, lidi berou za vděk vším, co se dá sehnat, takže se mohly zvýšit i prodeje karet postavených na staré GT200a, které byly vyrobené už loni, přičemž GT200b, na které jsou postaveny všechny GTX275 a GTX260-216 byly z valné části vyrobené v předchozím kvartálu.
Tzn. majorita prodaných GT200 čipů generovala jen zisk, žádné výrobní náklady nebylo třeba odečítat, protože byly odečtené již v minulosti.