NVIDIA News

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Youki
Začátečník
Začátečník

Re: nVidia news

Příspěvek od Youki »

Ja by som to bral len ako ilustracne foto ako by to mohlo vyzerat.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Už jsem jednou psal, že je to obrázek co vytvořily v BSN jen pro ilustraci, viz. jeden z předchozích postů :roll:
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

povie mi niekto jeden dovod, preco by to fake nemal byt?

v takomto vyrobku nevidim absolutne ziaden zmysel
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No v EVGA si zřejmě myslí opak.
vendo007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vendo007 »

beardie píše:povie mi niekto jeden dovod, preco by to fake nemal byt?

v takomto vyrobku nevidim absolutne ziaden zmysel
samozrejme ze to zmysel ma, pouzijes na nu 2jadra ktore dnes uz inac nevyuzijes (ak teda ich maju niekde prebytok :D ) a so spravnym marketingom to predas nV fanboys ktory to budu vnimat ako nejaku revoluciu ;-)

//beardie: jedine asi tak :)
"Real power can't be given. It must be taken."
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Promaz ... myslím, že stačilo, chápu, že Nvidia není v oblibě a dobře se do ní teď kope, ale všechno má své meze.
Goldnoob team proud member!
kal001
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od kal001 »

nVidia ohlásila uvedení Reality server

http://www.nvidia.com/object/realityserver.html

Jedná se o uvedení 3D technologie pro web, pomocí výkoných serverů s TESLA procesory. Technologie je pochopitelně postavena na CUDA platformě.
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bucho95 »

Už jsem tu postoval pár dní nazpět i video prezentaci o reality serveru. Docela ale nevím k čemu to vlastně bude - jako profesionální nástroje pro grafickou virtualizaci beru, ale to se mi zdá jako hodně úzký trh, s google earth člověk stráví maximálně hodinu a pak ho to přestane bavit (ale bylo by milé od googlu kdyby si pořídilo pár(set) takových serverů na rychlejší vykreslování).
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

No nevím, konkurence představila naprosto stejný koncept ve spolupráci se studiem OTOY (mající na svědomí sérii Transformers) už počátkem ledna tohoto roku.
Krteq 9.1.2009 píše:AMD chystá Fusion Render Cloud

Dirk Meyer včera na CES09 oznámil spolupráci s vývojáři z OTOY na vývoji a stavbě superpočítače (superserveru) pro tzv. Cloud-rendering. Ten by, podle tiskového prohlášení AMD, měl být hotový už v H2 2009.

OTOY se už povedlo rozhýbat 3D svět pro využití v Cloud-computingu - OTOY, the 3D engine that renders graphics in the cloud

Pár informací o OTOY

Více na TechPowerUp / AMD
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

doufám že to tady už není ...
http://cdr.cz/a/28132
Jen-Hsun Huang, Nvidia: jsme softwarová společnost
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Tak celé vlákno z ničeho nic "zmizelo" :?

Nyní se issue probírá přímo na nVIDIA fóru -> forums.nvidia.com
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Roadmapa nVidia podle 4Gamer.net

Obrázek

http://www.4gamer.net/games/095/G009528 ... ml?num=002

Podle ní je cosi jako GT212 (GT200 na 40nm s DX10.1) stále naživu, neboť derivát Fermi pro tento výkonnostní segment bude až v druhé polovině roku 2010. Low-end k Fermi by měl být plánovaný na druhý kvartál.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

NVIDIA zdržuje vydání MSI BigBang s Hydrou?
OBR píše:...S posledním driverem GeForce totiž prý NVIDIA zakázala aktivaci SLI pokud je v systému detekován čip Hydra, deska tedy zcela ztrácí svůj smysl a funkčnost. Místo očekávané technologické hračky (ano, opravdu jsem se těšil na hrátky s Hydrou) máme smůlu a deska se možná uvedení na trh nikdy nedočká. Zatím to prý vypadá bledě, čemuž už třetí odložení launche nasvědčuje. Místo desky s Hydrou, MSI uvedla (dle mého) zcela zbytečný model s nForce 200 a Tri-SLI. Copak máme málo Tri-SLI desek s X58 Express? Do střední třídy patice LGA 1156 Tri-SLI jaksi nezapadá. Nezbývá než čekat, zdali například NVIDIA "nevymění" funkčnost SLI s Hydrou za desku s čipem nForce 200 nebo nakonec nepovolí za jiný "bakšiš". Pokud deska s Hydrou nakonec nevyjde, bude to velké zklamání. Všichni na možnosti čipu čekají a dle nynější situace asi i funguje, jinak by se proti němu NVIDIA tak nestavěla...
Za odkladem MSI Big Bang je NVIDIA?
Robin_CG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin_CG »

Nejak se mi tem dvema dnesnim zpravam od OBRa nechce verit. Zname nejake dalsi zdroje?
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Robin_CG píše:Nejak se mi tem dvema dnesnim zpravam od OBRa nechce verit. Zname nejake dalsi zdroje?
To o tý Atině 5950 budiž, ale to s Hydrou je imho blbost...nebo se už nVidia dočista zbláznila.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Robin_CG píše:...Zname nejake dalsi zdroje?
Oveclock3D
Author: Alex Myers
Published: 05/11/2009
Source: MSI
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

NVIDIA vydává komiks, ve kterém se naváží do Intelu - Intel's Insides

Obrázek

Nějaké obrázky jsou dobré a zasmál jsem se u nich, ale některé jsou mi dost proti srsti
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Jo, to je ideální, když jedna firma, která nemá nic na trhu, kritizuje jinou firmu za to, že má zpožděné produkty :sarcasm:

Btw. první pozitivní zpráva od sporu s Rambusem - vypadá to, že nVidia je po dlouhé době v kladných číslech (za třetí kvartál).

http://money.cnn.com/news/newsfeeds/art ... 555957.htm

Pro mě je to trochu nečekané, protože podíl na trhu i prodejní ceny klesly. Jediné možné vysvětlení vidím v tomto :-)
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

no-X píše:...Jediné možné vysvětlení vidím v tomto :-)
Heh, nemyslím si, že JHH měl tak vysoký plat :-D
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Týká se to celého top managementu, nejen JHH...

Ale napadá mě ještě další důvod... Oni nevyráběli GT200, ale prodávali jí. Jeli ze skladových zásob. Takže čipy, který byly vyrobený 1-4 kvartály zpět, šly nyní do prodeje. Tzn. náklady na výrobu byly odečtené už dávno a do tohoto kvartálu šel čistý zisk.

O tom JHH mluvil už na předminulém conference calls v souvislosti s GT200a.

High-end karet je málo, lidi berou za vděk vším, co se dá sehnat, takže se mohly zvýšit i prodeje karet postavených na staré GT200a, které byly vyrobené už loni, přičemž GT200b, na které jsou postaveny všechny GTX275 a GTX260-216 byly z valné části vyrobené v předchozím kvartálu.

Tzn. majorita prodaných GT200 čipů generovala jen zisk, žádné výrobní náklady nebylo třeba odečítat, protože byly odečtené již v minulosti.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“