Dalsi pozadavek je aby mel monitor pomer stran 16:10 a jako bonus jeden problem a to, ze ten monitor musim vyskove nacpat do prostoru ktery ma 480mm. Co se tyce barvy monitoru, preferoval bych cernou (popripade nejakou sedou/stribrnou)...proste aby monitor pusobil tak nejak "nenapadne a decentne".
Mel jsem dost velky zajem o Dell U2410. Ale tak nejak o nem zacinam pochybovat...kdyz uz mam utratit preci jen ne zrovna malou castku za monitor tak bych chtel neco spolehliveho a kvalitniho a ne si ty penize "vsadit do loterie" (a tenhle dell na me v teto revizi /A00/ tak trosku pusobi
Nejsem v oblasti monitoru zadny odbornik a proto bych se chtel poradit jestli by se nasel nejaky (napriklad tomuto dellu podobny) ktery by tyto moje pozadavky splnoval.
Do oka mi samozrejme jeste padl HP LP2475w. Ovsem ten me presvedcil asi tak jako ten Dell...ohlasy na me pusobi taky tak 50:50...
Kdyz uz jsem opravdu nevedel kudy kam tak jsem se poohledl i po TN (prave kvuli te odezve) kde mi oci padly na LENOVO L2440x popripade (ach ta cena) az na Eizo S2402W (ale dat takove penize za TN ...no nevim :-/ ).
nevite o nejake recenzi napriklad toho Eiza - nikde se mi ji neporadilo najit?
Take by me zajimalo jak je to v realu s tou casto zminovanou kvalitou monitoru Eizo...a jestli by za tu cenu ten S2402W pripadne stal - predpokladam ze barvy bude mit trosku lepsi nez "klasicky" TN a take bych cekal ze nejake piskani a podobne rusive vlivy se vyskytovat nebou?
Osobne jsem ale ani jeden z techto monitoru nevidel nazivo...takze udelat si predstavu je pro me pomerne obtizne...proto bych chtel radu od vas...
S cenou jsem ochoten jit az na uroven toho Eiza (dal uz ale opravdu ne:-/ ). Budu vdecny za kazdou radu ci postreh.