prostě, potřebuju levnou a absolutně tichou kartu, ale aby občas zvládla nějakou tu hru (mám tu zrovna na zkoušku právě 4670 a ten výkon je tak akorát). díky za názory, jen se potřebuju ujistit že jsem vybral dobře.
//Stano - presun
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

ofukuju to 12cm fanem regulovaným přes PST, má 400rpm, to by podle mě mohlo stačit. case je bigtower, kompletně odkrytovanej, v místnosti je spíš zima než horko.nevidany píše:Lepší volba pro tiché PC neexistuje, nicméně bez dobrého airflow se neobejdeš.

zombux píše:ofukuju to 12cm fanem regulovaným přes PST, má 400rpm, to by podle mě mohlo stačit. case je bigtower, kompletně odkrytovanej, v místnosti je spíš zima než horko.

fajn, ta karta se drží na krásný teplotě. není to asi ten úplně nejlepší poměr cena/výkon pro místní gejmry, ale není to ani provar, a svoji úlohu plní perfektně. Call of Duty: MW2 na 1920x1200 bez AA, jinak všechno zapnuto, a jede to naprosto plynule (na Conroe E6300 s defaultním taktem). ještě to zkusím poladit a zapnout AA, uvidíme jak se s tím popere.zombux píše:hm, tak s 4670 Ultimate má problém můj VO, takže jsem objednal se slevou 9600GT Silentcell. jsem zvědavej jestli se to nebude vařit