Motto pro PCTuning

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

Re: Motto pro PCTuning

Příspěvek od heroik »

a moje ne ? :(

- PCTuning - kde hranice končí, my začínáme
-Není důvod myslet, když můžete vědět - Pctuning.
-I základy mají někde základ - Pctuning.

a mimochodem - bude jednou z cen vůbec ten cpu ?
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

To by bylo super že kdyby najednou všeci začali psát a moje tam není? A všeci by to udělalo a bylo by tu +10 stránek :stupid2:
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

to jo no...ani nevis jak moc
enviro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od enviro »

Nominace mezi Top 17 si vážím, konkurence je velká a sám jsem zvědavej, který motto bude nakonec doprovázet tenhle web :)
AMD Phenom 9950 BE + Noctua NH-D14, MSI K9A2 Platinum V2, 4× OCZ 1024 MB DDR2, Gainward ATi Radeon HD4850 + Arctic Cooling Accelero S1, LG F900P Flatron 19'' CRT, Western Digital Caviar Black 2TB 64MB 7.200rpm SATAII, Seagate Barracuda 320GB 16MB 7200.10 SATAII, Xilence 600W, SoundBlaster X-Fi Titanium PCI-E, Gigabyte iSolo 210 black, Logitech Z5500 5.1 THX
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

Vesmirni lide. - PCT

Nadsenec to posere i kdyz nechce, profesional jenom kdyz mu to nekdo zaplati. - PCT

Taktovat pocitac, je jako spat s holkou. Furt se to turuje a pak to bouchne. - PCT

BSOD je jako MHD. Nikdy nevis kdy prijde. - PCT

Vykourene cigaro je v pohode. Ptak taky. Ale vyhuleny PC, uz ne. - PCT

Kdysi se chodilo do kostela. Dnes se chodi do CEZu pro odpusteni. - PCT

Horsi nez byt prase. Je byt doma s praseci chripkou, bez PC. - PCT

Koukam z okna: Tramvaj, maly kluci se hraji na doktora... a starej Kostal nese z tesca pocitac... Trotl :P - PCT

:stupid2:
Life is a joke, and it ain't funny.
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

Intel je proflaknuta devka, nVidia je jako neverna manzelka co porad zatlouka, a AMD je blondina s modrinami kolem pupiku. - PCT

Kdyz nevyte co a jak? PCT vam povi, do ktery diry co strcit, a kdy to pak vytahnout. - PCT

Kez by existovalo neco modryho, co by po uziti zvysovalo vykon a spusobilo uzivateli nemalou radost... - PCTuning!
CPU: E5200 R0 Costa Rica @ 2500MHz; max 4166MHz (CPU-Z Verified) COOLER: Scythe Ninja 2 ~ Passive MB: ASUS P5B Premium P965/ICH8R RAM: 2 x 1GB Vitesta 800 GPU: HD3850 256 ~ Passive HDD: 7200.7 80G; 7200.10 160G; Ext 250G; DVD PSU: Corsair CX 400W TEMP: Akasa AK-FC-03 LCD: HP 22" w2216 PC: All Passive + LowNoise PSU Fan [ KUPIM: Pentium 4 Extreme Edition ~ Gallatin 2MB L3 ]
jutes
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jutes »

len som asi jediny komu je divne ze PCTmanagement vybral najviac navrhov od "usera" W.... aj ked su OK ale fer by bolo vybrat po jednom (1) navrhu od kazdeho sutaziaceho.

P.S : styri "motta" vyzeraju skor pre auto-moto web a nie pre PC .....!
P.S.2: a uz vobec niesu tie vybrane "UDERNE" a "VTIPNE"
CPU: INTEL C2Q X9650 3.0Ghz, MB: ASUS Striker Extreme, RAM: AENEON DDR2 2x1GB 1150MHz, VGA: GeForce 6800 Ultra, HDD: Hitachi 750GB, DVD/RW: SAMSUNG, MONITOR :LCD 17" BenQ FP73G,OS:DUALBOOT WinXP home@Win VISTA 64b. ...
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Neboj. Cenu ti neukradnu. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
jutes
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jutes »

prihral si mi a ja zavesim.... trafena hus zagagala :razz:
ale hlavne ze zostane doma :wink:
CPU: INTEL C2Q X9650 3.0Ghz, MB: ASUS Striker Extreme, RAM: AENEON DDR2 2x1GB 1150MHz, VGA: GeForce 6800 Ultra, HDD: Hitachi 750GB, DVD/RW: SAMSUNG, MONITOR :LCD 17" BenQ FP73G,OS:DUALBOOT WinXP home@Win VISTA 64b. ...
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Wlkus píše:Vítejte v křemíkovém nebi. - Woyta
Imho velice pekne, trefne, mozna vsak trochu 'tuctove' vzhledem k ostatnim navrhum
Wlkus píše:PCTuning ...naladí Vás na tu správnou frekvenci! - Tualatin
Skvela hlaska, jen si myslim, ze PCT ma vetsi rozsah
Wlkus píše:PCTuning.cz - svět IT od nuly po jedničku – enviro - imo nejlepsi
Imho asi nejtrefnejsi a nejoriginalnejsi prispevek
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

PCTuning - where people meet, to find out things about crap, they don't need.
Vystizne, ale asi pravdive az moc.
PCT - where the supermarket computer meets with reality.
Tohleto neni spatne, ale spis to zni jako nejaky dokumentarni film od BBC.
PCTuning - Where the poor guy meets the rich guy's computer.
Toto mi pripomina situaci kdy: "Joudanek od vedle, slinta ve vyloze nad novou GayForce GTX (Greater Than seX) 9999 Ultra EVO Exkrement Edition, kterou si nikdy nekoupi ze svyho kapesniho."
Not everything that shines, is a PC. - PCTuning
Tady chyby spis lokalizace do cestiny: "Niet vsjecko co ljigocze, byt pisacjem strojem ektronickym. - PeZeT Junyng"
Overclock your PC, not your wallet! - PCT
Tohle se spis hodi na letak z tesca...
Have you tried turning it off and on again? - PCT
Tohle je az moc proflaknuta veta, z (ne)Technicke podpory prDellu.
Tva pritelkine si to dela sama? Udelej si to taky sam! Na PCT se dozvis jak.
Misto "PCT" doplnte "Bravo Girl".
Intel je proflaknuta devka, nVidia je jako neverna manzelka co porad zatlouka, a AMD je blondina s modrinami kolem pupiku. - PCT
Tohleto je prilis politickeho razu, a nemusi se libit "Legiim zastancu" danych firem.
Vesmirni lide. - PCT
Toto je zatim asi nejlepsi. Vystihuje to podstatu taktovani, upravovani, a vylepsovani takovych nadpozemskych veci jako jsou pocitace. A taky ze fungujici windows je spis otazkou nabozenstvy, nez vedy.

Vesmes zatim celkem dobre prispevky. A myslim ze bude z ceho vybirat.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Nechápu proč to tady hodnotíš když je to práce adminů :D Nic proti, ale nepřipadáš si "tak trochu trapně" ?
Archandel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Archandel »

Kdyz vidim ty hodnoceni jinych uzivatelu (rozumej ne-adminu) tak mi to nedalo. :-D

Mimoto muj psychiatr mi rikal ze seba-reflexe je zdrava. :wink:
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Wlkus píše:Zatim sem davam to, co jsem vybral - zkuste ten vyber zhodnotit a jeste trosku probrat, pripadne navrhnout nejaka dalsi zajimava hesla, co mi unikla.
zandhapper píše:Nechápu proč to tady hodnotíš když je to práce adminů :D Nic proti, ale nepřipadáš si "tak trochu trapně" ?
-> je tu primo vyzva k delani 'prace adminu'
-> mam dojem, ze toto neni soutez adminu, ale magazinu

//Edit: k bodu II - tento thread zacina prispevkem Wlkuse
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

No....já bych doporučil se nad tím výběrem ještě zamyslet. Pokud to má být úderné a výstižné.....a hlavně všejímající. Nebudu ničí návrh hanět a ani ničí doporučovat....myslím, že chtít po zúčastněných, aby doporučovali je tak trochu mimo mísu. Nicméně z toho výběru zaprvé plyne, jak byste si ten návrh představovali (a to zcela konkrétně) a zadruhé.....asi má redakce PC tuningu obecně jinou představu, než je 80 procent toho, co tu bylo v návrzích postnuto...Jinak si ten výběr nedovedu vyložit. Osobně se taktéž kloním k názoru, že by se možná měl vybrat od každého zúčastněného usera max třeba 2 návrhy nebo max 1 návrh (každý minimálně ty dva určo poslal - byť jsou jakkoliv třeba debilní - nejsme reklamka,ale určitě by ty návrhy neměli dávat useři, to tu bude zase milion stránek a nebo žádná, protože soutěž už je trošku mimo slibovaná data) a ten poslat do užšího hlasování. Jsou tu postnuty desítky či pomale stovky návrhů a je vybráno 17? Navíc souhlasím, že asi není úplně korektní, že 3 z nich jsou od jediného nicku. Navíc výběr byl proveden během jediného dne (to asi moc důležité motto nebude)?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
westa
Nováček
Nováček

Příspěvek od westa »

Já osobně bych byl za to aby se do slosování dostaly jen příspěvky poslané do prvně uváděného data konce soutěže, ty ostatní už tam nemají co dělat. To že byl admin nemocný je sice pěkné, ale konec soutěže je konec i když se tím vyhlášení odsunulo. BTW: jsem strašně rád že sem se dostal do výběru v takovém kvantu příspěvků :D

//edit Wilik - promaz OT
Promiň, přerušil jsem tvůj tok myšlenek?
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

westa píše:Já osobně bych byl za to aby se do slosování dostaly jen příspěvky poslané do prvně uváděného data konce soutěže, ty ostatní už tam nemají co dělat. To že byl admin nemocný je sice pěkné, ale konec soutěže je konec i když se tím vyhlášení odsunulo. BTW: jsem strašně rád že sem se dostal do výběru v takovém kvantu příspěvků :D
co je u tebe konec soutěže? Nikde nebylo napsáno žádné datum. Jen, že za týden či dva se vyberou návrhy a bude hlasování. Takže imho nesmysl, už kvůli tomu, že by tím byl odstraněn pro redakci hlavní favorit.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Tak mě něco napadlo, co by snad mohlo bejt i na úrovni...

PCTuning - Testujeme, Ladíme, Taktujeme, Tuníme a RECENZUJEME.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
westa
Nováček
Nováček

Příspěvek od westa »

2Meridius:onen hlavní favorit je podle mě hodně blbé motto které nezaujme žádného BFU a takový heslo je pro byznysmena k ničemu. A proč vybrat jen příspěvky z těch rpvních dvou týdnů? protože dle posledního odstace článku by se mělo vybírat jen z těchto příspěvků...jestli neumíš číst pak promiň.
Promiň, přerušil jsem tvůj tok myšlenek?
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

westa píše:2Meridius:onen hlavní favorit je podle mě hodně blbé motto které nezaujme žádného BFU a takový heslo je pro byznysmena k ničemu. A proč vybrat jen příspěvky z těch rpvních dvou týdnů? protože dle posledního odstace článku by se mělo vybírat jen z těchto příspěvků...jestli neumíš číst pak promiň.
Chlapče...kdožeto neumí číst? Napsáno je "za jeden nebo dva týdny" a v článku "do dvou týdnů", pokud ty považuješ toto za jasně ohraničený konec soutěže, tak pak ano.....ale jsi asi jediný. Takže se s tím smiř a uklidni se.
A už vůbec nepovažuju za správné dodatečně stanovovat nějaká pravidla. Prostě, nebylo stanoveno vůbec nic, tak ať už se tím probůh někdo prohrabe, udělá nějaké hlasování a jedem. S takovou to CPU nebude mít vítěz ani pod stromečkem.

PCT :down:
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“