- PCTuning - kde hranice končí, my začínáme
-Není důvod myslet, když můžete vědět - Pctuning.
-I základy mají někde základ - Pctuning.
a mimochodem - bude jednou z cen vůbec ten cpu ?

Imho velice pekne, trefne, mozna vsak trochu 'tuctove' vzhledem k ostatnim navrhumWlkus píše:Vítejte v křemíkovém nebi. - Woyta
Skvela hlaska, jen si myslim, ze PCT ma vetsi rozsahWlkus píše:PCTuning ...naladí Vás na tu správnou frekvenci! - Tualatin
Imho asi nejtrefnejsi a nejoriginalnejsi prispevekWlkus píše:PCTuning.cz - svět IT od nuly po jedničku – enviro - imo nejlepsi

Vystizne, ale asi pravdive az moc.PCTuning - where people meet, to find out things about crap, they don't need.
Tohleto neni spatne, ale spis to zni jako nejaky dokumentarni film od BBC.PCT - where the supermarket computer meets with reality.
Toto mi pripomina situaci kdy: "Joudanek od vedle, slinta ve vyloze nad novou GayForce GTX (Greater Than seX) 9999 Ultra EVO Exkrement Edition, kterou si nikdy nekoupi ze svyho kapesniho."PCTuning - Where the poor guy meets the rich guy's computer.
Tady chyby spis lokalizace do cestiny: "Niet vsjecko co ljigocze, byt pisacjem strojem ektronickym. - PeZeT Junyng"Not everything that shines, is a PC. - PCTuning
Tohle se spis hodi na letak z tesca...Overclock your PC, not your wallet! - PCT
Tohle je az moc proflaknuta veta, z (ne)Technicke podpory prDellu.Have you tried turning it off and on again? - PCT
Misto "PCT" doplnte "Bravo Girl".Tva pritelkine si to dela sama? Udelej si to taky sam! Na PCT se dozvis jak.
Tohleto je prilis politickeho razu, a nemusi se libit "Legiim zastancu" danych firem.Intel je proflaknuta devka, nVidia je jako neverna manzelka co porad zatlouka, a AMD je blondina s modrinami kolem pupiku. - PCT
Toto je zatim asi nejlepsi. Vystihuje to podstatu taktovani, upravovani, a vylepsovani takovych nadpozemskych veci jako jsou pocitace. A taky ze fungujici windows je spis otazkou nabozenstvy, nez vedy.Vesmirni lide. - PCT

Wlkus píše:Zatim sem davam to, co jsem vybral - zkuste ten vyber zhodnotit a jeste trosku probrat, pripadne navrhnout nejaka dalsi zajimava hesla, co mi unikla.
-> je tu primo vyzva k delani 'prace adminu'zandhapper píše:Nechápu proč to tady hodnotíš když je to práce adminůNic proti, ale nepřipadáš si "tak trochu trapně" ?

co je u tebe konec soutěže? Nikde nebylo napsáno žádné datum. Jen, že za týden či dva se vyberou návrhy a bude hlasování. Takže imho nesmysl, už kvůli tomu, že by tím byl odstraněn pro redakci hlavní favorit.westa píše:Já osobně bych byl za to aby se do slosování dostaly jen příspěvky poslané do prvně uváděného data konce soutěže, ty ostatní už tam nemají co dělat. To že byl admin nemocný je sice pěkné, ale konec soutěže je konec i když se tím vyhlášení odsunulo. BTW: jsem strašně rád že sem se dostal do výběru v takovém kvantu příspěvků

Chlapče...kdožeto neumí číst? Napsáno je "za jeden nebo dva týdny" a v článku "do dvou týdnů", pokud ty považuješ toto za jasně ohraničený konec soutěže, tak pak ano.....ale jsi asi jediný. Takže se s tím smiř a uklidni se.westa píše:2Meridius:onen hlavní favorit je podle mě hodně blbé motto které nezaujme žádného BFU a takový heslo je pro byznysmena k ničemu. A proč vybrat jen příspěvky z těch rpvních dvou týdnů? protože dle posledního odstace článku by se mělo vybírat jen z těchto příspěvků...jestli neumíš číst pak promiň.