Diskuse o RTS, tipy co si zahrát
Moderátor: Baneshee
- alienhan
- Začátečník

Re: SWINE alternativa?
přesně tak, a hledám něco podobného...
- riXo
- Začátečník

Re: SWINE alternativa?
Myslim, ze taky ulet uz nenajdes, aspon pri RTS. Budes si musiet zahrat nejaku normalnu strategiu a tych je myslim ze dost.
//Thellwin - dotaz na SWINE sloučen z vlastního threadu
//Thellwin - dotaz na SWINE sloučen z vlastního threadu
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- alienhan
- Začátečník

Re: Diskuse o RTS, tipy co si zahrát
Pročetl jsem příspěvky v tomto threatu.. a asi si zahraju dungeon keepera
Někde jsem četl o nějakém rts se stalinem a marťany, to by mohlo být správně švihlé
Někde jsem četl o nějakém rts se stalinem a marťany, to by mohlo být správně švihlé
- Thellwin
- Administrátor

Asi Stalins vs. Martians - http://stalinvsmartians.com/en/ ... ale že by to vypadalo nějak moc zajímavě to ne 
Goldnoob team proud member!
- riXo
- Začátečník

Stalin vs. Martians, jj to je poriadna sialenost
Si pozri nieco na youtube(napr.) a zvaz. Myslim, ze ta hra prekonava SWINE v uletenosti o niekolko rad, hlavne ta hudba.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
/nex
/nex
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
co se tyce doporuceni her tak poslednich par dni sem hodne prikovanej k WH40k: Dawn of War 2, kluci z Relicu proste umi:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Stano K.
- Středně pokročilý

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes zkusil original war a je to fakt super hra.Pribeh vypada super a i grafika je porad pekna i kdyz je hra stara 8 let
(skoda rozliseni pouze 1024x768)
Vytvrdnul sem u toho nekolik hodin.Jo a hra funguje bez problemu na win7.
Vytvrdnul sem u toho nekolik hodin.Jo a hra funguje bez problemu na win7.
- Thellwin
- Administrátor

OW je asi nej RTS co jsem kdy hrál ... škoda, že pokračování nikdy nebude 
Goldnoob team proud member!
- Koudy
- Začátečník

U me vede Supreme Commander (nedavno jsem ho zahlidl v Tescu za 300 nebo 400).
Ekonomicky management, hory jednotek, nebo par experimentalnich obru...
Ekonomicky management, hory jednotek, nebo par experimentalnich obru...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta hra me fakt neuveritelne chytla.Ale pamatuju si, ze kdyz vysla, tak sem zkousel demo a nic mocThellwin píše:OW je asi nej RTS co jsem kdy hrál ... škoda, že pokračování nikdy nebude
Sem zatim v 7 misi a je to bomba.Nejvic se mi asi libi, ze kdyz zabijes rusky ridice, tak sou uplne v hajzlu a nema kdo ridit tanky.
Znicil sel pocitaci asi 8 ridicu a kdyz sem potom zautocil na zakladnu, tak tam bylo asi 10x opustenych tanku
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
ozivuju thread s dotazem
Muj kamos bude rusit OLBRIMI a sbirku her, protoze se stehuje uplne dopryc. Jeho sbirka je sama strategicka hra, ale od nej si nenecham poradit, protoze je to magor - napriklad na 2010 uz ma stanoveny "herni kalendar" obnasejici nejake 3 strategicke tituly. Neuznava hry s herni dobou pod ctvrt roku.
Ja bych nejakou strategii rad vyzkousel, pac jsem to nikdy nehral. Koukal jsem na seznam strategii na Tiscali a prijdou me vsechny stejne a narocnost neumim posoudit (recenzenti jsou los strategos vetsinou), takze bych spise potreboval tip na strategii pro uplne zacatecniky.
Diky
ozivuju thread s dotazem
Muj kamos bude rusit OLBRIMI a sbirku her, protoze se stehuje uplne dopryc. Jeho sbirka je sama strategicka hra, ale od nej si nenecham poradit, protoze je to magor - napriklad na 2010 uz ma stanoveny "herni kalendar" obnasejici nejake 3 strategicke tituly. Neuznava hry s herni dobou pod ctvrt roku.
Ja bych nejakou strategii rad vyzkousel, pac jsem to nikdy nehral. Koukal jsem na seznam strategii na Tiscali a prijdou me vsechny stejne a narocnost neumim posoudit (recenzenti jsou los strategos vetsinou), takze bych spise potreboval tip na strategii pro uplne zacatecniky.
Diky
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- axloth
- Začátečník

-
No snad kazda strategie ma nejaky tutorialy a nastaveni obtiznosti... ale asi bych se teda vyhl Supreme Commander, pac ta je asi dost narocna. Snadno pristupnej by naopak mohl byt World in Conflict. Jinak jako obecne nejlepsi strategie mi prijde Company of Heroes...
- kotas
- Středně pokročilý

Command & Conquer: First Decade
- a můžete hrát donekonečna, včetně multiplayer
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ok, diky za tipy. Jdu se mrknout na xzone a aukro .)axloth píše:No snad kazda strategie ma nejaky tutorialy a nastaveni obtiznosti... ale asi bych se teda vyhl Supreme Commander, pac ta je asi dost narocna. Snadno pristupnej by naopak mohl byt World in Conflict. Jinak jako obecne nejlepsi strategie mi prijde Company of Heroes...
Koukal jsem na C&C - to jsou ale osklive hry...v dobe, kdy vetsina C&C vysla, jsm jeste nemel komp a tak se mi po vizualni strance moc nezdajikotas píše:Command & Conquer: First Decade![]()
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Maranov
- Mírně pokročilý

C&C: Tiberium Wars, jednoduchá RTS s hezkou grafikou i prostředím... Pro začátek akorát.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Holda
- Středně pokročilý

Jakou RTS hrát?
Po hodně dlouhé době mám trochu času, chtěl bych si pořídit nějakou strategii, bohužel už mi totálně ujel vlak a nevím co letí. Podotýkám, že SC2 mě nijak neláká.
Moc rád bych krosil komouše podobně jako ve World in Conflict.
Jo a taky kdybych to na mé šunce rozhýbal (E8400 + 4830)
Díky
//Thellwin - sloučeno
Moc rád bych krosil komouše podobně jako ve World in Conflict.
Jo a taky kdybych to na mé šunce rozhýbal (E8400 + 4830)
Díky
//Thellwin - sloučeno
.
- bawos
- Nováček

-
Pomoc s vyberem strategie
Ahoj poslednich par let mi herni svet strategie hodne utekl hraju bad company, blackops atd.. A drive me moc bavily strategie typu Rise of Nation a u te jsem zkoncil. Vubec se v tom ted neorientuju a nez bych to prosel uz bych zas zestarl, není v dnesni dobe nejaka pecka na podobnem principu jako RiSE of Nation, budovat s neomezenym poctem jednotek, upgrajdy ,,DOB,, od jeskyne po moderni svet?? Dekuji
Muzou byt i narocne HW mam novej a snad i dobrej
//Thellwin - sloučeno
//Thellwin - sloučeno
- Havlos
- Nováček

-
Re: Pomoc s vyberem strategie
Mrkní sem http://www.databaze-her.cz/zebricky-her/bawos píše:Ahoj poslednich par let mi herni svet strategie hodne utekl hraju bad company, blackops atd.. A drive me moc bavily strategie typu Rise of Nation a u te jsem zkoncil. Vubec se v tom ted neorientuju a nez bych to prosel uz bych zas zestarl, není v dnesni dobe nejaka pecka na podobnem principu jako RiSE of Nation, budovat s neomezenym poctem jednotek, upgrajdy ,,DOB,, od jeskyne po moderni svet?? Dekuji
//Thellwin - sloučeno
Můžeš si tam zadat žánry
- Logue
- Začátečník

Potreboval by som poradit nejaku strategiu v ktorej ide naozaj o strategiu a nie je to len akcna priamociara zalezitost:
Mam kandidatov a to:
Company of Heroes
Men of War
Co vy na to ?
World in Conflict mi podla videii pripada ako akcna hra bez taktiky, len poslat vsetko dopredu a dufat ze to dobre dopadne.
Seria Total War je asi zase privelmi zlozita pre mna, ale niekedy to chcem vyskusat.
Mam kandidatov a to:
Company of Heroes
Men of War
Co vy na to ?
World in Conflict mi podla videii pripada ako akcna hra bez taktiky, len poslat vsetko dopredu a dufat ze to dobre dopadne.
Seria Total War je asi zase privelmi zlozita pre mna, ale niekedy to chcem vyskusat.