RC autíčko

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
scotty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

RC autíčko

Příspěvek od scotty »

chtěl bych k vánocům koupit bráchovi nějaký autíčko na dálkové ovládání, ale jsem pouze student a mám dost omezenej rozpočet. Maximálně do 800,-Kč
Chtěl jsem se zeptat, je tohle přijatelné?
http://aukro.cz/item855342619_ms_subaru ... ychle.html
Díky za rady..
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: RC autíčko

Příspěvek od wallot »

vyhozeny penize ostatne jako za vsechny RC auto hracky. pokud auto tak opravdovy model klidne i ten nejlevnejsi.

s takovouhle hrackou nic neudelas. nejdeou na ni nahradni dily, elektronika je jeden velky kus a neda se tam defacto nic opravit.

teda jeste otazka zni kolik je brachovi :) pokud je to nakej malej prcek tak mu to asi bude stacit jelikoz ho to za chvili omrzi a nebo neomrzi a dalsi investice do RC uz bude vysavat z rodicu :)

ale je jasne ze muj nazor bude trosku zkreslenej jelikoz jsem s RC uz ponekud uplne jinde :)
http://img.rcx.cz/most3.jpg

ale vim ze sem tam nekdo s nejakou hrackou prijde jestli by nesla opravit a fakt se s tim neda skoro nic udelat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

presne....tyhle laciny RC veci maj nulovou podporu dilu, tzn nejede=do popelnice

ja jsem si tohle overil na vrtulniku....
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
smrtka.smety
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od smrtka.smety »

Myslím si, že pokud je bráchovi do 15ti let tak mu to stačí ;).
Každý malý kluk vždycky chtěl autíčko na dálkový.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tohle je spis tak do 10ti mozna jeste min.

tak jako vrtulnik se da poridit levnej, ale je to o tom co clovek od nej ocekava a je potreba to trosku nastudovat ci se poradit s nekym kdo nejakou dobu leta.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
smrtka.smety
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

wallot píše:tohle je spis tak do 10ti mozna jeste min.
Záleží jak kdo, já byl docela kutil, do 15ti let jsem se hrabal v elektronice (autíčka, motůrky a pod kraviny) později v PC :).
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

jenze v tyhle hracce se neni v cem hrabat. cela elektronika jeden velkej kus zalitej v plastu.
minimalne regulator a prijimac jsou jeden kus, kdo vi co za nestandardni kabel vede k servu rizeni

a hlavnbe proc se v tomhle hrabat. lip to fakt nepojede :)
smrtka.smety
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Já ti rozumím, ale šlo o poznání "jak to tam funguje". Sice člověk viděl jen plošný spoj, pár těch čipů a 2 motůrky, ale byl v sedmým nebi.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Přesně toto měl kámoš. Jak jsme s tím lítaji :lol: nějaké ty náhradní díly byly ale pak to vzdal.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“