RC autíčko
Moderátor: L4mka
- scotty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
RC autíčko
chtěl bych k vánocům koupit bráchovi nějaký autíčko na dálkové ovládání, ale jsem pouze student a mám dost omezenej rozpočet. Maximálně do 800,-Kč
Chtěl jsem se zeptat, je tohle přijatelné?
http://aukro.cz/item855342619_ms_subaru ... ychle.html
Díky za rady..
Chtěl jsem se zeptat, je tohle přijatelné?
http://aukro.cz/item855342619_ms_subaru ... ychle.html
Díky za rady..
Board:ASUS P5K-E/Wifi-APCPU:E6750@3.6GHZCooled by coolermaster gemin (max burn 50)GPU:Ati HD4870 1gb 820/4600 PSU:Enermax Liberty 500W DXX Storage Seagate 1tb 2plt + WD320GB Case Thermaltake Armor VH6000BWS. (5x 120mm 1x140mm)
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: RC autíčko
vyhozeny penize ostatne jako za vsechny RC auto hracky. pokud auto tak opravdovy model klidne i ten nejlevnejsi.
s takovouhle hrackou nic neudelas. nejdeou na ni nahradni dily, elektronika je jeden velky kus a neda se tam defacto nic opravit.
teda jeste otazka zni kolik je brachovi
pokud je to nakej malej prcek tak mu to asi bude stacit jelikoz ho to za chvili omrzi a nebo neomrzi a dalsi investice do RC uz bude vysavat z rodicu 
ale je jasne ze muj nazor bude trosku zkreslenej jelikoz jsem s RC uz ponekud uplne jinde
http://img.rcx.cz/most3.jpg
ale vim ze sem tam nekdo s nejakou hrackou prijde jestli by nesla opravit a fakt se s tim neda skoro nic udelat
s takovouhle hrackou nic neudelas. nejdeou na ni nahradni dily, elektronika je jeden velky kus a neda se tam defacto nic opravit.
teda jeste otazka zni kolik je brachovi
ale je jasne ze muj nazor bude trosku zkreslenej jelikoz jsem s RC uz ponekud uplne jinde
http://img.rcx.cz/most3.jpg
ale vim ze sem tam nekdo s nejakou hrackou prijde jestli by nesla opravit a fakt se s tim neda skoro nic udelat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- srna
- Středně pokročilý

presne....tyhle laciny RC veci maj nulovou podporu dilu, tzn nejede=do popelnice
ja jsem si tohle overil na vrtulniku....
ja jsem si tohle overil na vrtulniku....

- smrtka.smety
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že pokud je bráchovi do 15ti let tak mu to stačí
.
Každý malý kluk vždycky chtěl autíčko na dálkový.
Každý malý kluk vždycky chtěl autíčko na dálkový.
- wallot
- Středně pokročilý

-
tohle je spis tak do 10ti mozna jeste min.
tak jako vrtulnik se da poridit levnej, ale je to o tom co clovek od nej ocekava a je potreba to trosku nastudovat ci se poradit s nekym kdo nejakou dobu leta.
tak jako vrtulnik se da poridit levnej, ale je to o tom co clovek od nej ocekava a je potreba to trosku nastudovat ci se poradit s nekym kdo nejakou dobu leta.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- smrtka.smety
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jak kdo, já byl docela kutil, do 15ti let jsem se hrabal v elektronice (autíčka, motůrky a pod kraviny) později v PCwallot píše:tohle je spis tak do 10ti mozna jeste min.
- wallot
- Středně pokročilý

-
jenze v tyhle hracce se neni v cem hrabat. cela elektronika jeden velkej kus zalitej v plastu.
minimalne regulator a prijimac jsou jeden kus, kdo vi co za nestandardni kabel vede k servu rizeni
a hlavnbe proc se v tomhle hrabat. lip to fakt nepojede
minimalne regulator a prijimac jsou jeden kus, kdo vi co za nestandardni kabel vede k servu rizeni
a hlavnbe proc se v tomhle hrabat. lip to fakt nepojede
- smrtka.smety
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Já ti rozumím, ale šlo o poznání "jak to tam funguje". Sice člověk viděl jen plošný spoj, pár těch čipů a 2 motůrky, ale byl v sedmým nebi.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně toto měl kámoš. Jak jsme s tím lítaji
nějaké ty náhradní díly byly ale pak to vzdal.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min