Jakou grafiku do ...
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- omarpeps
- Nováček

-
Jakou grafiku do ...
Ahoj , potřebuju poradit ohledně grafické karty pcie 16x , muzu do zakladni desky se slotem pcie 16x zapojit jakoukoli kartu bez ohledu na to jakou ma pamet? jestli ddr3 nebo ddr5 atd ?
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 25. led 2010, 17:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do odpovídající podsekce
Důvod: Přesun do odpovídající podsekce
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: Jakou grafiku do ...
Osadené pamäte na grafickej karty nemajú nič spoločné s operačnou pamäťou na základnej dosky. Takže je úplne jedno či máš na základnej doske DDR2 alebo DDR3 kľudne môžeš kúpiť grafickú kartu s GDDR3 až GDDR5.
- omarpeps
- Nováček

-
Moc dekuju za odpoved , ted uz jen jestli to zvladne zdroj
. stara grafika neni napajena a vetsina tech novych uz ano. Moc díky
//
Mohl bych poprosit jeste o pomoc s vyberem nove grafiky? Tak do 5tisic s tim ze by byla vyuzita vicemene pro hry ne pro graficke programy
//Stano - edit dvojpost. Nabudúce prosím použi tlačítko EDIT.
//
Mohl bych poprosit jeste o pomoc s vyberem nove grafiky? Tak do 5tisic s tim ze by byla vyuzita vicemene pro hry ne pro graficke programy
//Stano - edit dvojpost. Nabudúce prosím použi tlačítko EDIT.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Tak dopíš aký máš napájací zdroj značka/výkon a akú kartu budeš kupovať. Poprípade lepšie urobíš ak napíšeš komplet zostavu a koľko chceš investovať.
- omarpeps
- Nováček

-
nejkedna se o moji sestavu nybrz o kamaradovu , akorad chtel abych mu toto zjistil. o penize ani tolik nejde , chce jen novou grafiku do 5 tisic kč . o zdroji nevim nic ale pokud nebude vyhovovat hold se koupi novy.
- Stano K.
- Středně pokročilý

Jedná sa o to že je môže byť celom zbytočný kúpiť grafickú kartu za 5.000Kč keď má slabší procesor ktorý nedokáže využiť jeho potencionál.
- omarpeps
- Nováček

-
bohuzel vim jen ze doposud byla v pc osazena graficka karta asus EN6600GT , nic vic opravdu nevim.
- Stano K.
- Středně pokročilý

No ak zostava bola kupovaná vtedy ako 6600GT tak to už asi bude chcieť rozsiahlejší upgrade. Zisti viac a ozvy sa potom.
- omarpeps
- Nováček

-
Dobra , asi chvili potrva nez se k pc dostanu , ale i tak se potom ozvu . zatim dekuju.
- omarpeps
- Nováček

-
Ahoj tak tady je konfigurace toho pc
deska : gigabyte ga-K8NF-9 , gpu : asus EN6600GT , CPU: amd athlon 3000+ , zdroj : nevim znacku ale ma 350W
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam athlon 3200 a radeon x800gto,1gb ram, takze mam nieco podobne a vravim ti, ze to potrebuje kompletny upgrade:) pokial chce investovat co najmenej tak do tej istej desky kupit nejake dvojjadro od athlonu...
Nothin´
- Stehla
- Nováček

-
Zdravím, přidal bych se a poprosil o doporučení grafické karty do mého kompu. Hodlám udělat drobný upgrade (ram, grafika) a mám na to cca 3,5k. Dnes jsem odzkoušel GTX275, ale při zátěži to zdroj nevydrží (Eurocase 550W), tak mi zkuste doporučit něco méně žravého, co by zvládalo GTA4...díky moc
C2D E8400, GigaByte P43-ES3G, 2x2GB RAM Kingston, hd5850Toxic, Seagate 160+650GB HDD, 650W Seasonic
- graf8
- Červená karta

-
hele ten tvůj zdroj vyhoď co nejdříve, ten neutáhne ani 8800 GTXStehla píše:Zdravím, přidal bych se a poprosil o doporučení grafické karty do mého kompu. Hodlám udělat drobný upgrade (ram, grafika) a mám na to cca 3,5k. Dnes jsem odzkoušel GTX275, ale při zátěži to zdroj nevydrží (Eurocase 550W), tak mi zkuste doporučit něco méně žravého, co by zvládalo GTA4...díky moc