Jakou grafiku do ...

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
omarpeps
Nováček
Nováček

Jakou grafiku do ...

Příspěvek od omarpeps »

Ahoj , potřebuju poradit ohledně grafické karty pcie 16x , muzu do zakladni desky se slotem pcie 16x zapojit jakoukoli kartu bez ohledu na to jakou ma pamet? jestli ddr3 nebo ddr5 atd ?
Naposledy upravil(a) Krteq dne pon 25. led 2010, 17:31, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesun do odpovídající podsekce
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jakou grafiku do ...

Příspěvek od Stano K. »

Osadené pamäte na grafickej karty nemajú nič spoločné s operačnou pamäťou na základnej dosky. Takže je úplne jedno či máš na základnej doske DDR2 alebo DDR3 kľudne môžeš kúpiť grafickú kartu s GDDR3 až GDDR5.
omarpeps
Nováček
Nováček

Příspěvek od omarpeps »

Moc dekuju za odpoved , ted uz jen jestli to zvladne zdroj :-) . stara grafika neni napajena a vetsina tech novych uz ano. Moc díky
//
Mohl bych poprosit jeste o pomoc s vyberem nove grafiky? Tak do 5tisic s tim ze by byla vyuzita vicemene pro hry ne pro graficke programy

//Stano - edit dvojpost. Nabudúce prosím použi tlačítko EDIT.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tak dopíš aký máš napájací zdroj značka/výkon a akú kartu budeš kupovať. Poprípade lepšie urobíš ak napíšeš komplet zostavu a koľko chceš investovať.
omarpeps
Nováček
Nováček

Příspěvek od omarpeps »

nejkedna se o moji sestavu nybrz o kamaradovu , akorad chtel abych mu toto zjistil. o penize ani tolik nejde , chce jen novou grafiku do 5 tisic kč . o zdroji nevim nic ale pokud nebude vyhovovat hold se koupi novy.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Jedná sa o to že je môže byť celom zbytočný kúpiť grafickú kartu za 5.000Kč keď má slabší procesor ktorý nedokáže využiť jeho potencionál.
omarpeps
Nováček
Nováček

Příspěvek od omarpeps »

bohuzel vim jen ze doposud byla v pc osazena graficka karta asus EN6600GT , nic vic opravdu nevim.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

No ak zostava bola kupovaná vtedy ako 6600GT tak to už asi bude chcieť rozsiahlejší upgrade. Zisti viac a ozvy sa potom.
omarpeps
Nováček
Nováček

Příspěvek od omarpeps »

Dobra , asi chvili potrva nez se k pc dostanu , ale i tak se potom ozvu . zatim dekuju.
omarpeps
Nováček
Nováček

Příspěvek od omarpeps »

Ahoj tak tady je konfigurace toho pc ;-) deska : gigabyte ga-K8NF-9 , gpu : asus EN6600GT , CPU: amd athlon 3000+ , zdroj : nevim znacku ale ma 350W
yNo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yNo »

no ja mam athlon 3200 a radeon x800gto,1gb ram, takze mam nieco podobne a vravim ti, ze to potrebuje kompletny upgrade:) pokial chce investovat co najmenej tak do tej istej desky kupit nejake dvojjadro od athlonu...
Nothin´
Stehla
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stehla »

Zdravím, přidal bych se a poprosil o doporučení grafické karty do mého kompu. Hodlám udělat drobný upgrade (ram, grafika) a mám na to cca 3,5k. Dnes jsem odzkoušel GTX275, ale při zátěži to zdroj nevydrží (Eurocase 550W), tak mi zkuste doporučit něco méně žravého, co by zvládalo GTA4...díky moc
C2D E8400, GigaByte P43-ES3G, 2x2GB RAM Kingston, hd5850Toxic, Seagate 160+650GB HDD, 650W Seasonic
graf8
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od graf8 »

Stehla píše:Zdravím, přidal bych se a poprosil o doporučení grafické karty do mého kompu. Hodlám udělat drobný upgrade (ram, grafika) a mám na to cca 3,5k. Dnes jsem odzkoušel GTX275, ale při zátěži to zdroj nevydrží (Eurocase 550W), tak mi zkuste doporučit něco méně žravého, co by zvládalo GTA4...díky moc
hele ten tvůj zdroj vyhoď co nejdříve, ten neutáhne ani 8800 GTX :wink:
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“