Start windows 7

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Nazgul
Nováček
Nováček

Start windows 7

Příspěvek od Nazgul »

ahoj prosim vas potreboval bychporad.normalne mi prestal startovat windows.pred hodinou sem normalne pouzival winy a pak sem pc vypnul a mrknul sem na film ale kdyz sem ho chtel znova zapnout tak kdyz najizdi windows zobrazi se ta uvodni tabulka Vitejte chvilku to nic nedela pak nasokci cerna obrazovka a mys.ale pc prestane pracovat nestalo se vam to taky nekdy?nevite v cem je hacek?
ZD:MSI Eclipse SLI - 1366,CPU:Core i7 920 @2.66 Ghz,RAM:DDR3 2x2GB OCZ Reaper 1600 Mhz,VGA: ASUS GTX 275,HDD:1x160GB sata2 hitachi + 1x40BG Maxtor + 1x750GB WD,DVD-RW/RAM,Zdroj:Chieftec 620W,Monitor LCD 22
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Start windows 7

Příspěvek od zombux »

to nevíme protože nemáme věštecký koule abysme poznali cos s tím zkoušel všechno dělat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

podobny problem bol s vistou ...presnej s bootloaderom v.2 ... :) co to je za verziu W7 build?
-a potom este edituj "msconfig"a programy po spusteni pocitaca ...nechaj tam len antivir ....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

facility píše:presnej s bootloaderom v.2 ...
pokud to nejsou legální windows, tak žádnou radu ani nečekej
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Mám tu pc s Win 7 (samozřejmě legálními), ale mají zbořené startování. Bylo by potřeba obnovit MBR nejlépe přes opravu systému z Win 7 DVD, jenže to nemám. Je to PC od ATComputers, tedy má recovery uloženo na skrytém oddílu disku. Dá se nějak vytáhnout instalačka právě z toho skrytého oddílu, nebo se nějakým způsobem dostat k instalaci z toho skrytého oddílu a spustit ji? Podle nálepky na case se jedná o Windows 7 Pro OA. Stáhnul jsem tedy Win 7 Professional, ale když jsem dal opravit pc, tak mi to napsalo, že nemám kompatibilí verzi s nainstalovanými Win. Jak můžu případně zjistit jaká verze v pc je nainstalována a co tedy vůbec stáhnout?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ZdenekSveda: tak tohle se mi (ale uplne presne) stalo cca pred dvemi tydny/tydnem. asi te zklamu, ale po dvou dnech laborovani a sezeni na netu jsem se dopracoval akorat k reinstalu. nic nefungovalo, na uplny zaver se mi ani nedetekoval dany disk. po reinstalu vsechno v pohode... netusim co to bylo, male podezreni mam na nejakou zaplatu, ale vazne nevim.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Já bych to klidně přeinstaloval,jenže nemámžádné to dvd s originálními Windows 7. Instalačka je tam uložena v tom pc,ale to zase nevím jak spustit (neví někdo jak se to u ATC počítačů spouští?). Potřeboval bych nějaký nástroj, který by jen opravil mbr a bylo by hotovo. Zkoušel jsem Hirens Boot CD,ale je tam těch utilittolik, že bych nerad něco ještě více zkazil.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Nebude nejjednodussi si sosnout instalacku W7 z netu a nahodit to z ni a pouzit klic ze stitku???
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

W7 Pro mám právě z netu staženo (z torrentu nějakého) a píše mi to, že je nekompatibilní, když chci dát opravnou konzoli. Tak počítám, že pak nebude sedět nejspíš ani sériové číslo z nálepky. Zkusit to můžu. Každopádně v pc jsou dle štítky Microsoft OEM Win Pro 7 32-bit 64-bit COA NSPIRE - tedy přímo takovouto instalačku jistě neseženu.
Já hlavně nechápu jak se teda spouští instalace z toho skrytého oddílu pc. Přece když se ty Win pojebou, tak to musí jít nějak normálně spustit a přeinstalovat. Ale prej k tomu žádný recovery cd jako bývaly třeba k XP není.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Vetsinou se to pousti pres nakou klavesovou zkratku pri bootovani, ale nevim .... predinstalovany system nemam rad a na vsechno hazim "cisty" system primo od MS a jen pouzivam klice z nalepek.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

A když už jsme u té varianty čisté instalace - nemáte někdo odkaz na staženíoriginálníchWindows 7 Profesional? Na netu se to hemží samým cracklým bordelem, tak by se hodila kopie originálu, ať mi tam pak sedí to sériové číslo ze štítku.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zajdi do nejbližší PC prodejny, třeba budou ochotní ti médium vypálit.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

ZdenekSveda píše:W7 Pro mám právě z netu staženo (z torrentu nějakého) a píše mi to, že je nekompatibilní, když chci dát opravnou konzoli.
tahle hlaska mi vyskakovala i pri pouziti puvodni kopie z ktere byla instalace tvorena. na tom nesejde. klidne pouzi na instalaci tu co mas.

//edit Wilik - promaz OT
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“