Start windows 7
Moderátor: Loki5567
- Nazgul
- Nováček

-
Start windows 7
ahoj prosim vas potreboval bychporad.normalne mi prestal startovat windows.pred hodinou sem normalne pouzival winy a pak sem pc vypnul a mrknul sem na film ale kdyz sem ho chtel znova zapnout tak kdyz najizdi windows zobrazi se ta uvodni tabulka Vitejte chvilku to nic nedela pak nasokci cerna obrazovka a mys.ale pc prestane pracovat nestalo se vam to taky nekdy?nevite v cem je hacek?
ZD:MSI Eclipse SLI - 1366,CPU:Core i7 920 @2.66 Ghz,RAM:DDR3 2x2GB OCZ Reaper 1600 Mhz,VGA: ASUS GTX 275,HDD:1x160GB sata2 hitachi + 1x40BG Maxtor + 1x750GB WD,DVD-RW/RAM,Zdroj:Chieftec 620W,Monitor LCD 22
- zombux
- Odborník PCT

Re: Start windows 7
to nevíme protože nemáme věštecký koule abysme poznali cos s tím zkoušel všechno dělat.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- facility
- Začátečník

-
podobny problem bol s vistou ...presnej s bootloaderom v.2 ...
co to je za verziu W7 build?
-a potom este edituj "msconfig"a programy po spusteni pocitaca ...nechaj tam len antivir ....
-a potom este edituj "msconfig"a programy po spusteni pocitaca ...nechaj tam len antivir ....
- zombux
- Odborník PCT

pokud to nejsou legální windows, tak žádnou radu ani nečekejfacility píše:presnej s bootloaderom v.2 ...
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám tu pc s Win 7 (samozřejmě legálními), ale mají zbořené startování. Bylo by potřeba obnovit MBR nejlépe přes opravu systému z Win 7 DVD, jenže to nemám. Je to PC od ATComputers, tedy má recovery uloženo na skrytém oddílu disku. Dá se nějak vytáhnout instalačka právě z toho skrytého oddílu, nebo se nějakým způsobem dostat k instalaci z toho skrytého oddílu a spustit ji? Podle nálepky na case se jedná o Windows 7 Pro OA. Stáhnul jsem tedy Win 7 Professional, ale když jsem dal opravit pc, tak mi to napsalo, že nemám kompatibilí verzi s nainstalovanými Win. Jak můžu případně zjistit jaká verze v pc je nainstalována a co tedy vůbec stáhnout?
- myom
- Středně pokročilý

ZdenekSveda: tak tohle se mi (ale uplne presne) stalo cca pred dvemi tydny/tydnem. asi te zklamu, ale po dvou dnech laborovani a sezeni na netu jsem se dopracoval akorat k reinstalu. nic nefungovalo, na uplny zaver se mi ani nedetekoval dany disk. po reinstalu vsechno v pohode... netusim co to bylo, male podezreni mam na nejakou zaplatu, ale vazne nevim.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já bych to klidně přeinstaloval,jenže nemámžádné to dvd s originálními Windows 7. Instalačka je tam uložena v tom pc,ale to zase nevím jak spustit (neví někdo jak se to u ATC počítačů spouští?). Potřeboval bych nějaký nástroj, který by jen opravil mbr a bylo by hotovo. Zkoušel jsem Hirens Boot CD,ale je tam těch utilittolik, že bych nerad něco ještě více zkazil.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nebude nejjednodussi si sosnout instalacku W7 z netu a nahodit to z ni a pouzit klic ze stitku???
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
W7 Pro mám právě z netu staženo (z torrentu nějakého) a píše mi to, že je nekompatibilní, když chci dát opravnou konzoli. Tak počítám, že pak nebude sedět nejspíš ani sériové číslo z nálepky. Zkusit to můžu. Každopádně v pc jsou dle štítky Microsoft OEM Win Pro 7 32-bit 64-bit COA NSPIRE - tedy přímo takovouto instalačku jistě neseženu.
Já hlavně nechápu jak se teda spouští instalace z toho skrytého oddílu pc. Přece když se ty Win pojebou, tak to musí jít nějak normálně spustit a přeinstalovat. Ale prej k tomu žádný recovery cd jako bývaly třeba k XP není.
Já hlavně nechápu jak se teda spouští instalace z toho skrytého oddílu pc. Přece když se ty Win pojebou, tak to musí jít nějak normálně spustit a přeinstalovat. Ale prej k tomu žádný recovery cd jako bývaly třeba k XP není.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vetsinou se to pousti pres nakou klavesovou zkratku pri bootovani, ale nevim .... predinstalovany system nemam rad a na vsechno hazim "cisty" system primo od MS a jen pouzivam klice z nalepek.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
A když už jsme u té varianty čisté instalace - nemáte někdo odkaz na staženíoriginálníchWindows 7 Profesional? Na netu se to hemží samým cracklým bordelem, tak by se hodila kopie originálu, ať mi tam pak sedí to sériové číslo ze štítku.
- zombux
- Odborník PCT

zajdi do nejbližší PC prodejny, třeba budou ochotní ti médium vypálit.
- myom
- Středně pokročilý

tahle hlaska mi vyskakovala i pri pouziti puvodni kopie z ktere byla instalace tvorena. na tom nesejde. klidne pouzi na instalaci tu co mas.ZdenekSveda píše:W7 Pro mám právě z netu staženo (z torrentu nějakého) a píše mi to, že je nekompatibilní, když chci dát opravnou konzoli.
//edit Wilik - promaz OT