Counter-Strike
Moderátor: Baneshee
- GaGy
- Začátečník

Re: Counter-Strike
Je to koupená verze CS1,6 na steamu 
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
Lenovo - Legion 5 - RTX 3060 + Ryzen 5600H
Samsung Galaxy S25 - 256Gb
- GaGy
- Začátečník

Takhle vypadají staré instalace
https://support.steampowered.com/kb_art ... -OEMR-6160
Takhle vypadá nová...
**
V červené položce se ukrývají modely ,rozbalit ten soubor umím ,ale už ho neumím přepsat a uložit.
viz obrázek
**
Edit a nevyhledává mi to ani servery ,předtím to šlo
https://support.steampowered.com/kb_art ... -OEMR-6160
Takhle vypadá nová...
**
V červené položce se ukrývají modely ,rozbalit ten soubor umím ,ale už ho neumím přepsat a uložit.
viz obrázek
**
Edit a nevyhledává mi to ani servery ,předtím to šlo
Naposledy upravil(a) GaGy dne pát 22. led 2010, 00:08, celkem upraveno 1 x.
9800X3D @ 5425Mhz 95W - Liquid Freezer III │ 32Gb 6000Mhz Cl36 Expo Tweaked │ Nitro+ RX 9070 XT - 280W │ TUF GAMING B850-PLUS WIFI │ XPG CORE REACTOR II VE 750W │ Phanteks Eclipse P400A │ Samsung 990 PRO 2TB + Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB │ 32" Dell Alienware AW3225QF - 4K - 240Hz │
- Atapi
- Začátečník

eh? ve steamu se základní soubory hry rozbalí do Steam\steamapps\XXX\counter-strike\, kde XXX je jméno steam profilu, pro tebe asi to gagy007, takže modely dáš do Steam\steamApps\gagy007\counter-strike\models\player a je to.
Krom toho v tom odkazu co jsi sem dal máš návod, takže tě nechápu.
//jo a používej tlačítko edit
//jo a používej tlačítko edit
Naposledy upravil(a) Atapi dne čtv 21. led 2010, 23:38, celkem upraveno 1 x.
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak to zkus vytvořit ručně. Prostě tam podle té struktury udělej složky s přesně stejnými názvy a do nich to naházej.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- GaGy
- Začátečník

SOBO lol nice ..funguje to 
A ted ještě otázka proč mi to nevyhledává servery ?
Edit už to jede bylo to nějaké seklé :DDD Díky všem za rady
A ted ještě otázka proč mi to nevyhledává servery ?
Edit už to jede bylo to nějaké seklé :DDD Díky všem za rady
Naposledy upravil(a) GaGy dne pát 22. led 2010, 00:08, celkem upraveno 1 x.
- Atapi
- Začátečník

co píšou, vyfoť sem složku gagy007 co tam máš, při prvním spuštění se každýmu ty soubory rozbalí (né všechny, aby sis nemyslel že to bude přesně stejný jako nonsteam), jinak bych nemoh upravit ani blbej config, pochybuju že to u tebe je jinak.
- Star_Gate
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny gamery
Nedavno jsme na naší páteřní lince spustily dva herní servery pro hru Counter Strike 1.6 a pro Counter Strike Source. Jsou určeny primárně pro naše zákazníky ale jen naše síť je nenaplní.
Servery jsou samozřejmě Steam z důvodu oficiálního provozu.
Doufám že se tam někdy potkáme
CS 1.6
IP: 81.90.163.67:27016
Web: http://www.pcinet08.cz/index.php?option ... &Itemid=49
CS:S
IP: 81.90.163.67:27015
Web: http://www.pcinet08.cz/index.php?option ... &Itemid=50
Jen pro úplnost, jedná se o klasickou hru, bez modů. Kapacita serverů je na každý 32 hráčů, nízké odezvy a nonstop provoz je samozřejmostí. V případě že si tam budete chtít zahrát, bedeme jen rádi.
S pozdravem tým PCiNET 08
Edit:// Hledáme hráče do našeho teamu. Podmínkou je originální CS 1.6 a CS Source. V případě zájmu mne kontaktujte na martin.bina@pcinet08.cz
Nedavno jsme na naší páteřní lince spustily dva herní servery pro hru Counter Strike 1.6 a pro Counter Strike Source. Jsou určeny primárně pro naše zákazníky ale jen naše síť je nenaplní.
Servery jsou samozřejmě Steam z důvodu oficiálního provozu.
Doufám že se tam někdy potkáme
CS 1.6
IP: 81.90.163.67:27016
Web: http://www.pcinet08.cz/index.php?option ... &Itemid=49
CS:S
IP: 81.90.163.67:27015
Web: http://www.pcinet08.cz/index.php?option ... &Itemid=50
Jen pro úplnost, jedná se o klasickou hru, bez modů. Kapacita serverů je na každý 32 hráčů, nízké odezvy a nonstop provoz je samozřejmostí. V případě že si tam budete chtít zahrát, bedeme jen rádi.
S pozdravem tým PCiNET 08
Edit:// Hledáme hráče do našeho teamu. Podmínkou je originální CS 1.6 a CS Source. V případě zájmu mne kontaktujte na martin.bina@pcinet08.cz
- barco
- Středně pokročilý

Ak môžem poradiť, tak určite by som doplnil do maplistu klasické de_ mapy:
de_dust2, de_train, de_nuke - verziu pre 32 hráčov, pretože klasická nemá dostatok spawnov a na začiatku by pár hráčov dostalo slay automaticky) a prípadne de_tuscan alebo de_cpl_mill.
de_dust2, de_train, de_nuke - verziu pre 32 hráčov, pretože klasická nemá dostatok spawnov a na začiatku by pár hráčov dostalo slay automaticky) a prípadne de_tuscan alebo de_cpl_mill.
.
- m1na
- Začátečník

Po dlouhe dobe sem si rek, ze pustim CS, ale protoze mam W7, tak je nemam moc potuneny, tudiz tam je akcelerace
mel sem skripty do XP i Vist, prepisoval sem registry, ale nic nepomohlo
, projel sem net, vyzkousel vsechny mozny navody, ale taky nic. Je mozny, ze sem neco prehlidl, takze pokud ste se nekdo s timhle problemem setkali a uspense vyresili na W7 tak bych bly rad za reseni
a reseni typu vypni presnost ve win opravdu nefunguje 
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ve Steamu Set launch options: -noforcemspd -noforcemparms -noforcemaccel nefunguje?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- m1na
- Začátečník

Super ty prikazi funguji, mel sem puvodne jen -noforcemaccel ale tyhle me toho zbavili asi uplne diky 
- Fogi
- Žlutá karta Bazar

-
Counter strike server
Zdravím,měl bych tu pro vás můj server na CSko jede teprve dva dny,tak tam nikdo nehraje,ale mohli by ste vzít kámoše a zahrát si server je bez lagů,má spoustu doplnku pro zpřijemění hrani Jsou tam Classic mapy:) Více info na webu http://classic-gaming.wbs.cz/Uvod.html
Jinak IP serveru je: 89.176.12.71:27016

Jinak IP serveru je: 89.176.12.71:27016
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: Counter strike server
myslím že to už si každý může pustit svůj lolserver, pokud teda tomu domácímu PC budeme říkat serverna webu píše:Server puštěný skoro pořát!!Mužete hrát!!
Info
Server jede skoro celý den(cca od 8:00 do půlnoci)
Na serveru se hrajou pouze classic mapy(Dust2,inferno....)
Kapacita hráču je 18
Na serveru jsou přikazy jako rank,top,me,hp....
Pravidla serveru
respektovat adminy
nevyjadřovat se vůlgarně
neurážet ostatní hráče
nespamovat
nemluvit do mikrofonu
necheatovat
Každé porušení bude podle situace posouzeno adminem!
Webová stránka byla vytvořena pomocí on-line webgenerátoru WebSnadno.cz
- Fogi
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Counter strike server
To máš pravdu že může,ale ne všichni to umí.Neboj tento server není obyčejný je tam spoustu pluginu pro zpřijemnení ,patche pro protokoly atd...Jedtli chces,tak zahrajem a pak můžes říkat kdo je lolserver..Neboj PC je dostatečný i na 10 takových serverů.
- brunette
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak já hraju hodně CSko........hraju 1.6 a Source...........1.6 nemůžu si na něj stěžovat,samozřejmě s Botama to nemá cenu i když ze začátku mě dávali dost na ........:-)ale s kamarádem si jako oddychovku vždy zahrajem 1.6.A source se mi líbí víc jak už kvůli grafice,tak všeobecně.Známkuju obě za 1 jsem spokojena mám ráda střílečky,takže u mě plus....
Ptá se malý synek otce u PC: "Tati, je pravda, že programy jako ICQ, MSN nebo Jabber způsobují degeneraci češtiny?" - "IMHO LOL"