Prosim o pomoc
koupil jsem si disk samsung F2 1,5TB ecogreen a nejde mi rozdělit
vždycky když rozděluju tak se mi objeví typ disku RAW, pokud dám rozdělit na 2 tak 1Tb v pohodě ale zbytek je zase raz a formát se kousne u naj 13procentech.
Někde jsem čet že má deska M2N s čipsetem nforce 430 má problém s disky na 1TB ale nevim jestli to s timhle souvisí.
Ten RAW při prohlížení vlastností ukazuje 0 velikost a v total commaderovi se ani neobjeví.
Nemáte někdo s tim zkušenost v čem by mohl být problém ?
Typ Disku RAW při rozdělování problém.
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Marvin kLh
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Typ Disku RAW při rozdělování problém.
V čem to rozděluješ?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Marvin kLh
- Nováček

-
Rozděluju to přes Správa disků (jak je normálně ve Win Vista: Vytvořit a formátovat oddíly na pevném disku)
Ale ted jsem vyzkoušel i přes program naistalovanej ve win Acronic Disk Director a taky hodil chybu při rozdělování na 2 oddíly u toho druhýho.
Přes tvorbu oddílů u instalace Win Visty (spoštění přes DVD z mechaniky) zas nenaběhne Windows při načítaní disků.
Ale ted jsem vyzkoušel i přes program naistalovanej ve win Acronic Disk Director a taky hodil chybu při rozdělování na 2 oddíly u toho druhýho.
Přes tvorbu oddílů u instalace Win Visty (spoštění přes DVD z mechaniky) zas nenaběhne Windows při načítaní disků.
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušel bych rozdělení disku v jiném počítači. Pokud to bude dělat problémy i tam, asi je vadný.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Lukike
- Začátečník

-
Ahoj,podobny problem mam aj ja pri rozdelovany disku na viac particii....
Cez Acronis Disk Director mi pri vytvoreny noveho oddielu vypise :
Acronis Disk Director Suite nemohl vytvořit diskový oddíl, protože není dostatek volného místa na vybrané jednotce pevného disku.. Ale pritom tam mam cez 90GB volneho miesta
Druhu hlasku pri zmenseny disku D (z disku D som zobral 5GB) a naslednom vytvoreny noveho mi vypise zas toto :
Acronis Disk Director Suite selhal při vytvoření diskového oddílu.
Neviete co s tym??? Uz nemam na to nervy,cez kazdy program mi pise chybu,..
Standartne mam disk rozdeleny na 2 oddiely a chcem este jeden,...
Cez Acronis Disk Director mi pri vytvoreny noveho oddielu vypise :
Acronis Disk Director Suite nemohl vytvořit diskový oddíl, protože není dostatek volného místa na vybrané jednotce pevného disku.. Ale pritom tam mam cez 90GB volneho miesta
Druhu hlasku pri zmenseny disku D (z disku D som zobral 5GB) a naslednom vytvoreny noveho mi vypise zas toto :
Acronis Disk Director Suite selhal při vytvoření diskového oddílu.
Neviete co s tym??? Uz nemam na to nervy,cez kazdy program mi pise chybu,..
Standartne mam disk rozdeleny na 2 oddiely a chcem este jeden,...
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
starsi chipsety od nvidie a intelu maji s velkymi disky problem. nekdy pomuze update biosu, nekdy ne (podle typu desky). kort nvidia se svymi nforce, s tema sem si uz uzil sve.skus se na nej v tom pc mrknout pres software MHDD.pokud by ukazoval jiny pocet sektoru nez ma disk, neni problem, pokud stejny, bylo by to uz horsi.