Zapojení front panelu

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Zapojení front panelu

Příspěvek od tlama11 »

mam problem jako krava kdyz jsem odpojil od zakladni desky tlacitka jako vypinani cidlo reset usb atd proste to co je na prednim panelu neuvedomil jsme si ze to pak budu muset znova zapojit a nenafotil jsem si to jak to bylo nemuzete mi poradit jak vse zapojit
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Ku*** jsme to asi po*ral

Příspěvek od Thellwin »

Jaká deska ? Manuál už nemáš ? Ne natu manuál není ? Na desce to u těch pinů napsáno není ? Je spousta možností jak to udělat, ale přinejhorším to vyfoť ...
Goldnoob team proud member!
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Ku*** jsme to asi po*ral

Příspěvek od tlama11 »

no ta deska to je starsi snad nez ja :lol: to byl for ale tak je to ASUS M2N-MX fakt je starsi no manual jsem nasel ale je to psane ze se vtom ani opice nevyzna

EDIT : tak jsem nasel ty spravne piny v maunalu ale kdyz je pozapojuju a pripojim zdroj zmacknu tka se nazapne
Naposledy upravil(a) tlama11 dne čtv 11. úno 2010, 16:38, celkem upraveno 1 x.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: Zapojení front panelu

Příspěvek od Thellwin »

Tak to napíchej stylem pokus omyl. Power -> reset -> ledky -> spekaer ... nedá se tím nic zkazit.
Goldnoob team proud member!
tlama11
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Zapojení front panelu

Příspěvek od tlama11 »

no tak jsme to zapojil podle manualu a stale nic neslo tak jsem prisel na to ze u tech pinu je nejaky cudlik a ten byl vyply tak ted uz to jede dik za rady a kdyby byl nekdo hodny a smazal tendle spam dikes ;-)
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“