Zapojení front panelu
- tlama11
- Žlutá karta
-
Zapojení front panelu
mam problem jako krava kdyz jsem odpojil od zakladni desky tlacitka jako vypinani cidlo reset usb atd proste to co je na prednim panelu neuvedomil jsme si ze to pak budu muset znova zapojit a nenafotil jsem si to jak to bylo nemuzete mi poradit jak vse zapojit
- Thellwin
- Administrátor
Re: Ku*** jsme to asi po*ral
Jaká deska ? Manuál už nemáš ? Ne natu manuál není ? Na desce to u těch pinů napsáno není ? Je spousta možností jak to udělat, ale přinejhorším to vyfoť ...
Goldnoob team proud member!
- tlama11
- Žlutá karta
-
Re: Ku*** jsme to asi po*ral
no ta deska to je starsi snad nez ja
to byl for ale tak je to ASUS M2N-MX fakt je starsi no manual jsem nasel ale je to psane ze se vtom ani opice nevyzna
EDIT : tak jsem nasel ty spravne piny v maunalu ale kdyz je pozapojuju a pripojim zdroj zmacknu tka se nazapne

EDIT : tak jsem nasel ty spravne piny v maunalu ale kdyz je pozapojuju a pripojim zdroj zmacknu tka se nazapne
Naposledy upravil(a) tlama11 dne čtv 11. úno 2010, 16:38, celkem upraveno 1 x.
- Thellwin
- Administrátor
Re: Zapojení front panelu
Tak to napíchej stylem pokus omyl. Power -> reset -> ledky -> spekaer ... nedá se tím nic zkazit.
Goldnoob team proud member!
- tlama11
- Žlutá karta
-
Re: Zapojení front panelu
no tak jsme to zapojil podle manualu a stale nic neslo tak jsem prisel na to ze u tech pinu je nejaky cudlik a ten byl vyply tak ted uz to jede dik za rady a kdyby byl nekdo hodny a smazal tendle spam dikes