Rok se sešel s rokem a pak s dalším rokem a výsledek je zde:

Samozřejmě, že jsem na tom nedělal celé 2 roky čistého času. Pár měsíců práce stála a ještě jsem na koleji a věnovat jsem se tomu tedy mohl jen některé soboty. Pokud budete kritizovat můj dokonalý projekt
Jistě si každý všiml vodního chlazení a ti znalejší poznali práci Wrooma z dílny LIQUID TECHNOLOGY. Mám od něho všechny bloky (CPU, GPU, chipset a disk) a expu. Jelikož jsem se párkrát přepočítal, nezbylo mi pod mechanikama moc místa a standartní blok se tam nevešel. Naštěstí je Wroom velice ochotný a vyrobil mi steciální top na CPU blok a dokonce ho ještě dodatečně na požádání upravoval. Bez něj bych si asi hodil mašli. Patří mu tedy VELKÉ DÍKY. Jako radiátory jsem použil 2 topení ze Škody. Většina uživatelů na tomhle fóru je kvůli korozi odsuzuje, pravda v expě plave cosi podivného, ale po půl roce používání byly všechny bloky naprosto bez usazenin. Wroomova konstrukce prostě nemá chybu
Pokud se vám zdá, že na standartní tlačítka power a reset je tam nějak moc páček, tak páčky v pravo regulují ventilátory (každá páčka má svojí váhu jako v binární soustavě; celkem tedy 8 stupňů regulace) a vlevo se ovládají neony (knoflíky jsou pro nastavení pulsování - minimum, maximum, frekvence - a páčky pro přepínání funkce a spínání neonů). Co se týče komponent, jsou to ty spodní v popisu.
Když jsem hledal inspiraci pro tenhle projekt, hledal jsem jí převážně tady. Teď když je projekt hotový, dávám jsem výsledek, aby sloužil jako možná inspirace. Tady je tedy pár detailů:
Uchycení mechanik je řešeno pomocí distančních sloupků a "kuličkového" řetízku. Do sloupků jsem vyvrtal díry a do nich poté zalisoval kuličku. Pevnost spoje v tahu je naprosto dostačující. K čelní stěně je připevněn řetízek pomocí úchytu kabelu z nějakého konektoru.

Radiátory jsou na zadní stěně přichyceny drátem a ten drží kontakty z elektrikářské čokolády.

Nejhlučnější část sestavy je čerpadlo. Jeho vybrace mě celkem překvapily. Odstranil jsem je pomocí pěny, kterou jsem prošrouboval pružinami z propisky. Poté jsem pěnu napustil lepidlem, aby ztvrdla. Později mě napadlo zapíchnout přužinky do balsy (měkké a lehké dřevo používané modeláři). Vypadalo to mnohle lépe, avšak jsem již neměl dostatek propisek. I po odstranění vybrací je čerpadlo bohužel stále nejvíce slyšet

V tom boxu pod expou je schovaný disk. Je vystlaný několika vrstvamy různě měkkých pěn. Hluk to však pohltilo minilálně. Alespoň mam tedy pěknou podložku pod expu
Ještě jednou děkuji Wroomovi z