Ovladače
Moderátoři: morke, Walker1134
- Hroby
- Nováček

-
Ovladače
Ahoj, mám menší problém s graf. kartou.Od včera se mi stává, že se mi zasekává zničehonoc počítač např. když spustím hru (jakoukoliv) nebo se pokusím jít do nastavení vlastností plochy třeba změnit rozlišení.Počítač to dělal už před reinstalací OS ale ted se přidaly ty hry.Už jsem tu podobný problém viděl, zkusil sem teda instalovat jiné ovladače odtud http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx na kartu Radeon 9200 (XP) ale po instalaci se vše jen zhoršilo a zasekávalo pravidelně,ani tento počítač sem nemoch spustit bez seknutí a počítač neustále pracoval musel sem proto ihned obnovovat systém, což mě jen vrátilo k původnímu problému.
díky za případné rady
díky za případné rady
Naposledy upravil(a) beardie dne stř 17. úno 2010, 15:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: tema presunuta z ATi do ovladacov
Důvod: tema presunuta z ATi do ovladacov
- beardie
- Středně pokročilý

Re: Ovladače
mozno by som skusil miesto reinstalacie format a vsetko pekne nanovo
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Hroby
- Nováček

-
To je právě vono to už jsem udělal, otevřel PC vyčistil a přeinstaloval celý OS, naformátoval disk...Hodně problémů se vyřešilo, ale tenle zůstal a ještě se horšil že to děla při pouštění her...
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Dopiš ještě zbytek sestavy, hlavně výrobce a typ základní desky.
- Hroby
- Nováček

-
Základní deska MSI 865PE Neo2-PS Intel
Taky mam trošku starší zdroj, jestli by to mohlo být tím.
Taky mam trošku starší zdroj, jestli by to mohlo být tím.
- Hroby
- Nováček

-
Ještě postřech vždycky když čitim registry je tam chybnej registr týkjající se Dicrectu 3D pokud bych ho tam neměl je docela možný že je to tim že?To že mi nejdou pouštět hry a zaseknou se při pouštění. To je ten rozdíl při spouštění hry a seknutí stačí restart compu ale při seknutí při bězný činnnosti je nutný vytahovat ze zásuvky
Nejsem úplnej idiot ale ani žádnaá skilla tak pls jemně
Nejsem úplnej idiot ale ani žádnaá skilla tak pls jemně
- Hroby
- Nováček

-
Tak rád to říkaám ale problém vyřešen.Je smutnýže ani nevim jak jsem to udělal jen jsem odinstaloval přebitečný složky ATI z disku, pročistil cleanerem spolu s několika programy a nainstaloval Directx 9.
Každopádně díky všem co přispěli a poradili díky
Každopádně díky všem co přispěli a poradili díky
- drp
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Doporucuju ti nainstalovat tento ovladac http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=94&t=154272 pretaktovat gpu a potom uz jenom instalovavat nejnovejsi direct x aktualizace zvysi se ti ohodne graficky vykon.A jeste neinstaluj ccc odskrtni ho v instalaci a pro pretaktovani pouzi upraveni biosu.ů