Ovladače

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Hroby
Nováček
Nováček

Ovladače

Příspěvek od Hroby »

Ahoj, mám menší problém s graf. kartou.Od včera se mi stává, že se mi zasekává zničehonoc počítač např. když spustím hru (jakoukoliv) nebo se pokusím jít do nastavení vlastností plochy třeba změnit rozlišení.Počítač to dělal už před reinstalací OS ale ted se přidaly ty hry.Už jsem tu podobný problém viděl, zkusil sem teda instalovat jiné ovladače odtud http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx na kartu Radeon 9200 (XP) ale po instalaci se vše jen zhoršilo a zasekávalo pravidelně,ani tento počítač sem nemoch spustit bez seknutí a počítač neustále pracoval musel sem proto ihned obnovovat systém, což mě jen vrátilo k původnímu problému.
díky za případné rady
Naposledy upravil(a) beardie dne stř 17. úno 2010, 15:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: tema presunuta z ATi do ovladacov
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ovladače

Příspěvek od beardie »

mozno by som skusil miesto reinstalacie format a vsetko pekne nanovo
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Hroby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hroby »

To je právě vono to už jsem udělal, otevřel PC vyčistil a přeinstaloval celý OS, naformátoval disk...Hodně problémů se vyřešilo, ale tenle zůstal a ještě se horšil že to děla při pouštění her...
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Dopiš ještě zbytek sestavy, hlavně výrobce a typ základní desky.
Hroby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hroby »

Základní deska MSI 865PE Neo2-PS Intel
Taky mam trošku starší zdroj, jestli by to mohlo být tím.
Hroby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hroby »

Ještě postřech vždycky když čitim registry je tam chybnej registr týkjající se Dicrectu 3D pokud bych ho tam neměl je docela možný že je to tim že?To že mi nejdou pouštět hry a zaseknou se při pouštění. To je ten rozdíl při spouštění hry a seknutí stačí restart compu ale při seknutí při bězný činnnosti je nutný vytahovat ze zásuvky

Nejsem úplnej idiot ale ani žádnaá skilla tak pls jemně :)
Hroby
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hroby »

Tak rád to říkaám ale problém vyřešen.Je smutnýže ani nevim jak jsem to udělal jen jsem odinstaloval přebitečný složky ATI z disku, pročistil cleanerem spolu s několika programy a nainstaloval Directx 9.
Každopádně díky všem co přispěli a poradili díky
drp
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drp »

Doporucuju ti nainstalovat tento ovladac http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=94&t=154272 pretaktovat gpu a potom uz jenom instalovavat nejnovejsi direct x aktualizace zvysi se ti ohodne graficky vykon.A jeste neinstaluj ccc odskrtni ho v instalaci a pro pretaktovani pouzi upraveni biosu.ů
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“