Splinter Cell - Double Agent

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Splinter Cell - Double Agent

Příspěvek od Paul »

Já už raději zapomněl že tahle hra existuje a spíš čekám na AC2 / SC5 : ).Jako SC to je prostě shit, nejde jen o ty technický problémy.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jsi napsal SC je shit,myslel jsi asi DA....???Jako napoprvé jsem u toho vytejkal,teď se bavím.Zkrátka stabilní framerate=zábava.Kontrola postavy je daleko přesnější,odezva myši i klávesnice je úplně něco jinýho,než když jsem se tím tenkrát protloukal ve dvaceti fps,to bylo utrpení.Jako na Chaos Theory to nemá,ale jsou tam solidní nápady....Před chvílí jsem poprvé dekryptoval ten mail (ta kostka),při prvním hraní jsem na to neměl nervy a vysral jsem se na to,teď jsem to dal.Normálně jsem si složil kostku z papíru (kdysi mě bavily origami) a doplnil čísla do ní,šlo to celkem snadno,když to člověk fyzicky vidí,pak jsem to nadatloval ve hře a bylo to 8) Jinak na Conviction a AC2 se taky dost těším,Conviction podle videí vypadá dokonale,Fischer v tý hře bude asi dobrej mstitel :roll:
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jo samozřejmě DA : ). SC1 super, PT ujde, CT nejlepší díl ve všech směrech, DA imo hroznej shit, cca 4 mise dobrý, zbytek jsem se víceméně pronudil.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Včera jsem to tedy podruhý dohrál.Vracet se k tomu nehodlám,ale aspoň můžu říct,že jsem si to v rámci možností téhle hry vychutnal.Technicky je ta hra v prdeli,ale nová 275ka už to prostě převálcovala a hra byla po celou dobu perfektně hratelná i skrz optiku,kde framy opravdu padaj v řádech desítek procent,měl jsem 45+fps po celou dobu hraní,skrz optiku to asi na čtyřech místech šlo na 30,ale jak jsem psal-odezva pořád dobrá a míření přesný.Odehrál jsem to na max v 1680x1050 bez AA,který ve hře nechodí správně.Souhlasím s Paulem,že po technický stránce je to zazděný,ale mise jsou solidní,třeba slaňování mrakodrapu v Šanghaji nemá chybu.DA je hotovej,čekám na Conviction.Ještě dodám,že průměrný stealth skóre jsem měl 90%.Na konci to není,ale zkrátka jsem sečetl všechny skóre a vydělil jedenácti misema-vyšlo mi 90%.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Johny86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny86 »

Ahoj, po asi jednom roku jsem si opet nainstaloval Splinter Cell Double Agent ale uz mam novy monitor ale u hry me jde nastavit maximalne rozliseni 1280x1024 coz na 23" monitor neni to prave, navic mam wide screen monitor a tak mam splacle postavy. Nevi nekdo proc nemuzu nastavit vyssi rozliseni nebo jak to vyresit? Diky moc za rady.
VencaCZE
Nováček
Nováček

Příspěvek od VencaCZE »

Johny86 píše:Ahoj, po asi jednom roku jsem si opet nainstaloval Splinter Cell Double Agent ale uz mam novy monitor ale u hry me jde nastavit maximalne rozliseni 1280x1024 coz na 23" monitor neni to prave, navic mam wide screen monitor a tak mam splacle postavy. Nevi nekdo proc nemuzu nastavit vyssi rozliseni nebo jak to vyresit? Diky moc za rady.
Musíš to nastavit přímo v configu hry: Splinter Cell - SCDA-Offline - System - SplinterCell4.ini - řádka "[WinDrv.WindowsClient]" a tam napiš tvoje požadované rozlišení.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jede to v pohodě na Win 7 x64? Demo mi nějak blbne...
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Nedávno jsem to na Win7 x64 dohrál, bez žádného problému ... Jak ti to demo blbne?
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Blblo mi demo na Vistách x64, obloha byla celá černá a při pohybu kamery se mazal celý obraz. Koupil jsem si plnou verzi a už to valí na Win 7 x64 v pohodě.

Jinak nějaké dojmy, hrál jsem to poprvé a celkem to šlo. Přišlo mi to více akčnější. Hrál jsem na normální obtížnost a někde jsem ani nemusel schovávat těla a nikomu to nevadilo atd... Problém se zámky u trezorů jsem měl taky. Graficky to v některých misích vypadalo parádně, jinde hůře. Bylo tam dost technických chyb, kdy jsem například někoho sejmul, kamerou jsem se podíval jinam, pak hned zpátky a týpek tam zase byl :D Česká verze taky nebyla nic moc. Sem tam byly místo diakritiky otazníky, na dost místech byly místo titulek jen resource ID sringy. Po instalaci patche zmizely titulky atd...

Nejvíce se mi líbilo Chaos Theory a pak Pandora Tomorow.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Caute,

Vypadavaju mi v tejto hre zvuky a obcas sa ozucenie sprava divne.

Ma niekto skusenosti s tymto problemom ?

Tiez sa nedaju ulozit nastavenuia... :?:

Viem ze je to zabugovana hra ale chcem to hrat lebo mna stealth akcie bavia.

EDIT: FPS mi skace od 30 na 60. Asi je to koli V-Sync ON. Ale neviem jak to vypnut lebo nastavenia sa neukladaju - aspon to tak vypada.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Rad by som vedel preco na najvyssej obtiaznosti nemam ziadne naboje do pusky. ???
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ja som s nabojmi problemy nemal. Je ich vatsinou akurat ale staci. Samozrejme kosenie spoza ukrytu sa nekona. Skor takticky pristup. Celu hru som presiel a nebol problem. Niekedy sa ale oplati zdvihat zbrane po nepriateloch. Ked uz ta municia dojde.

Btw vsync ak mas AMD tak sa da nastavit natvrdo v CCC aby bol "off". Potom ti to ani hra nezapne. Skus a uvidis. Ale ak mas "skakanie" medzi 30 a 60 tak to je na 100% iste vsync. Niekedy ten tearing je rusivy ale je lepsie mat podla mna 50fps ako 30.
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Dohral som tuto hru a ked si odmyslim tie technicke chyby tak ma prekvapilo aka bola dobra. Na zaciatku to vypadalo uplne o nicom ale potom ked sa rozvinul ten pribeh a prisli misie kde som robil dvojiteho agenta tak som bol nadseny. :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“