Existuje nejaka utilita pro Windows 7, která zmaní hlavne polozku START na klasicne ikonky jako je ve Win XP.
Myslim to tak , aby v nabidce start byla zase slozka PROGRAMY (jako ve Win XP) a v ni se dal spusti kterykoliv program.
Pak treba slozka NASTAVENI, kde se vse zretelneji ovládá.
Je nejaka takova utilitka, ci nejaky patch?
Me ta nabidka STart ve Win 7 uz delsi dobu nejak nesedí a zjistuji ze nejsem sam.
Win XP to dokazu ovladat brutalne rychleji - tam vim kde na co kliknout a co z toho vyleze.
Ve Win 7 je to dost pokusové a velmi pomale. A jak jsem jiz psal, tak koho znám, tak s tím ty same problemy má.
Windows 7 - utilita na vzhled Win XP
Moderátor: Loki5567
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: Windows 7 - utilita na vzhled Win XP
existuje ale doporucuji ti zvykej si. pohyb v menu W7 je mohem rychlejsi jelikoz nehrozi pokud mas hromadu programu ,ze se ti neco samo zavre jen kdyz blbe hnes mysi. a control panel se da prepnout do klasickeho zobrazeni a ve start menu ho lze mit jako dalsi menu
kdyz mas hodne programu hezky si mzues mysi scrollovat proste pohoda. k tomu integrovane hledani. taky jsem si nemohl zvyknout lae po par tydnech uz nechci jinak

kdyz mas hodne programu hezky si mzues mysi scrollovat proste pohoda. k tomu integrovane hledani. taky jsem si nemohl zvyknout lae po par tydnech uz nechci jinak

7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No a kde si muzu takovou utilitu stahnout, nebo jaky ma aspon nazev (abych vedel, co mam hledat)wallot píše:existuje ale doporucuji ti zvykej si. pohyb v menu W7 je mohem rychlejsi jelikoz nehrozi pokud mas hromadu programu ,ze se ti neco samo zavre jen kdyz blbe hnes mysi. a control panel se da prepnout do klasickeho zobrazeni a ve start menu ho lze mit jako dalsi menu
A jeste mi tu hlavne chybí ve STARTU sekce PO SPUSTENÍ, do ktere si ve Win XP lze uplne primitivne natahat zastupce programu, ktere se spusti hned po nabehnuti Windows.
- Maranov
- Mírně pokročilý

Fakt jo? Já ji tam mám... funkční.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Absolutne nevim o čem mluvite. Definujte presne na co se ptate.Maranov píše:Fakt jo? Já ji tam mám... funkční.
- Sobo
- Středně pokročilý

On se na nic neptal, jenom oznamoval, ale to je jedno.
Zkrátka: Start -> Všechny programy -> Po spuštění. V české verzi Windows tam tu složku prostě musíte vidět. Veškeré programy či skripty v této složce budou spuštěny při startu systému.
Zkrátka: Start -> Všechny programy -> Po spuštění. V české verzi Windows tam tu složku prostě musíte vidět. Veškeré programy či skripty v této složce budou spuštěny při startu systému.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
jééééé, tak to OK - - - už mi to docvaklo.Sobo píše:On se na nic neptal, jenom oznamoval, ale to je jedno.
Diky.