Windows 7 - utilita na vzhled Win XP

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Windows 7 - utilita na vzhled Win XP

Příspěvek od robocop »

Existuje nejaka utilita pro Windows 7, která zmaní hlavne polozku START na klasicne ikonky jako je ve Win XP.
Myslim to tak , aby v nabidce start byla zase slozka PROGRAMY (jako ve Win XP) a v ni se dal spusti kterykoliv program.
Pak treba slozka NASTAVENI, kde se vse zretelneji ovládá.
Je nejaka takova utilitka, ci nejaky patch?
Me ta nabidka STart ve Win 7 uz delsi dobu nejak nesedí a zjistuji ze nejsem sam.
Win XP to dokazu ovladat brutalne rychleji - tam vim kde na co kliknout a co z toho vyleze.
Ve Win 7 je to dost pokusové a velmi pomale. A jak jsem jiz psal, tak koho znám, tak s tím ty same problemy má.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Windows 7 - utilita na vzhled Win XP

Příspěvek od wallot »

existuje ale doporucuji ti zvykej si. pohyb v menu W7 je mohem rychlejsi jelikoz nehrozi pokud mas hromadu programu ,ze se ti neco samo zavre jen kdyz blbe hnes mysi. a control panel se da prepnout do klasickeho zobrazeni a ve start menu ho lze mit jako dalsi menu

kdyz mas hodne programu hezky si mzues mysi scrollovat proste pohoda. k tomu integrovane hledani. taky jsem si nemohl zvyknout lae po par tydnech uz nechci jinak

Obrázek
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

wallot píše:existuje ale doporucuji ti zvykej si. pohyb v menu W7 je mohem rychlejsi jelikoz nehrozi pokud mas hromadu programu ,ze se ti neco samo zavre jen kdyz blbe hnes mysi. a control panel se da prepnout do klasickeho zobrazeni a ve start menu ho lze mit jako dalsi menu

kdyz mas hodne programu hezky si mzues mysi scrollovat proste pohoda. k tomu integrovane hledani. taky jsem si nemohl zvyknout lae po par tydnech uz nechci jinak
No a kde si muzu takovou utilitu stahnout, nebo jaky ma aspon nazev (abych vedel, co mam hledat)
A jeste mi tu hlavne chybí ve STARTU sekce PO SPUSTENÍ, do ktere si ve Win XP lze uplne primitivne natahat zastupce programu, ktere se spusti hned po nabehnuti Windows.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Fakt jo? Já ji tam mám... funkční.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Maranov píše:Fakt jo? Já ji tam mám... funkční.
Absolutne nevim o čem mluvite. Definujte presne na co se ptate.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

On se na nic neptal, jenom oznamoval, ale to je jedno.

Zkrátka: Start -> Všechny programy -> Po spuštění. V české verzi Windows tam tu složku prostě musíte vidět. Veškeré programy či skripty v této složce budou spuštěny při startu systému.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Sobo píše:On se na nic neptal, jenom oznamoval, ale to je jedno.

Zkrátka: Start -> Všechny programy -> Po spuštění. V české verzi Windows tam tu složku prostě musíte vidět. Veškeré programy či skripty v této složce budou spuštěny při startu systému.
jééééé, tak to OK - - - už mi to docvaklo.
Diky.
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“