Výběr repro k PC, 2.0, max. cca 5000

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: Výběr repro k PC, 2.0, max. cca 5000

Příspěvek od NobodyLovesMe »

myom píše:NobodyLovesMe: no ale ta pozice :roll:
Jakou pozici myslíš? Pozici fotografie nebo pozici monitorů?
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

monitoru
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

myom píše:monitoru
Máš lepší řešení? Vpravo by se stojan vešel, ale vlevo ne.

Obrázek
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

roztec je dobra, spise pozice trpi tim rohovym stolem, kdy je mas strasne predsute, na to narazim.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, monitory fakt nalepené na uších, to nemusí být nejlepší.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
cechz
Nováček
Nováček

Příspěvek od cechz »

crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Vidíš ten znak na bedně? To znamená "Bachanauši". Takhle by se ta firma měla jmenovat. Neměl jsem v ruce všechny její produkty. Pár už ale jo, a všecko to nebylo dobrý ani jako uhlí do grilu, natož na poslech hudby. Vřele NEdoporučuju.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Já bych si je teda minimálně poslechnul. Za tu cenu nemusí být špatné.
http://www.testberichte.de/p/behringer- ... richt.html
CrashPC je proti Behringeru zaujatý.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Jistě že jsem, když to nepracuje jak má. Ještě řekni neoprávněně, a bude to dokonalé.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Já neposuzuju, jestli je to oprávněné nebo ne. Já jenom vím, že pokaždé, když se vysloví slovo Behringer, začneš tu značku okamžitě kritizovat a posmívat se. Tyhle monitory jsou za výhodnou cenu a odvážím si tvrdit, že budou lepší než M-Audio i Alesis
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

prostě si to poslechni, pokud možno ještě s dalšíma kouskama, a uslyšíš sám.
ignorelist: kremrole a dezoláti
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

crashPC píše:Vidíš ten znak na bedně? To znamená "Bachanauši". Takhle by se ta firma měla jmenovat. Neměl jsem v ruce všechny její produkty. Pár už ale jo, a všecko to nebylo dobrý ani jako uhlí do grilu, natož na poslech hudby. Vřele NEdoporučuju.
hele bacha crashi :) Mnoho lidí možná nemá rádo behringer, nicméně pokud jde o aktivní monitory, tak se jim klaním. Koupil jsem M-audia AV40 a poté měnil za Behringery MS20 (aktivní i s vlastní 192/24bit zvukovkou), a opravdu mě překvapily. Oproti imbecilně nabasovaným m-audio (sakra, kupuju monitory tak chci něco co se trochu blíží vyrovnanému přednesu) hrály mnohem vyrovnaněji, a i přes svoji velikost naprosto dostatečně (pokoj 2.5 x 4). B3030A se chystám brzo koupit. Takže aktivní monitory od behringeru doporučuju, ať už entry, tak třeba tyhle.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Jistě se najdou spokojení zákazníci uplně na každý existující produkt. Jestli jsem někde radil M-audio (teď se ukazuje že ani to jsem neměl dělat), bylo to z důvodů, že jsem se snažil od Behringera utéct kamkoli jinam. O tom, že M-audio je naprostou většinou spotřebka ke kompům, není pochyb. Sám jsem se tomu přesvědčil na zvukovkách. Že ale ty utíkáš zas opačnou stranou, od M-audia k Behrišrotu, to je docela komické. Kdybys toho také použil víc, nebo se na to kouknul šroubovákem, musel by sis vybudovat uplně stejný názor. Jsem nějak v časové tísni, ještě ohledně toho Behringeru napíšu.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

Slyšel jsi někdy MS20? Kdyby M-audio chápalo princip monitorů (co se těch lowendů AV40 týče) a nebasovalo je + nedávalo bassreflex dozadu, bylo by to trochu zajímavější. Možná si říkáš že za cenu 2700 je nemožný udělat kvalitní monitory s 192/24bit D/A. Ale to už je tvůj boj :) A taky ber v potaz že opěvuju pouze monitory, žádné jiné produkty (i když jejiich usb konďák C-1U není vůbec špatnej :D) Zkus se vymanit z preferování značky, i tohle často nefunguje, jestli něco funguje vždy, tak je to hodnotit samotné produkty.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

co se týče Behringera, třeba na Behringer B1030A jsem na zahraničních fórech četl dobré reference, možná to nebude úplnej šmejd - taky v ceně cca 2600Kč za kus se nedají čekat zázraky, ale i tak.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tady se Uliho taky zastanu.. hromada lidi jeho monitory chvali.. ono je potreba si uvedomit onen fakt, ke kteremu se dostaneme prakticky v kazdem podobnem threadu.. at uz je to Tapco, KRK, Behringer.. vsechno to jsou stejny shity s prisernejma strevama.. nema moc smysl plasit kvuli znackam..
Konkretni vyrobek se v pripade vsech tehle firem musi hledat pouze praxi.. Behringer v praxi u tehle levnych monitoru obstal.. osobne bych sice sahl po jinych, ale jak jsem psal.. v kategorii do 10, 12k Uliho bedny lidi vzdy radili k tem lepsim..
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Přece si neprdnu a nebudu dělat jakoby nic. Maxtor to osvětlil lépe, já bych musel použít hodně sprostejch slov...
spirit: ano, to si opravdu myslím, a nevím co tě staví na laťku tak vysokou, že ty to víš a já si to myslím.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

takhle, slovem kvalitní jsem je nechtěl rozhodně posunovat někam do výšin, jen jsem reagoval na tvoji zaujatost proti behringeru
cechz
Nováček
Nováček

Příspěvek od cechz »

Takže je v podstatě jedno, co v ceně okolo 5-6 tisíci koupím. Žádný zázrak se od toho očekávat nedá, všechny značky (behringer, m-audio, alesis....) jsou na tom v této cenové relaci přibližně stejně nedobře??

V tom případě by právě pro ty Behringer B3030a mluvila přítomnost korekcí, 6 ¾” středobas, bassreflex zepředu a 36 měsíců záruka.
A předpokládám, že se pořád jedná o lepší koupi, než cokoliv od Logitech, Genius.... Pokud si ale někdo myslíte, že bych tim udělal chybu, tak sem s Vaším názorem.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

cechz píše:Takže je v podstatě jedno, co v ceně okolo 5-6 tisíci koupím. Žádný zázrak se od toho očekávat nedá, všechny značky (behringer, m-audio, alesis....) jsou na tom v této cenové relaci přibližně stejně nedobře??
Ano.. bavime se zde ale o technologicke urovni a myslim ze muzeme rict i kvalite zpracovani.. co se tyce konkretnich modelu, ty se samozrejme zvukove lisit budou.. zase nejake velke rozdily bych neocekaval, ale kdyz to reknu jednoduse.. kazda bedynka proste hraje jinak.. tady to plati stejne a i zde lze eozhodne doporucit, zkusit nekde poslechnout, at se pak clovek nedivi.. samozrejme pokud neni kde, 14-dni pri obednani pres net to jisti..
cechz píše:A předpokládám, že se pořád jedná o lepší koupi, než cokoliv od Logitech, Genius...
No to kazdopadne..
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“