Pomoc při vybrání interní TV Karty pro WIN7 X64 spěchá..

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
aramis
Nováček
Nováček

Pomoc při vybrání interní TV Karty pro WIN7 X64 spěchá..

Příspěvek od aramis »

Dobrý den,

dávám dohromady známému stolní počítač a už jsem téměř u konce jen teď řeším jednu jedinou věc,
chce po mě interní tv kartu nejlépe kombo ale není podmínkou a ani nezáleží jestli do PCI nebo PCI-E pouze musí být interní a cena max tak +-1250 s dph ale podmínka je aby to fachalo na již instalovaných Win7 ultimate x64 a žádnou takovou kartu na netu nemůžu najít poraďte někdo prosím která volba by byla nejlepší děkuji.
aramis
Nováček
Nováček

Re: Pomoc při vybrání interní TV Karty pro WIN7 X64 spěchá..

Příspěvek od aramis »

lidi potřebuju poradit..
aramis
Nováček
Nováček

Příspěvek od aramis »

nic?
GulDucat
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GulDucat »

S tim bohuzel neporadim, ale poradim ze s levnejsi kartou Leadtek jsem mel na WinXP problemy s ovladaci, i softwarem na ladeni, jiny soft nesel rozchodit, ani jine verze software od vyrobce nepomahaly, s kazdou byly nejake problemy, diky tomu byla karta na hranici pouzitelnosti :| podle diskuzi na CZC to take vypada ze levne Leadteky nejsou nic moc, zkusil bych tedy asi jinou firmu, problem je ze napr Aver je o dost drazsi.
aramis
Nováček
Nováček

Příspěvek od aramis »

tak aspoň nějaká odezva, děkuju za radu tady je káždá informace drahá, já jsem právě na CZC vybíral a četl komentáře a nenašel jsem žádnou kde by bylo řečeno s větší jistou jo tahle karta pod Win7 64 běží pěkně za takových podmínek bych byl schopen dotyčného přemluvit ať si připlatí jenže takhle mám pocit že je to buď a nebo a jak se znám něco vyberu a pak to pod těma sedmičkama běhat nebude a to by mi fakt mrzelo, je zvlášní že je výběr produktů tak chabý jako kdyby to už nikdo nekupoval, a externí kupovat nechci protože si to ten pán kterému ten počítač dělám nepřeje údajně už jednou externí měl a hádalo se mu to s webkou navíc interní by byla pěkně schovaná.
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

AVER hybrid speedy. jede bez sebemencich problemu
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
aramis
Nováček
Nováček

Příspěvek od aramis »

Výborně, děkuji už jsem objednal.
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“