Dobrý den,
dávám dohromady známému stolní počítač a už jsem téměř u konce jen teď řeším jednu jedinou věc,
chce po mě interní tv kartu nejlépe kombo ale není podmínkou a ani nezáleží jestli do PCI nebo PCI-E pouze musí být interní a cena max tak +-1250 s dph ale podmínka je aby to fachalo na již instalovaných Win7 ultimate x64 a žádnou takovou kartu na netu nemůžu najít poraďte někdo prosím která volba by byla nejlepší děkuji.
Pomoc při vybrání interní TV Karty pro WIN7 X64 spěchá..
- aramis
- Nováček
-
- aramis
- Nováček
-
Re: Pomoc při vybrání interní TV Karty pro WIN7 X64 spěchá..
lidi potřebuju poradit..
- aramis
- Nováček
-
- GulDucat
- Začátečník
-
S tim bohuzel neporadim, ale poradim ze s levnejsi kartou Leadtek jsem mel na WinXP problemy s ovladaci, i softwarem na ladeni, jiny soft nesel rozchodit, ani jine verze software od vyrobce nepomahaly, s kazdou byly nejake problemy, diky tomu byla karta na hranici pouzitelnosti podle diskuzi na CZC to take vypada ze levne Leadteky nejsou nic moc, zkusil bych tedy asi jinou firmu, problem je ze napr Aver je o dost drazsi.
- aramis
- Nováček
-
tak aspoň nějaká odezva, děkuju za radu tady je káždá informace drahá, já jsem právě na CZC vybíral a četl komentáře a nenašel jsem žádnou kde by bylo řečeno s větší jistou jo tahle karta pod Win7 64 běží pěkně za takových podmínek bych byl schopen dotyčného přemluvit ať si připlatí jenže takhle mám pocit že je to buď a nebo a jak se znám něco vyberu a pak to pod těma sedmičkama běhat nebude a to by mi fakt mrzelo, je zvlášní že je výběr produktů tak chabý jako kdyby to už nikdo nekupoval, a externí kupovat nechci protože si to ten pán kterému ten počítač dělám nepřeje údajně už jednou externí měl a hádalo se mu to s webkou navíc interní by byla pěkně schovaná.
- wallot
- Středně pokročilý
-
AVER hybrid speedy. jede bez sebemencich problemu
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- aramis
- Nováček
-
Výborně, děkuji už jsem objednal.