Je opravdu nutny delat novinku z kazdyho novyho vyrobku?
pravda ani ve snu si nedokazu predstavit, ze by se tu v novinkach mohlo zjevit neco takovyho

To je v podstatě to co mi taky na novinkách vadí, až na ten FlashDisk, ten je zajímavý. Ale asi nejsem ten pravý čtenář který PCtuning potřebuje, mám úzký okruh zájmů, reklamy úspěšně blokuji přes ADBlock a ještě se trochu navážím do autorů kvůli obsahu.axloth píše:Hmm tak dnes jsou novinky fakt ukazkovy: asus vydal desku, vysla nova verze GPUZ, eizo vydalo novej monitor, powercolor vydal novou grafiku a zacal se prodavat novej flashdisk. To jsou skutecne svetoborny novinky, o kterejch kazdej musi a chce vedet.

Pak se nemůžeme divit, že z odborných prodavačů máme podavače. A v diskuzních forech se pak osazenstvo zabývá kravinami a mnohdy plácá nesmysly.A kdyz je to bulvarni?Asi to lidi bavi vic,nez seriozni nudna recenze.

Svatá pravda... takovej je totiž dnešní svět.Patton píše: Pak se nemůžeme divit, že z odborných prodavačů máme podavače. A v diskuzních forech se pak osazenstvo zabývá kravinami a mnohdy plácá nesmysly.

Zas bych to nevidel tak cerne. Ve specializovanejch obchodech tomu vetsinou aspon trochu rozumi a lidi melou nesmysly vsude, tak proc ne na forech, vzdyt jsou k otmu urceny, ne?Highlander píše:Svatá pravda... takovej je totiž dnešní svět.Patton píše: Pak se nemůžeme divit, že z odborných prodavačů máme podavače. A v diskuzních forech se pak osazenstvo zabývá kravinami a mnohdy plácá nesmysly.

Ver mi, ze zcela bez problemu. To uz jen z toho duvodu, ze 90% novinek je de facto jen mizernej preklad z jinyho serveru. Na tom skutecne neni zadny umeni...Blue Storm píše:jen by mě zajímalo, jak by si s novinkami většina z vás kritiků poradilakritizovat umí každý, ale kdyby se náhodou po něm chtělo, aby napsal lepší novinku, tak se najednou bude vymlouvat, že nemá důvod psát a podobné žvásty

To si toho koupím.Nejlepší (podle hlasování čtenářů) budou odměněni statusem redaktor

já také neříkal, že všichni kritici neumí psát, ale že většina...takže zřejmě do té většiny nepatříš...ono záleží, jakým stylem novinky píšeš...buď je překládáš do češtiny a nebo si to překládáš pro sebe, ale novinku na web píšeš vlastními slovy, resp. si zjistíš hlavní fakta a podle těch napíšeš novinkuaxloth píše:Ver mi, ze zcela bez problemu. To uz jen z toho duvodu, ze 90% novinek je de facto jen mizernej preklad z jinyho serveru. Na tom skutecne neni zadny umeni...
A jak jsem uz zminoval, sam jsem driv podobne psal a i dnes travim psanim dost casu (a to rozhodne narocnejsi texty). Takze argument, ze kritizuju neci umeni a sam bych to nezvlad a nevim co bezi, je skutecne dost mimo.

PCTuning.cz OTÁZKA DNE - Jak moc jste spokojení/nespokojení s administrátory fóra našeho magazínu (PCT fórum)?

Trošku zákeřnéFofrer píše:haha tak (nepochybne) Bandita rozjel na FB opak tohoto temata:PCTuning.cz OTÁZKA DNE - Jak moc jste spokojení/nespokojení s administrátory fóra našeho magazínu (PCT fórum)?

noo cil to mozna je, ale jde na to jinudy?Lukfi píše: Trošku zákeřnéAsi bandita doufá, že tam získá nějaké "kompro" na Krtka, kterému dlouhodobě nemůže přijít na jméno.
PCTuning.cz
diskuze se týká pouze pánů Thellwina a Wilika, díky
Pridal bych ze i redaktori by se meli chovat jako lidi a ne jako zvirata.PCTuning.cz
Jedná se o naprosté nezvládnutí situace a funkce. Tohle není na kartu, ale na celkovou rezignaci. Kdo jiný by měl jít na fóru ostatním příkladem, než-li moderátoři a administrátoři*M