Otázka na Z.Obermaier

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Stratoss
Nováček
Nováček

Otázka na Z.Obermaier

Příspěvek od Stratoss »

Dobry den,
V nedávno vydaném článku zde na PCT (Asus Maximus III Extreme - Ultra highend pro Core i5) jsem se dočetl o chystaném druhém díle, jestli jsem pochopil dobře tak na některou z desek od EVGA P55, právě si chci kupovat novou sestavu a vybírám právě z modelů P55 FTW, P55 FTW 200 a P55 Classified 200. Tímto bych se rád dozvěděl kdy bude chystaný článek zveřejněn a na jakou konkrétní desku ?

Velmi rád bych se dočkal odpovědi, jelikož mám několik otázek ohledně desek, které by mohl autor zařadit do recenze.

PS: Pardon za spam ale žádný osobní konktakt jsem nenašel, tak píšu sem...

Děkuji za odpověď
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Re: Otázka na Z.Obermaier

Příspěvek od Max Casper »

Pan Obermaier ti tu asi neodpoví, protože je toho času držitelem černé karty.

Co se jeho recenzí na PCT týče, tak je snad dostatečně výmluvné jeho vyjádření na jeho blogu:
...Tak můj čas nadešel, žádnou recenzi si na PCT už nikdy nepřečtete, prostě mě to nebaví a nemám na to čas...
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

recenzi na zakladni desku EVGA P55 Classified 200 lze najit i na jinem ceskem magazinu :wink: co se vsak tyka Zdenka Obermaiera, tak zrejme uz recenze psat nebude a netusim, zda ti na dotaz odpovi
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Stratoss
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stratoss »

Diky za info, to jsem ani nevedel, jinak clanek na NEjmenovanem magazinu :-) uz jsem cetl, spatny rozhodne neni ale vic infomaci by prislo vhod.
Wlkus
Šéfredaktor PCT
Šéfredaktor PCT

Příspěvek od Wlkus »

Zdenda je v zahranici a nevim jaky ma pristup na internet, kazdopadne jak psal BluesStorm, nemuzu nic garantovat...
PCT BOSS
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“