Dobry den,
V nedávno vydaném článku zde na PCT (Asus Maximus III Extreme - Ultra highend pro Core i5) jsem se dočetl o chystaném druhém díle, jestli jsem pochopil dobře tak na některou z desek od EVGA P55, právě si chci kupovat novou sestavu a vybírám právě z modelů P55 FTW, P55 FTW 200 a P55 Classified 200. Tímto bych se rád dozvěděl kdy bude chystaný článek zveřejněn a na jakou konkrétní desku ?
Velmi rád bych se dočkal odpovědi, jelikož mám několik otázek ohledně desek, které by mohl autor zařadit do recenze.
PS: Pardon za spam ale žádný osobní konktakt jsem nenašel, tak píšu sem...
Děkuji za odpověď
Otázka na Z.Obermaier
- Stratoss
- Nováček

-
- Max Casper
- Začátečník

Re: Otázka na Z.Obermaier
Pan Obermaier ti tu asi neodpoví, protože je toho času držitelem černé karty.
Co se jeho recenzí na PCT týče, tak je snad dostatečně výmluvné jeho vyjádření na jeho blogu:
Co se jeho recenzí na PCT týče, tak je snad dostatečně výmluvné jeho vyjádření na jeho blogu:
...Tak můj čas nadešel, žádnou recenzi si na PCT už nikdy nepřečtete, prostě mě to nebaví a nemám na to čas...
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Blue Storm
- Odborník PCT

recenzi na zakladni desku EVGA P55 Classified 200 lze najit i na jinem ceskem magazinu
co se vsak tyka Zdenka Obermaiera, tak zrejme uz recenze psat nebude a netusim, zda ti na dotaz odpovi
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Stratoss
- Nováček

-
Diky za info, to jsem ani nevedel, jinak clanek na NEjmenovanem magazinu
uz jsem cetl, spatny rozhodne neni ale vic infomaci by prislo vhod.
- Wlkus
- Šéfredaktor PCT

-
Zdenda je v zahranici a nevim jaky ma pristup na internet, kazdopadne jak psal BluesStorm, nemuzu nic garantovat...
PCT BOSS