Opera 10+flash(Youtube) problem

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
amd.21
Začátečník
Začátečník

Opera 10+flash(Youtube) problem

Příspěvek od amd.21 »

Zdravim,od vcerejska se u me vyskytl problem,nefunguje mi youtube na opere 10.51(zkousel jsem i 10.52 a bez vysledku).Kdyz chci spustit video,obevi se hlaska "Old Flash? Go upgrade!" ,pritom jsem flash upgradoval.Nevite co to muze byt ? Prikladam screen.Diky
PS: v Google Chrome youtube funguje bez problemu.
PS2:ted jsem zjistil ze nektera videa jedou a nektera ne.
Screen:http://upload.wareguild.eu/dl/P5FMZrgx0j.jpg
//tak uz zase nejde spustit nic...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Opera 10+flash(Youtube) problem

Příspěvek od Delarge »

Tohle řešení fuguje:
This is a lame solution to "block" the videos to those who uses flashblockers, or adblockers, or etc ... google wants you to watch every one of their ads, i guess money is never enough ...

As a programmer was extremely easy to write a workaround for this, but take in count that i ONLY use Opera, so this will only work for Opera users ...

1 - Save this to a txt (make sure you copy all from the start "// ==UserScript==" to the end "//end")

// ==UserScript==
// @name YoutubeProtectionRemover
// @include http://www.youtube.com/*
// @description Removes lame protection on YouTube
// @copyright 2010, Snap
// ==/UserScript==

window.opera.addEventListener(
'BeforeScript',
function (ev){
ev.element.text = ev.element.text.replace("yt.flash.update(swfConfig, forceUpdate);","");
},

false);
//end

2 - Rename it to "YoutubeProtectionRemover.js"
3 - write in your browser url bar, "opera:about" ... copy the address to "User JavaScript folder" ... go there ... then copy YoutubeProtectionRemover.js to the folder
4 - profit !
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
amd.21
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od amd.21 »

super,diky moc
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
LetisVT
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LetisVT »

díky taky pomohlo :wink:
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Kdyby někdo nevěděl, co se myslí tím "User JavaScript folder", tak běžte do nastavení-pokročilé-obsah-Nastavit Javascript, tam si zvolte nějaký adresář, např. Opera/javascript a do něj zkopírujte soubor YoutubeProtectionRemover.js

Osobně jsem "User JavaScript folder" v "opera:about" neměl vůbec a trvalo mi 10min googlení na to přijít.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Delarge píše:Tohle řešení fuguje:
...
Tisíceré díky, konečně zas jedou všechna videa :worship:
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Po upgradu na Opera 10.52-3353 a soucasnem upgradu flashe na nejnovejsi verzi to take neslo, diky za script :)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

To se mam jako srat se skriptama, aby mi normalne fungoval browser? :-D

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kdyz si prestes prvni vety, tak ti je jasne, proc to je to tak jak je... :roll:
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

BRKO píše:To se mam jako srat se skriptama, aby mi normalne fungoval browser? :-D
Když odhlídnu od toho, že to ani není vina Opery, tak je to "práce" cca na 2 minuty.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Power1_2009
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Power1_2009 »

Sice super návod, ale nějak mi to nefunguje. Kopíruji tam vše od druhého slova JavaScript až po End.. soubor se jmenuje YoutubeProtectionRemover.js.. ale stejně to nejde.. Nějaký nápady ?
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

To .js je koncovka souboru (jako třeba .txt), ne přímo název, je ti to jasný, jo? :)
baarushkan
Nováček
Nováček

Příspěvek od baarushkan »

a může mi někdo poradit jak txt změním na js, protože klasický přpsání logicky stačit nebude, pořád to zustane jako textový dokument
MAN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MAN »

Otevřít total commandera, zmáčknout shift+F6, přepsat txt na js a máš z testového dokumentu javascriptový soubor, moc těžké :-)

Pokud ti to nefunguje (a určitě vše děláš správně), tak si ještě smaž cookies - klik pravým tlačítkem do stránky - upravit místní nastavení - cookies a tam smazat všechny položky
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

baarushkan píše:a může mi někdo poradit jak txt změním na js, protože klasický přpsání logicky stačit nebude, pořád to zustane jako textový dokument
Já to dělal přes Total Commander, ve Windows by mělo jít v možnostech složky odškrnout skrývání přípony známých typů.
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

díky moc :-) problém se objevil až dneska když jsem dorazil domů, ale tohle pomohlo :-)
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
baarushkan
Nováček
Nováček

Příspěvek od baarushkan »

Děkuji, děkuji s pomocí to zvládne i blondýna:-)
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Jen dodam ze pouzivam slozku na disku D (datovy disk) se skripty pro operu, potom jenom na youtube kliknu mimo obsah pravym tlacitkem, zvolim mistni nastaveni a prepnu se na kartu skriptovani. tam zaskrtnu vse krom dvou poslednich policek a zvolim slozku se scriptem, muze se jmenovat jakkoliv, avsak musi mit priponu .js
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Krosna
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krosna »

No ono staci smazat cookies co mate pod youtube a ne vsechny a tim se i vyhnete nejakemu scriptu
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Krosna: neni pravda, tohle mi prestalo fungovat cca pred tydnem a to i vicero lidem. skript je elegantnejsi reseni.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“