Opera 10+flash(Youtube) problem
- amd.21
- Začátečník

Opera 10+flash(Youtube) problem
Zdravim,od vcerejska se u me vyskytl problem,nefunguje mi youtube na opere 10.51(zkousel jsem i 10.52 a bez vysledku).Kdyz chci spustit video,obevi se hlaska "Old Flash? Go upgrade!" ,pritom jsem flash upgradoval.Nevite co to muze byt ? Prikladam screen.Diky
PS: v Google Chrome youtube funguje bez problemu.
PS2:ted jsem zjistil ze nektera videa jedou a nektera ne.
Screen:http://upload.wareguild.eu/dl/P5FMZrgx0j.jpg
//tak uz zase nejde spustit nic...
PS: v Google Chrome youtube funguje bez problemu.
PS2:ted jsem zjistil ze nektera videa jedou a nektera ne.
Screen:http://upload.wareguild.eu/dl/P5FMZrgx0j.jpg
//tak uz zase nejde spustit nic...
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Opera 10+flash(Youtube) problem
Tohle řešení fuguje:
This is a lame solution to "block" the videos to those who uses flashblockers, or adblockers, or etc ... google wants you to watch every one of their ads, i guess money is never enough ...
As a programmer was extremely easy to write a workaround for this, but take in count that i ONLY use Opera, so this will only work for Opera users ...
1 - Save this to a txt (make sure you copy all from the start "// ==UserScript==" to the end "//end")
// ==UserScript==
// @name YoutubeProtectionRemover
// @include http://www.youtube.com/*
// @description Removes lame protection on YouTube
// @copyright 2010, Snap
// ==/UserScript==
window.opera.addEventListener(
'BeforeScript',
function (ev){
ev.element.text = ev.element.text.replace("yt.flash.update(swfConfig, forceUpdate);","");
},
false);
//end
2 - Rename it to "YoutubeProtectionRemover.js"
3 - write in your browser url bar, "opera:about" ... copy the address to "User JavaScript folder" ... go there ... then copy YoutubeProtectionRemover.js to the folder
4 - profit !
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- amd.21
- Začátečník

super,diky moc
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
- LetisVT
- Začátečník

díky taky pomohlo 
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby někdo nevěděl, co se myslí tím "User JavaScript folder", tak běžte do nastavení-pokročilé-obsah-Nastavit Javascript, tam si zvolte nějaký adresář, např. Opera/javascript a do něj zkopírujte soubor YoutubeProtectionRemover.js
Osobně jsem "User JavaScript folder" v "opera:about" neměl vůbec a trvalo mi 10min googlení na to přijít.
Osobně jsem "User JavaScript folder" v "opera:about" neměl vůbec a trvalo mi 10min googlení na to přijít.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tisíceré díky, konečně zas jedou všechna videaDelarge píše:Tohle řešení fuguje:
...
- NEONET
- Středně pokročilý

Po upgradu na Opera 10.52-3353 a soucasnem upgradu flashe na nejnovejsi verzi to take neslo, diky za script 
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To se mam jako srat se skriptama, aby mi normalne fungoval browser? 
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- myom
- Středně pokročilý

kdyz si prestes prvni vety, tak ti je jasne, proc to je to tak jak je... 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Když odhlídnu od toho, že to ani není vina Opery, tak je to "práce" cca na 2 minuty.BRKO píše:To se mam jako srat se skriptama, aby mi normalne fungoval browser?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Power1_2009
- Začátečník

-
Sice super návod, ale nějak mi to nefunguje. Kopíruji tam vše od druhého slova JavaScript až po End.. soubor se jmenuje YoutubeProtectionRemover.js.. ale stejně to nejde.. Nějaký nápady ?
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To .js je koncovka souboru (jako třeba .txt), ne přímo název, je ti to jasný, jo? 
- baarushkan
- Nováček

-
a může mi někdo poradit jak txt změním na js, protože klasický přpsání logicky stačit nebude, pořád to zustane jako textový dokument
- MAN
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Otevřít total commandera, zmáčknout shift+F6, přepsat txt na js a máš z testového dokumentu javascriptový soubor, moc těžké 
Pokud ti to nefunguje (a určitě vše děláš správně), tak si ještě smaž cookies - klik pravým tlačítkem do stránky - upravit místní nastavení - cookies a tam smazat všechny položky
Pokud ti to nefunguje (a určitě vše děláš správně), tak si ještě smaž cookies - klik pravým tlačítkem do stránky - upravit místní nastavení - cookies a tam smazat všechny položky
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Já to dělal přes Total Commander, ve Windows by mělo jít v možnostech složky odškrnout skrývání přípony známých typů.baarushkan píše:a může mi někdo poradit jak txt změním na js, protože klasický přpsání logicky stačit nebude, pořád to zustane jako textový dokument
- ScH0ll_kIll3r
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
díky moc
problém se objevil až dneska když jsem dorazil domů, ale tohle pomohlo 
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
- baarushkan
- Nováček

-
Děkuji, děkuji s pomocí to zvládne i blondýna:-)
- NEONET
- Středně pokročilý

Jen dodam ze pouzivam slozku na disku D (datovy disk) se skripty pro operu, potom jenom na youtube kliknu mimo obsah pravym tlacitkem, zvolim mistni nastaveni a prepnu se na kartu skriptovani. tam zaskrtnu vse krom dvou poslednich policek a zvolim slozku se scriptem, muze se jmenovat jakkoliv, avsak musi mit priponu .js
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Krosna
- Nováček

-
No ono staci smazat cookies co mate pod youtube a ne vsechny a tim se i vyhnete nejakemu scriptu
- myom
- Středně pokročilý

Krosna: neni pravda, tohle mi prestalo fungovat cca pred tydnem a to i vicero lidem. skript je elegantnejsi reseni.