kabel na crt monitor
Moderátor: maXXmilian
- deahe
- Nováček

-
kabel na crt monitor
Dobrý den
Mam takový problém,mam CRT monitor IBM P260 ultra flat ma dva konektory na připojení jeden klasicky D-SUB a jeden DVI konektor, monitor je samozřejmě analogovy a potřebuju analogovy kabel do DVI ,chtěl bych na jeden monitor zapojit dvě pc,da se to v předu na monitoru přepínat z jednoho pc na druhý.
Schanim kabely DVI-A a DVI-I oba přenaši analogový signal,DVI-I je hybrid je analogový i digitalní a DVI-A jen čistě analogový,jenže tento kabel nemůžu vůbec nikde sehnat, nikde ho nemají.
Tak sem se chtěl zeptat jestli náhodou někdo neví,jestli by to šlo propojit tím DVI-I jestli by to nevadilo jestli by to šlo.
Na DVI-D singl link a ani dual link to nejde jsou jen digitalní,pokud by někdo věděl byl bych opravdu moc vděčný
Mam takový problém,mam CRT monitor IBM P260 ultra flat ma dva konektory na připojení jeden klasicky D-SUB a jeden DVI konektor, monitor je samozřejmě analogovy a potřebuju analogovy kabel do DVI ,chtěl bych na jeden monitor zapojit dvě pc,da se to v předu na monitoru přepínat z jednoho pc na druhý.
Schanim kabely DVI-A a DVI-I oba přenaši analogový signal,DVI-I je hybrid je analogový i digitalní a DVI-A jen čistě analogový,jenže tento kabel nemůžu vůbec nikde sehnat, nikde ho nemají.
Tak sem se chtěl zeptat jestli náhodou někdo neví,jestli by to šlo propojit tím DVI-I jestli by to nevadilo jestli by to šlo.
Na DVI-D singl link a ani dual link to nejde jsou jen digitalní,pokud by někdo věděl byl bych opravdu moc vděčný
- beardie
- Středně pokročilý

Re: kabel na crt monitor
ak zozenes DVI-I kabel, tak by to malo fungovat bez problemov
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- deahe
- Nováček

-
Ten už jsem sehnal ten vim kde maji tak jestli by to šlo tak to vážně opravdu moc díky za radu
už jsem ztoho byl docela dost šílenej
tak jsem myslel že to už ani snad nezjistím ještě jednou díky 
- beardie
- Středně pokročilý

konektor to zozere, teoreticky sa da napojit aj DVI-I kabel do DVI-D konektora, len musis ulomit 4 analogove C1-C4 packy
- deahe
- Nováček

-
Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně toho kabelu.. jsem to ted řešil ještě v obchodě z technikem mi psal že ten DVI-I kabel by měl určitě jit za předpokaldu že VGA karta podporuje analogový signál..
Tak to jako ted opět zase nevím
Zkoušel jsem ve specifikaci ty karty ale nic moc není se tam nedovídám nevite třeba někdo jestli ASUS EAH4890 podporuje i analogový signál
moc diky za odpověd
Tak to jako ted opět zase nevím
Zkoušel jsem ve specifikaci ty karty ale nic moc není se tam nedovídám nevite třeba někdo jestli ASUS EAH4890 podporuje i analogový signál
- deahe
- Nováček

-
To jako chapu to by určitě šlo,tím by se ztoho udělal pouze jen digitalní signál,ale ja pravě ty 4 konektory na těch kabelech nemám který mám tam právě na ten analog chybí,a tim právě sem přemýšlel že pokud se teda do VGA karty strčí DVI-I hybrid analog i digital jestli vtom pak nemá ta karta zmatek třeba nevím 
- beardie
- Středně pokročilý

nie, karta v tom zmatok isto nema 
4890 mam aj ja, s DVI-I -> DVI-I kablom to pojde
4890 mam aj ja, s DVI-I -> DVI-I kablom to pojde
- deahe
- Nováček

-