kabel na crt monitor

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
deahe
Nováček
Nováček

kabel na crt monitor

Příspěvek od deahe »

Dobrý den
Mam takový problém,mam CRT monitor IBM P260 ultra flat ma dva konektory na připojení jeden klasicky D-SUB a jeden DVI konektor, monitor je samozřejmě analogovy a potřebuju analogovy kabel do DVI ,chtěl bych na jeden monitor zapojit dvě pc,da se to v předu na monitoru přepínat z jednoho pc na druhý.
Schanim kabely DVI-A a DVI-I oba přenaši analogový signal,DVI-I je hybrid je analogový i digitalní a DVI-A jen čistě analogový,jenže tento kabel nemůžu vůbec nikde sehnat, nikde ho nemají.
Tak sem se chtěl zeptat jestli náhodou někdo neví,jestli by to šlo propojit tím DVI-I jestli by to nevadilo jestli by to šlo.
Na DVI-D singl link a ani dual link to nejde jsou jen digitalní,pokud by někdo věděl byl bych opravdu moc vděčný
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: kabel na crt monitor

Příspěvek od beardie »

ak zozenes DVI-I kabel, tak by to malo fungovat bez problemov
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
deahe
Nováček
Nováček

Příspěvek od deahe »

Ten už jsem sehnal ten vim kde maji tak jestli by to šlo tak to vážně opravdu moc díky za radu :) už jsem ztoho byl docela dost šílenej :| tak jsem myslel že to už ani snad nezjistím ještě jednou díky :)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

konektor to zozere, teoreticky sa da napojit aj DVI-I kabel do DVI-D konektora, len musis ulomit 4 analogove C1-C4 packy
deahe
Nováček
Nováček

Příspěvek od deahe »

Ještě jsem se chtěl zeptat ohledně toho kabelu.. jsem to ted řešil ještě v obchodě z technikem mi psal že ten DVI-I kabel by měl určitě jit za předpokaldu že VGA karta podporuje analogový signál..
Tak to jako ted opět zase nevím :|
Zkoušel jsem ve specifikaci ty karty ale nic moc není se tam nedovídám nevite třeba někdo jestli ASUS EAH4890 podporuje i analogový signál :| moc diky za odpověd
deahe
Nováček
Nováček

Příspěvek od deahe »

To jako chapu to by určitě šlo,tím by se ztoho udělal pouze jen digitalní signál,ale ja pravě ty 4 konektory na těch kabelech nemám který mám tam právě na ten analog chybí,a tim právě sem přemýšlel že pokud se teda do VGA karty strčí DVI-I hybrid analog i digital jestli vtom pak nemá ta karta zmatek třeba nevím :|
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

nie, karta v tom zmatok isto nema :)
4890 mam aj ja, s DVI-I -> DVI-I kablom to pojde
deahe
Nováček
Nováček