Misteryyy píše:Budu rád za každou radu. Nejvíc se přikláním k vadnému kabelu, ale nevim nevim

Tak bohuzel te asi nepotesim, protoze mam naprosto stejny problem a je to monitorem. Mam BenQ V2400W.
Zapnu pc ale monitor tohle nezaznamena a zustava ve stand-by. (nejzajimavejsi je, ze to nedela vzdy, proste 2x se zapne, pak zase 3x ne atd..).
Vyzkousel jsem 2 graficke karty a nekolik kabelu, at uz pres nativni konektory, tak i pres redukce, jako ve tvem pripade. Navic jsem si funkcnost karet i kabelu pojistil jeste prezkousenim s jinym monitorem, kde to bylo ok.
Pokud po zapnuti zustane ve stand-by a chci aby se monitor zapnul, je potreba ho vypnout (tlacitko a nebo vypojit kabel) a znovu zapnout. Pak uz se obraz objevi. Zajimave je, ze pak uz nema sebemensi problem se proubouzet ze spanku (pri necinnosti), ale pocitac proste musi jet. Jakmile ho vypnu, zapnuti monitoru zavisi snad na nahode, nebo uz nevim..
Misteryyy píše:Nejvíc mi pomohlo počítač odpojit ze zásuvky a počkat třeba hodinu, potom monitor naběhne bez potíží. Nemáte s tímto problémem někdo zkušenosti?
U me to stejne: Aby se monitor zapinal i s pocitacem, pomuze jen jedna vec. Monitor vypnout a zapnout, nebo ho vytahnout a opet pripojit k napajeni, nebo vypojit znovu zapojit DVI kabel. Pokud do urcite chvilky dojde k zapnuti PC, zapne se i monitor. Pokud pocitac zapnes az treba dalsi den, monitor stejne nereaguje.
Po semestru se chystam na reklamaci, dokud je jeste v zaruce. Ale rikam si, ze tohle je tak zahadna zavada, ktera se jim tam vubec nemusi objevit (chapej, pripoji to k pc a hned pc zapnou - tak to bude fungovat, udelaj to tak 3x - a pak mi to vrati jako neopravnenou reklamaci). Takze si asi normalne nahraju video a napisu podrobny popis, podobne jako jsem napsal ted.
S tim ze se nezapne monitor a nebo dochazi k jeho vypinani jsem se setkal pomerne casto (vetsinou spatna karta a jednou to byl kabel (a jednou to uzivatel nemel v zasuvce

)) - ale tohle mi na rozum nejde..
Kdyby se ti to podarilo vyresit, dej vedet cim to bylo.