Sony Ericsson K550i

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Sony Ericsson K550i

Příspěvek od Thellwin »

U telefonu SE k550i mi při přijetí hovoru zbělá display a není slyšet druhou stranu, mikrofon funguje ok, protože druhá strana slyší v pohodě. Stejně tak při volání.

Zkusil jsem přehrát fw, ale problém zůstal. Netuší někdo co s tím, případně nemá někdo podobnou zkušenost?

Díky za rady.
Goldnoob team proud member!
gangland.cz
Začátečník
Začátečník

Re: SE k550i - při přijetí hovoru zbělá display a další problémy

Příspěvek od gangland.cz »

Mě se tomu tak dělo když jsem utopil telefon :oops: Měl jsem stejný typ.Potom odešel další mobil utopením,v pohodě běhal ale jakmile někdo volal či java hra tak to bylo v ha...řekl bych že něco odešlo hardwarově
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Problém je, že ten telefon funguje třeba 14 dní ok a pak tohle. A pak z ničeho nic zase v pohodě. Z toho důvodu se mi to nechce dávat někam do servisu, protože se jim tam závada nemusí vůbe projevit a vyhazoat peníze zbytečně se mi nechce.

V SW to evidentně asi nebude a HW oprava by možná vyšla tak draho, jako koupení toho telefonu z druhé ruky znovu.
Goldnoob team proud member!
gangland.cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gangland.cz »

Souhlasím.Sežeň si mobil si stejný mobil s rozdrbaným lcd.Několikrát jsem měl mobil v servisu a někdy s níma bývá problém komunikovat.Kamarád mi pujčil telefon že špatně detekuje baterku (novej mob. za několik tisíc).Nevěřil svím očím...Jemu řekly že je mobil v pohodě a tak mi dal mobil ať s ním chodím.Samozřejmě že mobil ukazoval špatně baterku i já jsem mu to potvrdil a tak on udělal video záběr a poslal to spolu s telefonem :o Potom v pohodě,ale dohadovat se? EE,nikdo ti nic nedá za dááčo jen tak :lol: k550i dobrej telefon,má dobrý plastový kryt na LCD,velice pravděpodobně kvalitní Pc protože jsem ho nedokázal poškrábat :o
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“