U telefonu SE k550i mi při přijetí hovoru zbělá display a není slyšet druhou stranu, mikrofon funguje ok, protože druhá strana slyší v pohodě. Stejně tak při volání.
Zkusil jsem přehrát fw, ale problém zůstal. Netuší někdo co s tím, případně nemá někdo podobnou zkušenost?
Díky za rady.
Sony Ericsson K550i
Moderátor: CageJ
- Thellwin
- Administrátor

Sony Ericsson K550i
Goldnoob team proud member!
- gangland.cz
- Začátečník

-
Re: SE k550i - při přijetí hovoru zbělá display a další problémy
Mě se tomu tak dělo když jsem utopil telefon
Měl jsem stejný typ.Potom odešel další mobil utopením,v pohodě běhal ale jakmile někdo volal či java hra tak to bylo v ha...řekl bych že něco odešlo hardwarově
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
VGA:Nvidia FX5200 128mb 64bit 250/133mhz gpu/paměť,hdd western digital 120gb ide.Momentálně jdou pouze dva ventilatory zdroj+cpu velice tiché slyším pouze cvakání hardisku
- Thellwin
- Administrátor

Problém je, že ten telefon funguje třeba 14 dní ok a pak tohle. A pak z ničeho nic zase v pohodě. Z toho důvodu se mi to nechce dávat někam do servisu, protože se jim tam závada nemusí vůbe projevit a vyhazoat peníze zbytečně se mi nechce.
V SW to evidentně asi nebude a HW oprava by možná vyšla tak draho, jako koupení toho telefonu z druhé ruky znovu.
V SW to evidentně asi nebude a HW oprava by možná vyšla tak draho, jako koupení toho telefonu z druhé ruky znovu.
Goldnoob team proud member!
- gangland.cz
- Začátečník

-
Souhlasím.Sežeň si mobil si stejný mobil s rozdrbaným lcd.Několikrát jsem měl mobil v servisu a někdy s níma bývá problém komunikovat.Kamarád mi pujčil telefon že špatně detekuje baterku (novej mob. za několik tisíc).Nevěřil svím očím...Jemu řekly že je mobil v pohodě a tak mi dal mobil ať s ním chodím.Samozřejmě že mobil ukazoval špatně baterku i já jsem mu to potvrdil a tak on udělal video záběr a poslal to spolu s telefonem
Potom v pohodě,ale dohadovat se? EE,nikdo ti nic nedá za dááčo jen tak
k550i dobrej telefon,má dobrý plastový kryt na LCD,velice pravděpodobně kvalitní Pc protože jsem ho nedokázal poškrábat 
Sestava: p4m 800t chipset via,CPU: celeron 2,6ghz l2 cache 128kb,