Scythe SCH-1000 Himuro Hard Disk Cooler

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

sem si dva objednal, tak sem na ně zvědavej. Zatim sem moc kontretních informací od uživatelů nenašel. Až teď, a le to mam asi balík na cestě. pak písnu jaký jsou moje postřehy:-)
CASE: EA WINGS
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

ale budu muset vymyslet nějaké lepší silent bloky,abych ho mohl dát pod mechaniku do 5,25 pozice,na dně case mi bude brzo vadit kvůli grafice :x jinak je to ale na dně best :roll:
pejsek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pejsek »

Zkus ho dat normalne do sachty prez ty silenbloky... toto je dulezita vec na techto chladicich... pokud nudes nadceny i pak tak muzes rict ze je dobry...
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

Tak sem to hodil do 5.25" šachty a jsou cítit slabé vibrace.Je to rozhodně lepší než pouhý disk sám o sobě v 3,5" pozici,který mi rozvibroval celou skřín.Ale nejlepší je to fakt na tom dně skříně :)
still_wolf
Nováček
Nováček

Re: Scythe SCH-1000 Himuro Hard Disk Cooler

Příspěvek od still_wolf »

Zvažuji o koupi tohoto boxu. Hlavní důvod je ztišení disku (WD1002FAEX) a to především při seek. Další důvod je možnost libovolného nastavení umístění boxu, jelikož mezi HDD a ventilátorem mam 8mm, tak potřebuju něco, co bude vysunuté dovnitř skříně. Ale mam strach, aby mi disk nevypadl při manipulaci se skříní (často se stěhuju) a taky nevím jak účině utlumí hluk při seeku, vím že dost lidí si stěžovalo na právě na dobrý útlum vibrací, ale špatný útlum hluku. Původně jsem chtěl koupit box od Titan, ale ten jaksi není k sehnání :-(
Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“