Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od ŠakaL »

jak prepnu v UAV na kulomet ?

edit - Fenous: Aha,uz vim.dik
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne stř 2. čer 2010, 16:49, celkem upraveno 2 x.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Musis mit pro techniku v menu neco jako additional weapon nebo tak a potom je to pravy mysitko, u APC je to pak rizena protitankova strela, u tanku kulomet.
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Vcera me ten cesky server STS pri hrani napsal STOP TEAMKILLING. Vedel jsem, ze jsem jednoho kolegu omylem granatem zabil, ale takove varovani prijde asi po vice TK, co? :oops:

Jinak si hru uzivam a krome situaci s vice hraci na jednom miste, kdy jedu v modu slideshow, je to zatim paradni. A to jen beham po publicu.
Jen ta vegetace me trochu trapi - nevidim lidi za krovim, protoze krovi se mi vykresluje jako plochy kus zelene barvy, ktery po me strili :-D

A dotaz: je ve hre nejaky spotting button? Myslel jsem, ze kdyz na nepritele zamirim tak ho to automaticky oznaci a muj team vidi ten cerveny trojuhelnik...

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

"3D Spotting" je defaltně nastaven na klávesu "Q". Na některých serverech je ale zakázán a funguje pouze "minimap spotting".

Detaily vegetace a její průhlednost lze zvýšit pomocí zvýšení volby "Geometry details" (tj. nebude vykreslována jako hrozná 2D textura).
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Diky krtku, na Q tak nejak ze zvyku binduju granat automaticky.

Jinak jsem ted hodku a pul hral snipera...noo je to docela obtizny neco trefit. A nenechat se pri tom nejakym idiotem kuchnout zezadu nozem :-D

Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Sniper je nuda :D .
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Krezz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Krezz »

Sniper je hustej, pokud umis strilet a mas odhad, tak to stoji za to. Libi se me jak tam naskakuje to marsksman score 150+ :D Ja treba minulej tejden udelal uz platinovou hvezdu za GOL.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Souhlasím se Sir_-_Death, sniperování je nuda. Taky moc nemusím, když mám v teamu hromadu zakempených RECONů, bohužel se jich na public serverech potuluje většina :( Zbytek teamu to pak musí doslova odedřít za ně, protože nejsou schopný odlepit se z místa a blbci pořád setrvávaj na stejný pozici :x

Když už hraju za RECONa, tak mě baví snad jen "assault" styl s USAS-12, C4 a spoustou motion mines. Jeden takovej RECON ve squadu dává ohromnou taktickou výhodu.
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Krteq píše:Když už hraju za RECONa, tak mě baví snad jen "assault" styl s USAS-12, C4 a spoustou motion mines. Jeden takovej RECON ve squadu dává ohromnou taktickou výhodu.
No to jsme taky zkousel, hrat recona agresivne "na blizko" jak jsme byl zvykly v cssource a tezce jsem pohorel. I s brokovnicema. :)

Ke strelbe sniperkou (m24) - kolikrat jsem i z bezprostredni vzdalenosti do nekoho nasil (i dvakrat) a nic. Jindy zas tak random vystrelim pres celou mapu a bac hlava. Jedno kolo jsem se sniperkou nastrilel pekny skore, ale potom jsem uz byl jen v zaporu - ne a ne prijit na to jak strilet. Precetl jsem si, ze na delsi vzdalenosti hraje roli i gravitace - tedy, ze by se melo mirit trosku nad cil...
Zas je fajn, ze to neni tak jednoduchy jako v kantru.

No asi prozatim zustanu u Abakan+optika+magnum, i na vetsi vzdalenost imho slusny na likvidaci rusaku.

BTW - je v adresari BFBC2 nejaky config s nastavenim klaves?

Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

BRKO píše:BTW - je v adresari BFBC2 nejaky config s nastavenim klaves?
Bohužel není, hra si ukládá namapování kláves do souborů .dbx (formát xml), které sice lze upravovat, ale asi nikdo se v těch HEX řetězcích nevyzná.
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
ale aj tak je celkom sranda kilovat repair toolom alebo padami :P
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Krteq píše:Bohužel není, hra si ukládá namapování kláves do souborů .dbx (formát xml), které sice lze upravovat, ale asi nikdo se v těch HEX řetězcích nevyzná.
HEX to jsou ty nuly a jednicky? Kdyz ten *.dbx otevru v PSPadu tak vidim normalni text..
Ptal jsem se, protoze mi nejde nabindovat puska na mwheelup a pistole na mwheeldown.
gun-chan píše:mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
Medici jsou mirne overpowered imho, z nejakeho duvodu maji ty kulomety kurevsky presne. Z 80% me zabiji prave medici ze stredni a delsi vzdalenosti nebo homosexualove s raketometem ze 3 metru.
Dnes nastrilim platinu s AN94 (imho the best gun ve tride assault) :)

gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

gun-chan píše:mno ja najcastejsie hravam za medica(som si oblubil velmi moc mg36 xD) abo za inzu (rpg7,ump,colt)
Medici jsou mirne overpowered imho, z nejakeho duvodu maji ty kulomety kurevsky presne. Z 80% me zabiji prave medici ze stredni a delsi vzdalenosti nebo homosexualove s raketometem ze 3 metru.
Dnes nastrilim platinu s AN94 (imho the best gun ve tride assault) :)[/quote]
na assaultovi mam platinu na poslednych 3ch zbraniach potom sa mi to necelo,medic-zalezi aj tim cim potebe striela ak je to OP m60 tak neni reci a homosexuali z gustavom ma tiez pekne seru ><
gunchan bf3
gunchan bf4
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Souhlasím s BRKEM, medici jsou stále celkem dost "overpowered". Na public serverech se navíc najdou hráči, kteří s LMG nemíří, ale protivníky čistě jen "sprajují" :( Co se týče LMG, minulý patch celkem solidně oslabil M60, ale stále má oproti ostatním značně navrch.

Jen tak mimochodem... Gun-Chane, nehraješ za CSFT? Já jen, že jsme se museli potkat, hraju za BEASTS :)

Jo a uprav si podpis, odporuje pravidlům fóra.
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

Krteq píše:Souhlasím s BRKEM, medici jsou stále celkem dost "overpowered". Na public serverech se navíc najdou hráči, kteří s LMG nemíří, ale protivníky čistě jen "sprajují" :( Co se týče LMG, minulý patch celkem solidně oslabil M60, ale stále má oproti ostatním značně navrch.

Jen tak mimochodem... Gun-Chane, nehraješ za CSFT? Já jen, že jsme se musely potkat, hraju za BEASTS :)

Jo a uprav si podpis, odporuje pravidlům fóra.
jj obcas tam hravam ale nie moc bo rush uz ma neba lepsi je conquest ten som si v poslednej dobe celkom oblubil ^^
zvycajne hravam na fakaheda cz conquest 1 abo jako to je
ps:stim podpisom nvm co urobim >< asik ho hodim prec bo na inych forach ho mam nj
gunchan bf3
gunchan bf4
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

gun-chan píše:ps:stim podpisom nvm co urobim >< asik ho hodim prec bo na inych forach ho mam nj
Kdyby mel kazdy takovy podpis, tak je forum pomale jak ostatni fora :roll:
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Chystá se DLC Bad Company 2 Vietnam :!:

Battlefield: Bad Company 2 Vietnam - E3 Announcement Trailer (YouTube, HD 720p)

Ti Creedance Clearwater Revival tam vyloženě seděj, jen škoda, že je cpou do každého filmu/traileru z 'namu, už je začínám mít ohrané :(
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

To budou tedy 4 mapy z Vietnamu se specifickyma dobovyma zbranema a klasickyma rush/conquest zda se...

Takze tento DLC jen prida mapy (plus par irelevantnich kravinek ala nove piny a tak), chapu to spravne?
Tematicky to bude ponekud mimo, ale coz. Snad konecne M16 k necemu bude :)

Ted jen kolik to bude stat a jestli to za to bude stat...

ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

konecne!abych rek pravdu,mrzelo me kdyz ten zacatek ze singlu z WW2 skoncil,BC2 je rozhodne nejlepsi FPS a to moderni pojeti boje mi moc nesedi
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

MP rank je komplet na netu? potrebuju preinst. wokna,tak jestli mam neco zalohovat,nic sem nenasel.

EDIT / Krteq: jj,thx..jen sem se chtel ujistit,1.level bych fakt nechtel,vod toho 20tyho zhruba to de hoodne pomalu.
Naposledy upravil(a) ŠakaL dne pát 18. čer 2010, 10:59, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“