Asus EEE 701 mod.

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Asus EEE 701 mod.

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

ctecka bude jako upgradovatelna interni pamet, mohl bych tam misto ctecky dat jen port usb ale takhle to proste udelam...
odpoved neznam, musel bych hledat
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

M4r1hu4n3 píše:ctecka bude jako upgradovatelna interni pamet, mohl bych tam misto ctecky dat jen port usb ale takhle to proste udelam...
odpoved neznam, musel bych hledat
No jak chces , me je to jedno . ale vzhledem k tomu ze interni ctecka karet s kartou te vyjde vzdycky drazsi a pomalejsi nez usb flash , a usb flash odebira skoro 3x min proudu nez SDHC pametovka ve ctecce .Ale je to na tobe.Podle me je celkem rozdil jestli odebiras 1W nebo 2,5W.To uz bych tam radsi dal ty flashky 2.
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

mno mas pravdu, pujdu tedy do flashky, a uz si pomalu zarizuju ucet na paypalu, nejdriv objednam hub a pak az bude vic penez tak i touchscreen, preci jen jsem nasel navod jak zredukovat pridanou vysku na 0.3mm
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tak mohu dotykovy panel nedoporucit. Sila panelu je 1.4mm a to je opravdu hodne, protoze se vam pak nepodari zamacknout poradne plasty a kdyz vice pritlacite tak se folie zlomi proze 1mm je ze skla!

Ja jsem musel zjistit na vlastni penezenku ze tudy cesta nevede, eee dovybavim usb hubem a bluetoothem ale na dotykove ovladani si pockam snad uz jen na pristi generaci eeepc.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Něměl bys foto? :)
Wannabe dickface... :]
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

fotky nemam, ale ve zkratce muzu rict ze pod touchpadem je usb hub a na nej je napojene bluetooth ktere je vyvedene az do displeje aby melo co nejlepsi podminky a do slotu pro ram je ulozen par usb portu cekajici na vyuziti - jeden z nich bude na flashku, druhy jeste nevim
OsekSpider
Nováček
Nováček

Příspěvek od OsekSpider »

Zkoušel někdo tu přídávanou flashku nastavit jako promární disk se systémem? Jak je to s rychlostmi? Napřed jsem bádal zda by nebylo lepší někde sehnat mini pci-e slot, připájet ho na připravené místo a do něj pak dát SSD disk ale nevím jak by si stím bios rozuměl. Tahle varianta přidání flash disku se zdá být finančně zajímavá a je to 100% způsob jak rozšířit bnitřní paměť :)
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

btw. Nemá náhodou 701 SSD? Takže potom je ten flašk disk jako primár zbtečnost, ohledně toho že USB je pomalé
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
OsekSpider
Nováček
Nováček

Příspěvek od OsekSpider »

jenže třeba moje SSD je připájené na desce a sběrnice mini pci-e tam vůbec není, je tam pouze příprava čili zbývá USB
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

na Win XP ten 4GB stačí, pak už jen instalovat hry a programy na flashku, kterou jde připájet na ten mini pcie protože tam usb už je, není třeba ho vyvádět odjinud.
Fox_25
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fox_25 »

Jen takový malý dotaz, jaké napětí a proud potřebuje EEE? Mám možnost ho mít téměř zadarmo a rád bych ho viděl v autě, jinak pro to nemám využití. Tam bych využil i ten dotykáč.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Narazil jsem na stránku se zajímavými módy: http://beta.ivancover.com/wiki/index.ph ... l_Upgrades
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

myslite, ze by bylo v sasi Packard Bell dot S 210 ci ACER eMachines EM350 dostatek mista na takovyhle "upgrady" ? :oops:
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Dobrej blázen.. :) Ten GPS modul a FM transmitter může bejt fajn věc.. :) Zrovna o té GPS jsem přemýšlel, jenže jsem vždycky našel externí GPS modul jen za nějákých +3000,- což mě hned odradilo.. očividně ale lze sehnat levnej.. :)
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“