Čau, chtěl bych se zeptat...
Při instalaci XP mi skočila modrá smrt, tak jsem NTB restartoval, ale sekne se to při hlášce "Checking NVRAM". NTB je nový, ještě na něm nic nebylo nainstalováno. Do BIOSu se dá dostat.
Nevíte jak to opravit? Díky
Asus K50ID Checking NVRAM
Moderátor: Don
- Fílek2010
- Nováček
-
- RiCK
- Začátečník
Re: Asus K50ID Checking NVRAM
Nastaviť pôvodné nastavenia v BIOSu ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Fílek2010
- Nováček
-
Zkoušel jsem... A když dám Load Manufacturer Settings (nebo jak to je) tak to sice neukaze Checking NVRAM, ale nedá se bootovat...
Dostanu se do Quick Boot menu ale když vyberu CD tak to nic nedělá
Neni tam náhodou nějaký Reset tlačítko jako u jiejch modelů?
Dostanu se do Quick Boot menu ale když vyberu CD tak to nic nedělá
Neni tam náhodou nějaký Reset tlačítko jako u jiejch modelů?
- RiCK
- Začátečník
Tlačítko na reset biosu na notebooku, s tým som sa ešte nestretol.
Každopádne, v BIOSU ako primárnu bootovaciu jednotku vybrať mechaniku, reštartovať, vložiť boot CD s OS a malo by to fičať. Ak nie, tak (ja) ti už asi nepomôžem
Každopádne, v BIOSU ako primárnu bootovaciu jednotku vybrať mechaniku, reštartovať, vložiť boot CD s OS a malo by to fičať. Ak nie, tak (ja) ti už asi nepomôžem
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Fílek2010
- Nováček
-
No ono se to právě ani k tomu bootování nedostane... sekne se to hned při startu...
- Maranov
- Mírně pokročilý
Paměti budou IMO vadné... reklamace.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- Fílek2010
- Nováček
-
já na tohle mám smůlu... tak zítra zkusim zavolat na ASUS a uvidim...