Při instalaci XP mi skočila modrá smrt, tak jsem NTB restartoval, ale sekne se to při hlášce "Checking NVRAM". NTB je nový, ještě na něm nic nebylo nainstalováno. Do BIOSu se dá dostat.
Nevíte jak to opravit? Díky
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Zkoušel jsem... A když dám Load Manufacturer Settings (nebo jak to je) tak to sice neukaze Checking NVRAM, ale nedá se bootovat...
Dostanu se do Quick Boot menu ale když vyberu CD tak to nic nedělá
Neni tam náhodou nějaký Reset tlačítko jako u jiejch modelů?
Tlačítko na reset biosu na notebooku, s tým som sa ešte nestretol.
Každopádne, v BIOSU ako primárnu bootovaciu jednotku vybrať mechaniku, reštartovať, vložiť boot CD s OS a malo by to fičať. Ak nie, tak (ja) ti už asi nepomôžem
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.