Jako novinku přínáším možnost vyrobit TOP v bílé barvě.
První stříbrný CPU vodní blok
Moderátor: morke
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: První stříbrný CPU vodní blok
Příkládám k inspiraci další modifikaci TOKRY tentokrat pro oba chipsety na desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA.

- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak už je vše hotovo.

- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Přináším finální fotky "TOKRY" dvoubarevného provedení které je možno objednávat.

Dále potom finální fotky "ZOUY" dvoubarevného provedení které je taktéž možno objednávat.

Také představuji 2 barevne varianty backplatu a montáž v případě,že originál má zalisované šroubky a ne závit.Výrobci prodávají obě varianty.A tak se v případě této varianty se prostrčí originální maticí šroub M3 a vše se sešroubuje s novým backplatem.

Dále potom finální fotky "ZOUY" dvoubarevného provedení které je taktéž možno objednávat.
Také představuji 2 barevne varianty backplatu a montáž v případě,že originál má zalisované šroubky a ne závit.Výrobci prodávají obě varianty.A tak se v případě této varianty se prostrčí originální maticí šroub M3 a vše se sešroubuje s novým backplatem.
- gejmer
- Začátečník
-
Paráda,já jsem furt bádal jak chceš dostat ten 5mm backplate i s původním backplate (síla 2,5mm) mezi desku a distanční sloupky(6mm)
Rozebrat patici a ten původní prostě odmontovat,dobře s to vyřešil.
Jinak byla by možná fotka backplatu i s izolací z druhé strany?

Rozebrat patici a ten původní prostě odmontovat,dobře s to vyřešil.
Jinak byla by možná fotka backplatu i s izolací z druhé strany?
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji a ta fotka na desce je i s izolaci,ta je totiž vypalena na laseru přesně podle obrysu aby nebyla videt.
Na obrázku je backplate a nad nim vypalená izolace z 1mm NBR gumy.

Na obrázku je backplate a nad nim vypalená izolace z 1mm NBR gumy.
- myom
- Středně pokročilý
mas to moc pekne, ale proc tu izolaci delas z drazsiho oleji vzdorneho kaucuku?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom

- gejmer
- Začátečník
-
Je to krásná práce,myslim že líp už to vymyslet nejde.
Také mám svůj backplate system,který tu doufám za nedlouho představím.Ale jsem uplný žabař proti tobě
Mohu se zeptat jestli je nějak problematická demontáž původní patice?Popřípadě jaké nářadí je k tomu potřeba?

Také mám svůj backplate system,který tu doufám za nedlouho představím.Ale jsem uplný žabař proti tobě

Mohu se zeptat jestli je nějak problematická demontáž původní patice?Popřípadě jaké nářadí je k tomu potřeba?
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Předem dím, že se Vám to líbí.
Izolace je dělaná z NBR protože je běžně k sehnání.
Demontáž je jednoduchá,stačí ti "TORX" klíč k povolení matic a původní backplate pouze vysuneš.Není tam nijak nelepen.A můžeš si tam dát můj.
Jinak doufám že v blízké době Vám představím své expy.
Izolace je dělaná z NBR protože je běžně k sehnání.
Demontáž je jednoduchá,stačí ti "TORX" klíč k povolení matic a původní backplate pouze vysuneš.Není tam nijak nelepen.A můžeš si tam dát můj.

Jinak doufám že v blízké době Vám představím své expy.
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Po vice dotazech na výrobu chladičů na mosfety jsem se rozhodl vyrábět i tyto vodní blůčky.
První pár je pro desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA pro které jsem dělal i na chipset.

Cena je 500kč/ks.
První pár je pro desku ASUS_RAMPAGE_FORMULA pro které jsem dělal i na chipset.

Cena je 500kč/ks.
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Chladiče mám hotové,zítra jdou do světa.

- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Další vyrobená varianta GPU je univerzální pro rozteče šroubu 53,5*53,5 až 66*66mm.

A jelikož mi už přišla GTX460 1GB od GAINWARDu tak v blízké době bude pro tuto karcu cenově dostupný FC.
A jelikož mi už přišla GTX460 1GB od GAINWARDu tak v blízké době bude pro tuto karcu cenově dostupný FC.
- gejmer
- Začátečník
-
Na kolik si budeš cenit ten blok na grafiku?
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle univerzalni bloky na GK dělám za 700+DPH.Cena FC zavisí na ceně materialu ale nechci se dostat přes 1500 s DPH.
- Cawedog
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak FC pro GTX460 je hotov.
Bližší informace zde http://www.cawedog.cz/produkt/42/FC-GTX_460
Bližší informace zde http://www.cawedog.cz/produkt/42/FC-GTX_460
- Ladin
- Začátečník
-
Tak prvně musím poděkovat Cawedogovi za zapůjčení CPU bloku Týna, Zouy, 2ks backplate a spon.
Mým cílem bylo porovnat Týnu s blokem Liquidtech 3.1.
Jako testovací cpu posloužil Athlon II 240 o taktu 3,8GHz při napětí 1,55V.
Systém byl zatížen pomocí OCCT Linpack po dobu jedné hodiny a teploty odečítány v programu Coretemp.
Toto je jen předběžný výsledek a proto se nebudu nijak zvlášť rozepisovat o zbytku sestavy.
Každopádně podmínky byly stejné pro oba bloky a T vody se v obou případech pohybovalo v rozmezí 29,1 - 29,5°C.
Teplota cpu při požití bloku Týna dosáhla maximální hodnoty 36°C a povetšinu času se držela na 35°C.
Při použití bloku Liquidtech 3.1 byla maximální teplota cpu 35°C a převážně se držela na 34°C.
Mohu tedy konstatovat, že Cawedogovi se blok povedl a za svou cenu je to jasná volba pro ty kteří chtějí líbivý a kvalitně zpracovaný, přesto levný (600Kč vč. DPh) cpu blok se silikonovým "O" kroužkem.
Zde jsou prozatím jen rychle udělané fotky.
Cawedog Týna

Liquidtech 3.1

Mým cílem bylo porovnat Týnu s blokem Liquidtech 3.1.
Jako testovací cpu posloužil Athlon II 240 o taktu 3,8GHz při napětí 1,55V.
Systém byl zatížen pomocí OCCT Linpack po dobu jedné hodiny a teploty odečítány v programu Coretemp.
Toto je jen předběžný výsledek a proto se nebudu nijak zvlášť rozepisovat o zbytku sestavy.
Každopádně podmínky byly stejné pro oba bloky a T vody se v obou případech pohybovalo v rozmezí 29,1 - 29,5°C.
Teplota cpu při požití bloku Týna dosáhla maximální hodnoty 36°C a povetšinu času se držela na 35°C.
Při použití bloku Liquidtech 3.1 byla maximální teplota cpu 35°C a převážně se držela na 34°C.
Mohu tedy konstatovat, že Cawedogovi se blok povedl a za svou cenu je to jasná volba pro ty kteří chtějí líbivý a kvalitně zpracovaný, přesto levný (600Kč vč. DPh) cpu blok se silikonovým "O" kroužkem.
Zde jsou prozatím jen rychle udělané fotky.
Cawedog Týna
Liquidtech 3.1
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- gejmer
- Začátečník
-
Mohl by jsi to zkusit porovnat s nějakým drahým blokem? Stixion,D-tek,Heatkiller atd. ?
- Ladin
- Začátečník
-
Bohužel ani jeden z nich nemám. Každopádně budu porovnávat ještě se Zouy, což je velice výkonný blok.
Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život. Čínské (výstižné) přísloví
- Maor
- Začátečník
Nechce se mi zakládat nový thread
Dělá ještě Cawedog bloky, nebo s tím úplně seknul? Cawedog.cz nejede.
Dělá ještě Cawedog bloky, nebo s tím úplně seknul? Cawedog.cz nejede.
- trodas
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tipuji, že bude rozumné zkusit kontakty z jeho page:
Phone +420 606 743 425
Skype CAWEDOG
Icq 328-890-354
Email info@cawedog.cz
Jinak pokud už není aktivní, tak je to sakra škoda. Ty bloky vypadají překrásně a od těch prvních testovacích verzí to prošlo zejímavým vývojem
Phone +420 606 743 425
Skype CAWEDOG
Icq 328-890-354
Email info@cawedog.cz

Jinak pokud už není aktivní, tak je to sakra škoda. Ty bloky vypadají překrásně a od těch prvních testovacích verzí to prošlo zejímavým vývojem

"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Elkim
- Redaktor PCT
Já jsem šťastným majitelem Zouy rev 3 a nedám a nedám
Ještě bych moc rád cyklon expu
Škoda toho, žes tím seknul