Po odpálení zdroje sestava nenabíhá
- Radimson
- Nováček

-
Po odpálení zdroje sestava nenabíhá
Odešel mi Fortro, prostě z něj vypadnul nějakej kondenzátor. No co se divit, když to montujou v číně. Zpátky k problému. Koupil jsem teda jinej zdroj, dal ho do skříně, zmáčkl zlačítko a nic. Takže jsem sehnal identicou desku, abych nemusel reinstalovat wokna. Desku jsem dal do skříně, zmáčknul tlačítko, všechny větráčky běží, monitor nic. Tak jsem dal jiný procesor, pořád stejný problém. Žádná obrazovka. Tak jsem si přivezl můj druhej comp, přendal grafiku a paměti. A pořád nic. Už mi to leze docela na nervy. Nějaké nápady? Hadr je Ok. Zkoušl jsem ho jako slave v tom druhým compu. Díky.
- wendycz
- Začátečník

-
Re: Po odpálení zdroje sestava nenabíhá
tohle mi dělal novej zdroj taky musel jsem dat asi 2x restart biosu.. udelej to jamperem enbo vyndej tu baterku na par minut.
a zas zandej
a zas zandej
- Radimson
- Nováček

-
Bios jsem zresetoval, to bylo to první co mě samozřejmě napadlo, už jsem ho zresetnul aspoň 3x... Můžu ještě zkusit zdroj z druhého pc, ale moc tomu nevěřím.
- wendycz
- Začátečník

-
Takže PC jede jo ?? ale jen obraz na monitoru nic ?? to jsem taky zažil když jsem kamošovi daval noví zdroj a novou graf.. a zkoušely jsme RS biosu.
1)Skus tu grafiku jesli jde v tom druhem pc.
2) no u kamoše byl problem že v biosu měl nastaveno PCI a musel jsem nastavit PCIE a pak to jelo
3) A ta tvá grafika je PCIexpres a nemá náhodou přídavná 6pin ??
1)Skus tu grafiku jesli jde v tom druhem pc.
2) no u kamoše byl problem že v biosu měl nastaveno PCI a musel jsem nastavit PCIE a pak to jelo
3) A ta tvá grafika je PCIexpres a nemá náhodou přídavná 6pin ??
- Radimson
- Nováček

-
Je to pcie, má přídavný pin, je zapojený. Zkoušel jsem funkčí grafiku z druhého PC a nic.
- Serj
- Červená karta

-
musíš každou komponenty po jedný zkusit jaká de a jaká nejde ať víš v čem je problem.. :X
- Radimson
- Nováček

-
Zítra znovu vyzkouším a kdyžtak dám vědět.
Zatím díky.
Zatím díky.