Po odpálení zdroje sestava nenabíhá

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Radimson
Nováček
Nováček

Po odpálení zdroje sestava nenabíhá

Příspěvek od Radimson »

Odešel mi Fortro, prostě z něj vypadnul nějakej kondenzátor. No co se divit, když to montujou v číně. Zpátky k problému. Koupil jsem teda jinej zdroj, dal ho do skříně, zmáčkl zlačítko a nic. Takže jsem sehnal identicou desku, abych nemusel reinstalovat wokna. Desku jsem dal do skříně, zmáčknul tlačítko, všechny větráčky běží, monitor nic. Tak jsem dal jiný procesor, pořád stejný problém. Žádná obrazovka. Tak jsem si přivezl můj druhej comp, přendal grafiku a paměti. A pořád nic. Už mi to leze docela na nervy. Nějaké nápady? Hadr je Ok. Zkoušl jsem ho jako slave v tom druhým compu. Díky.
wendycz
Začátečník
Začátečník

Re: Po odpálení zdroje sestava nenabíhá

Příspěvek od wendycz »

tohle mi dělal novej zdroj taky musel jsem dat asi 2x restart biosu.. udelej to jamperem enbo vyndej tu baterku na par minut.

a zas zandej
Radimson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radimson »

Bios jsem zresetoval, to bylo to první co mě samozřejmě napadlo, už jsem ho zresetnul aspoň 3x... Můžu ještě zkusit zdroj z druhého pc, ale moc tomu nevěřím.
wendycz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wendycz »

Takže PC jede jo ?? ale jen obraz na monitoru nic ?? to jsem taky zažil když jsem kamošovi daval noví zdroj a novou graf.. a zkoušely jsme RS biosu.

1)Skus tu grafiku jesli jde v tom druhem pc.
2) no u kamoše byl problem že v biosu měl nastaveno PCI a musel jsem nastavit PCIE a pak to jelo :D
3) A ta tvá grafika je PCIexpres a nemá náhodou přídavná 6pin ??
Radimson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radimson »

Je to pcie, má přídavný pin, je zapojený. Zkoušel jsem funkčí grafiku z druhého PC a nic.
Serj
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Serj »

musíš každou komponenty po jedný zkusit jaká de a jaká nejde ať víš v čem je problem.. :X
Radimson
Nováček
Nováček

Příspěvek od Radimson »

Zítra znovu vyzkouším a kdyžtak dám vědět.
Zatím díky.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“