Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od ondra.palas »

Jo to se je snažím ovládat, posílat je na místa, kde se můžou dobře krýt. Občas je ale lepší, když postupuju tak nějak sám a nechávám je radši trochu za sebou.

Mě prostě na ty záseky v texturách/objektech nic nepomáhá, bohužel :sad:
Třeba včera, když jsem se seknul do nějakýho venkovního stolu s lavicema, tak jsem zkusil parťáky zavolat co nejblíž k sobě. A oni se sekli taky. Takže jsem na stole stál s Garrodem a Gruntem :mrgreen:
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Mne obcas chcipnou, ale to je zejmena pri boji s velkymi roboty, jinak jim to docela jde. Jo, proti zaseku se nic delat neda, proto pisu, ze mne pomuze jedine load :) Ale stava se mi to malokdy, nejvic v jedne lokaci, co ji nebudu jmenovat, abys nemel spoiler :)
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 Killer Někteří jsou moc hrrr... např Grunt, ten klidně vletí do prostřed vřavy se svou brokovnicí a i přes vysokou odolnost a velký počet HP to nemá šanci ustát, nicméně to poskytne pár cenných vteřin kdy na sebe strhne pozornost. 8-)
Sekání je velmi parádní, díky němu jsem musel mnohokrát opakovat dlouhé úseky... Člověk si stoupne ke stolu, nebo jinému krytu a najedou stojí nahoře. Většinou se nelze dostat dolů svépomocí, jedině tak že jej nepřátelé zabijí nebo loadem.

Hodně záleží jakou partu si zvolíte s sebou na misi. Teoreticky to lze dohrát s jednou partou (vyjma personal questů), ale spousta lokací bude velmi problémových...
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Hmm, tak zrovna Grunta nepouzivam. Vlastne ja pouzivam porad jednu partu. A naopak, zadna lokace neni problemova. Zakladem je Garrus a jako druheho beru bud Mirandu (bonusy ke squad vlastnostem) nebo Thana. To je take to, co od zacatku na ME2 kritizuju. Zbytecne moc postav, kde vzdy 2 maji stejne nebo velice podobne vlastnosti. A jak jsem psal, Garrus a Thane s incisor sniper rifle jsou chodici zabijaci :) Navic mne stve, ze v jednicce byly XP za zabiti nepratel, takze i kdyz se dali treba obejit, byl duvod bojovat. Ve dvojce zadna XP neni a boji se nikdy vyhnout neda. Padle na hlavu :(

Ja s tim zasekavanim mam obcas problem na palube vraku Reapera jinak se s tim setkavam malokdy. A je to vzdy pri sbirani tech kokotskych naboju, behem hrani a kryti jsem se jeste nikdy nezasekl. Ale ono zalezi na konkretnim PC. Nekdo rika, ze mu presun vytahem na Normandy trva treba minutu, mne to trva 3 vteriny...
Naposledy upravil(a) Killer dne stř 2. čer 2010, 09:56, celkem upraveno 1 x.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Loadingy ve výtahu na Normandy mám taky cca 3 sek.
Jinak já jsem zatím na žádné bugy nebo problémy s optimalizací vůbec nenarazil.
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
Brcaka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brcaka »

Zdravím,
tak jsem se rozhodl, že taky přispěju svým názorem (i když už asi trochu pozdě :) ). Pokud hru někdo ještě nehrál, tak ať TO RADĚJI NEČTE, vypustím pár informací, co by neměl vědět.
Hra jako mezistupeň mezi výborným prvním dílem a budoucím třetím dílem není špatná i když vlastně nic extra zvláštního nenabízí. Hlavní příběh je zajímavý, ale bohužel příliš krátký, je škoda, že se hra zaměřuje hlavně na nabírání parťáků. Doufám, že se zničení/ nezničení základny kolektorů nějak projeví ve trojce, byla by škoda toho nevyužít.
Termální zásobníky jsou na dvě věci. Nadává mi smysl používat místo zásobníků s náboji zásobníků s „ničím“ (resp. chladící látkou), které naplním teplem a zahodím. Jakej by to v praxi mělo smysl? A hlavně- proč není možný použít zbraň bez zásobníku, třeba s tím, že by se po několika výstřelech mohla seknout, nebo zadřít? Koneckonců myslím, že se tam o takové situaci někde zmiňují v kodexu.
Doufám, že někdo vydá mód s přehříváním zbraní místo zásobníků, rád bych si to tak zahrál.
K tomu kdo umře na konci hry- do potrubí jsem poslal Legii a trefili ho když zavíral dveře, tak nevím…
Líbí se mi, že jestli přežije posádka závisí na tom kdy se je vydáte zachránit, to jsem opravdu nečekal. V drtivé věšině her když je následující hlavní úkol hned něco udělat a vedlejší jdou řešit, tak se hned dá bez následků odložit na „možná někdy v budoucnu“ :-D . Každopádně to že mi umřela Kelly se mi opravdu nelíbilo.
Že byl smrťák na konci slabší- proč ne když byl nedodělanej. Jen jsem nepochopil- to by takhle lítal vesmírem nebo pilotoval vlastní loď? Měl jsem za to, že smrťák jako takový je právě ta loď…
Dále, doufal jsem, že to jestli ke konci umřu bude dáno něčím jiným než tím jak si vylepším loď. Vzhledem k tomu, že potřebných surovin se všude válí mraky, tak nevím kdo by si loď nevylepšil. Lepší by bylo nechat Sheparda zemřít na základě určitých rozhodnutí ve hře. Ale je fakt, že když jsem na konci hry utíkal, tak jsem si div nehryzal nehty při čekání, jestli se mi povede naskočit do lodě, nebo jestli mě někdo třeba trefí do zad :) .
Jak se tu již zmiňovalo- zbraně na nic, jednička mi plně vyhovovala, raději sto zbytečných zbraní a vylepšení než dvě, z nichž jedna je dle popisu vylepšením druhé.
Na jedničce se mi hlavně líbilo, že nebyla v bitvách tak hektická.
Takže shrnutí- bylo to dobrý a těším se na trojku, ale pokud nebude víc ve stylu jedničky (za což se modlím), tak s jejím hraním spěchat nebudu.
Zdar
Dnes již toho vím tolik, že s klidem mohu říct, že vlastně nevím nic.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Brcaka píše: Doufám, že někdo vydá mód s přehříváním zbraní místo zásobníků, rád bych si to tak zahrál.
Takovy MOD uz davno je. Pokud nestrilis, zbran se sama ochladi a doplni se "strelivo". Pokud strilis jak blazen, tak po zahrati se vymeni chladici clanek. Neni to uplne jako v jednicce, ale je to mnohem lepsi nez ten paskvil, co dali do dvojky.

P.S. V CZ verzi jsou Reapers fakt Smrtaci? Boha jeho, jeste ze to hraju v EN, to by mne asi kleplo...
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Brcaka píše:...
Tady jsem ti našel
Otestovaný mod na "chlazení zbraní":
http://hotfile.com/dl/39180969/a3e72d3/ ... o.rar.html
Vždy prodávám i jinde.
Brcaka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brcaka »

Prometheus píše:
Brcaka píše:...
Tady jsem ti našel
Otestovaný mod na "chlazení zbraní":
http://hotfile.com/dl/39180969/a3e72d3/ ... o.rar.html
Děkuji, vyzkouším :-)
Dnes již toho vím tolik, že s klidem mohu říct, že vlastně nevím nic.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Killer píše: P.S. V CZ verzi jsou Reapers fakt Smrtaci? Boha jeho, jeste ze to hraju v EN, to by mne asi kleplo...
No abyste se z té angličtiny nepos*ali :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Frostys píše:
Killer píše: P.S. V CZ verzi jsou Reapers fakt Smrtaci? Boha jeho, jeste ze to hraju v EN, to by mne asi kleplo...
No abyste se z té angličtiny nepos*ali :)
Ne, ja bych se posral ze Smrtaka.
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Brcaka píše:....Dále, doufal jsem, že to jestli ke konci umřu bude dáno něčím jiným než tím jak si vylepším loď. Vzhledem k tomu, že potřebných surovin se všude válí mraky, tak nevím kdo by si loď nevylepšil. Lepší by bylo nechat Sheparda zemřít na základě určitých rozhodnutí ve hře. Ale je fakt, že když jsem na konci hry utíkal, tak jsem si div nehryzal nehty při čekání, jestli se mi povede naskočit do lodě, nebo jestli mě někdo třeba trefí do zad :) .....

Neni to dano jenom vylepsenim. Pokud si pri finalnim rozhovoru se Zahadnym vyberes, ze chces kolektory vyhnat radiaci a ponechat si stanici, tak zemres. A vylepseni muzes mit kolik chces :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Lidi, cim to je ze me hra absolutne nebavi se stazenym obsahem? Poprvi jsem dohral hru a jenom jsem cumel, co to je za uzasnej pribeh, dohral jsem ji podruhy s jinou profesi. potreti jsem si ji chtel zahrat se vsema balickama stahovatelneho obsahu a dostal jsem se nekam do pulky verbovani posadky. Proste uz to nebylo ono. Jakej mate vy nazor na stahovatelny obsah?

..... jinak pro doplneni, stahovatelny obsah jsem vymazal a ted hru hraju asi uz po paty :) opravdu, spolecne s jednickou to je snad nejlepsi hra co jsem kdy hral. Uz aby byla trojka... :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Ja nevim, dohral jsem to 2x a treti projeti fakt nuda, ze jsem to po chvili zabalil. Jednicku jsem dohral 7x :-) K cemu vubec davame body do vlastnosti, kdyz se to da dohrat i bez jedineho pouziteho bodu...
Jinak DLC is a piece of shit. Fakt, nestoji to ani za ten cas straveny stahovanim.
Brneni jsou mirne receno k hovnu, protoze nemaji snimatelne helmy, zbrane jsou fakt nechutne silne (dejte dvoum clenum tymu Incisor sniperku a jste neporazitelni). Dale tu mame nove postavy. Co jsem tak cetl na forech Bioware, nekteri se mohli potento z Kasumi. Ja to nestahoval, uz takhle je tam postav jak na orloji a vetsina z nich celou dobu zustava na lodi.
Ja skoncil u placenych kostymu, z nichz dva jsou nepouzitelne a treti mel byt ve hre od zacatku (je fakt ujete, ze Garrus jinak beha celou dobu v prostrilenem brneni). Take proto jsem si je stahl zadarmo, platit za neco, co tam melo byt od vydani fakt nehodlam.
U Hammerheadu mne stacilo videt videa a opravdu arkadu z automatu 80. let jen v lepsi grafice fakt nee, zlate Mako.
To je bohuzel ten vliv Elctronics Arts, kde proste dojna krava je dojna krava a dokud se najde dost lidi, co to stahnou a ty posledni i zaplatej at je to sebevetsi kravina, tak se toho nezbavime.

P.S. Illusive man je v cestine Zahadny? Lidi vy mne chcete mit na svedomi, kdo to proboha prekladal :lol:
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Ano Illusive man je Zahadny :D Ale jak se tady uz resili ty ''Smrtaci'' o tom nic nevim, v moji verzi cestiny to jsou normalne Reapers
Roki
Nováček
Nováček

Příspěvek od Roki »

muliku píše:
Brcaka píše: Neni to dano jenom vylepsenim. Pokud si pri finalnim rozhovoru se Zahadnym vyberes, ze chces kolektory vyhnat radiaci a ponechat si stanici, tak zemres. A vylepseni muzes mit kolik chces :)
No ja som si vybral prave tu vobu "kolektory vyhnat radiaci" a prežil som. Uplne normalne som naskocil do lodi jak predtym a uletel.
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Stala se mi docela pozoruhodná věc, když jsem hrál misi pro loajalitu Samary (jak musíte zabít její dceru). Po rozhovoru v Afterlife mě Morinth vzala k ní domu, když jsem tam s ní mluvil tak jsem dával možnosti pro odpadlíka (v textu vyznačené červeně) a pak jsem měl možnost rozhodnout se, zda zabiju Samaru nebo Morinth. Protože jsem byl zvědavý, tak jsem zabil Samaru a Morinth je teď normálně členkou týmu. Má docela zajmavou schopnost - něco jako hackování UI, ale platí to na organiky.

Máte někdo podobnou skušenost?
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Ta možnost tam samozřejmě je. Já se ale při všech odpovědích rozhodoval podle rozumu a ne jestli to bylo pro odpadlíka nebo ochránce (nebo jak se to jmenuje) :)
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Podle rozumu jsem se rozhodoval kdyz jsem hral poprvi. A to je na nic, protoze pak mas priblizne napul skore odpadlika a ochrance. Takze treba kdyz se ti pohadaji dva clenove posadky, tak jim nemuzes rict ani nic vlidneho ani jim vynadat, takze stratis loajalitu jednoho z nich.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

S ničím takovým jsem problém neměl.. Asi mám víc rozumu než ty :D :-D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“