Zesílení audio stopy ve filmu - program?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Zesílení audio stopy ve filmu - program?

Příspěvek od robocop »

mám spoustu filmů, které mají slabě nahranou audio stopu a musim je pri jejich prehravani brutalne zesilovat (aby je bylo dobre slyset).
Znáte prosím někdo nějaký dost dobrý program, který by mi dokázal v jednotlivých filmech pozesilovat audo stopu?
Hledám něco kvalitního - pokud s tímhle máte někdo skusenosti.
Děkuji.
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Zesílení audio stopy ve filmu - program?

Příspěvek od Surgical »

Hm, problém "slabého" zvuku u drtivé většiny filmů většinou tkví ve špatném nastavení ac3 dekodéru...
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Surgical píše:Hm, problém "slabého" zvuku u drtivé většiny filmů většinou tkví ve špatném nastavení ac3 dekodéru...
Já vubec nevim jak se nastavuje AC3 dekodr. A co treba ikate na to, kdyz mam ve slozce 100 filmů a jen jediny z nich je nahran s velmi malou hlasitostí?
Některe filmy jsou zase extremne silne zesilene, že je musim pred prehranim v prehravaci stisit.
Spise by me zajimal nejaky ten soft, ktery umi ten film jakoby prekonvertovat s hlasitejsí audio stopou.
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Pouzij VLC Player, tam se da zvysit hlasitost o 100% a kvalita zvuku nijak netrpi ;)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Jan Machalík píše:Pouzij VLC Player, tam se da zvysit hlasitost o 100% a kvalita zvuku nijak netrpi ;)
Žádná novinka - to já dobře vím, ale mě zajímá nejaký program, který umí zen AVI fil prekonvertovat do jineho jiz nastálo zesíleného AVI souboru.
Proste chci to AVI v nejakem programu zesilit a pak tak zesílené uložit.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

to chces 100 filmu remasterovat, aby jsi mel hlasitejsi zvuk? co takhle si zvuk zesilit a u toho zbytku ztlumit? :)

jinak, bude problem v nastaveni nejakeho filtru.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

myom píše:to chces 100 filmu remasterovat, aby jsi mel hlasitejsi zvuk? co takhle si zvuk zesilit a u toho zbytku ztlumit? :)

jinak, bude problem v nastaveni nejakeho filtru.
no, tak to je pouze směšné.
No podle mě, musi existovat nejaky program, který nějk dokaze nastavit hlasitejsí audio ve filmu.
Jen ho nekde najít.
Já už jsem, prolezl i nemalo for, no a vsude je porad řeč jen o VLC Media Playeru - což pro mě vubec nic nevyreší.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

sak rikam, jakykoliv program na tvorbu a upravu filmu. imho i windows movie maker by to mel zvladnout, tj. udelat novy mastering filmu. pak to jedine upravit v nejakem filtru. ale jsem si 99% jist, ze neexistuje samostatne program, ktery by mel za ukol zvysovat hlasitost u prehravaneho filmu :roll:
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

myom píše:sak rikam, jakykoliv program na tvorbu a upravu filmu. imho i windows movie maker by to mel zvladnout, tj. udelat novy mastering filmu. pak to jedine upravit v nejakem filtru. ale jsem si 99% jist, ze neexistuje samostatne program, ktery by mel za ukol zvysovat hlasitost u prehravaneho filmu :roll:
ve windows movie maker se toho dá delat dost, ale nejak jsem tam nenarazil k nejaké podrobnější práci se zvukem ci k její uprave.
ALE - jen tak jsem se to pokusil udelat v Format Factory - no a vysledek je zesileni max o 12dB, což jsem skusil, no a povedlo se uplně tak jak jsem chtel. Akorat tam neni moznost poskakovat po jednom dB ale jsou tam jen 4 možnosti. Nic profi, ale zadarmo je to dobré.
bossko
Nováček
Nováček

Příspěvek od bossko »

Sony Vegas ... je jedno jaká verze jde tam všechno od audio stopy po efekty do filmu a pod. 8-)
Mercant66
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mercant66 »

a co třebsa VirtualDub?
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

Mercant66 píše:a co třebsa VirtualDub?
No klidne, ale umíš to v něm? Já ne.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“