Zesílení audio stopy ve filmu - program?
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Zesílení audio stopy ve filmu - program?
mám spoustu filmů, které mají slabě nahranou audio stopu a musim je pri jejich prehravani brutalne zesilovat (aby je bylo dobre slyset).
Znáte prosím někdo nějaký dost dobrý program, který by mi dokázal v jednotlivých filmech pozesilovat audo stopu?
Hledám něco kvalitního - pokud s tímhle máte někdo skusenosti.
Děkuji.
Znáte prosím někdo nějaký dost dobrý program, který by mi dokázal v jednotlivých filmech pozesilovat audo stopu?
Hledám něco kvalitního - pokud s tímhle máte někdo skusenosti.
Děkuji.
- Surgical
- Začátečník

-
Re: Zesílení audio stopy ve filmu - program?
Hm, problém "slabého" zvuku u drtivé většiny filmů většinou tkví ve špatném nastavení ac3 dekodéru...
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Já vubec nevim jak se nastavuje AC3 dekodr. A co treba ikate na to, kdyz mam ve slozce 100 filmů a jen jediny z nich je nahran s velmi malou hlasitostí?Surgical píše:Hm, problém "slabého" zvuku u drtivé většiny filmů většinou tkví ve špatném nastavení ac3 dekodéru...
Některe filmy jsou zase extremne silne zesilene, že je musim pred prehranim v prehravaci stisit.
Spise by me zajimal nejaky ten soft, ktery umi ten film jakoby prekonvertovat s hlasitejsí audio stopou.
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Pouzij VLC Player, tam se da zvysit hlasitost o 100% a kvalita zvuku nijak netrpi 
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
Žádná novinka - to já dobře vím, ale mě zajímá nejaký program, který umí zen AVI fil prekonvertovat do jineho jiz nastálo zesíleného AVI souboru.Jan Machalík píše:Pouzij VLC Player, tam se da zvysit hlasitost o 100% a kvalita zvuku nijak netrpi
Proste chci to AVI v nejakem programu zesilit a pak tak zesílené uložit.
- myom
- Středně pokročilý

to chces 100 filmu remasterovat, aby jsi mel hlasitejsi zvuk? co takhle si zvuk zesilit a u toho zbytku ztlumit?
jinak, bude problem v nastaveni nejakeho filtru.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
no, tak to je pouze směšné.myom píše:to chces 100 filmu remasterovat, aby jsi mel hlasitejsi zvuk? co takhle si zvuk zesilit a u toho zbytku ztlumit?![]()
No podle mě, musi existovat nejaky program, který nějk dokaze nastavit hlasitejsí audio ve filmu.
Jen ho nekde najít.
Já už jsem, prolezl i nemalo for, no a vsude je porad řeč jen o VLC Media Playeru - což pro mě vubec nic nevyreší.
- myom
- Středně pokročilý

sak rikam, jakykoliv program na tvorbu a upravu filmu. imho i windows movie maker by to mel zvladnout, tj. udelat novy mastering filmu. pak to jedine upravit v nejakem filtru. ale jsem si 99% jist, ze neexistuje samostatne program, ktery by mel za ukol zvysovat hlasitost u prehravaneho filmu 
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
ve windows movie maker se toho dá delat dost, ale nejak jsem tam nenarazil k nejaké podrobnější práci se zvukem ci k její uprave.myom píše:sak rikam, jakykoliv program na tvorbu a upravu filmu. imho i windows movie maker by to mel zvladnout, tj. udelat novy mastering filmu. pak to jedine upravit v nejakem filtru. ale jsem si 99% jist, ze neexistuje samostatne program, ktery by mel za ukol zvysovat hlasitost u prehravaneho filmu
ALE - jen tak jsem se to pokusil udelat v Format Factory - no a vysledek je zesileni max o 12dB, což jsem skusil, no a povedlo se uplně tak jak jsem chtel. Akorat tam neni moznost poskakovat po jednom dB ale jsou tam jen 4 možnosti. Nic profi, ale zadarmo je to dobré.
- bossko
- Nováček

-
Sony Vegas ... je jedno jaká verze jde tam všechno od audio stopy po efekty do filmu a pod. 
- Mercant66
- Nováček

-
a co třebsa VirtualDub?
- robocop
- Nikdy nic nevím

-
- Kontaktovat uživatele:
No klidne, ale umíš to v něm? Já ne.Mercant66 píše:a co třebsa VirtualDub?