Battlefield Vietnam
Moderátor: Baneshee
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Battlefield Vietnam
Co říkáte na tuto hru???
Se mi zdá,že je to pěkný paměťožrout...na 512 to jede tak tak s občasnými seky...
Ještě,že mám 1 GB
Jinak co se týče grafického zpracování si myslím,že se toho moc nezměnilo... 
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- Slezman
- Středně pokročilý

Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Bohužel si to asi na LAN moc nezahraju, protože to pojede tak 3 lidem z 6.
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Trocha problému s ovladači 53.04 a zapnutými Shadows a Lightmap
http://www.squadraneggra.wz.cz/BFV_shit2.jpg
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Ten multiplayer musí být famózní !!!!!!!
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě to dělalo tu samou chybu s ovladači 53.03, a už před startem hry to hodilo okno,že ty drivery 53.03 nepodporuje...hodil jsem 56.56(myslím) a už to jedeSlezman(CZE) píše:Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
- Slezman
- Středně pokročilý

Jo jo, taky mi to píše, no ale když to teď jede. Navíc mám za sebou neúspěch s ovladači 56.64, kdy se mi CoD sekla a pak jsem viděl jen modrý obrazovky a to jen na TV
. Vrátil jsem se k 53.04, mám nainstalovanejch asi 15 her a všechny jedou stabilně, nebudu nic měnit, už kvůli LAN, nemůžu si dovolit nefungovat naprosto spolehlivě.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Ta hra mi pride uplne vyborná... Je to sice jen upravenej BF1942, ale to je fuk, je to sranda, dobre to vypada, na poradny konfiguraci to i slušne lítá... já jsem proste spokojenej 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Slezman
- Středně pokročilý

Jo, já taky, hlavně jsem zapomněl na zpracování zbraní. Nabíjení M60 je fakt úchvatný. Ukradl jsem rákosníkovi Děgtjarev , začal jsem to solit a ten zvuk? No nááááááááádheraaaaaa
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Me se dost líbí ty vrtulníky, to je paradička. Abych to jen nechvalil - nekdy se ty boti chovaj jak totalní gumy, škoda. Ale klady jasne prevazujou. Baví me to a to dost. Na LAN party to bude tutovka 
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- maxim99
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
panove, nevim jakou mate zkusenost s hranim BFV v multiplayeru na inetu, ale je to uplne naprd. Takovej instagib v UT...Vubec to neni o killu, ale proste te nekdo zakempovanej trefi a jednou ranou zabije....ze zacatku se mi to moc libilo....kdyz treba kolem me projel manik na babete a na plny pecky vyhraval "nowhere to run"...super, ale ta hra samotna je odflaknuta....zlatej BF1942...
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
- Slezman
- Středně pokročilý

v LEVELu příkazy botům a jejich plnění popsali moc moc hezky jako etudu "Vezmi tank, jeď s ním na most a spadni do řeky".Sentenced píše:Me se dost líbí ty vrtulníky, to je paradička. Abych to jen nechvalil - nekdy se ty boti chovaj jak totalní gumy, škoda. Ale klady jasne prevazujou. Baví me to a to dost. Na LAN party to bude tutovka
Já myslel , že se po.. smíchy. Furt ty herní časáky ještě dělají lidi, co mají na dobrej humor.
Abych mohl pomýšlet na LAN párty, musel bych darovat kolegům úhrnem 60 000 na upgrady, takže aasi nic....................
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

jo, celičká nováTomV píše:A to vyšlo jako samostatná komerční hra ? Nebo jen jako jeden z modů k BF ? Já hrál BF Desert Combat a ten byl teda extrémně výbornej...Půl giga paměti nestačí...
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
O, qu'est-ce gue c'est ?Slezman(CZE) píše:jo, celičká nováTomV píše:A to vyšlo jako samostatná komerční hra ? Nebo jen jako jeden z modů k BF ? Já hrál BF Desert Combat a ten byl teda extrémně výbornej...Půl giga paměti nestačí...
Tak to je super... Už letim sehnat nějaké informace. BF1942 má geniální engine (až na tu náročnost
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- Slezman
- Středně pokročilý

TomV píše:O, qu'est-ce gue c'est ?Slezman(CZE) píše: jo, celičká nová![]()
![]()
Tak to je super... Už letim sehnat nějaké informace. BF1942 má geniální engine (až na tu náročnost) a multiplayer, na tomto enginu založený, je nadsupermegaskvělá pařba...
http://www.jrc.cz/index.php?akce=4&kod=013518
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Je to datadisk? Jako na Vietcong Fist Alpha? Nebo je to delany podobne jako BT1942, ale od nejaky jiny spolecnosti? BT 1942 je super, ale na mi sestave asi nehratelnej
U sebe doma sem to nezkousel, ale u kamose jo a je to super.
Az ted budu kupovat novej komp tak 1GB pamneti bude nutnost
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Orbithek
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne je to celičká nová hraManchesterUnited píše:Je to datadisk? Jako na Vietcong Fist Alpha? Nebo je to delany podobne jako BT1942, ale od nejaky jiny spolecnosti? BT 1942 je super, ale na mi sestave asi nehratelnejU sebe doma sem to nezkousel, ale u kamose jo a je to super.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Slezman
- Středně pokročilý

já mám zatím 30, hraju to na single a mám dojem, že mí kolegové jsou fakt totální idioti, zatím neumím lítat a tak se chci nechat vozit, jenomže oni vyskakujou (i piloti) a pak jdu k zemi, stačím vyskočit tak 1/10Sentenced píše:S kolika botama tu gamesu hrajete, kdyz jedete single ?? ja jich tam dal 44 a myslim ze je to tak akorat... samozrejme nektery mapy si rikaj o víc
Jde mi o to, že chci pěkně sedět ve votevřenejch dveřích a pozorovat, co je dole, pilotovat se mi nechce.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to bude problem, vubec to bude chtit zas nejakej patch - to mi pripomina - než BFV vyšlo tak jsem na všech hernich webech četl jak to bude mit prevratnou AI a ted kdyz je to venku, tak človek vidi jak se zase nic nezmenilo. Boti jsou trotlove, chovaj se furt stejne
Ale ta hra me stejne baví. 
- Slezman
- Středně pokročilý

mě taky, ale zamrzí to, když mě vysypou, navíc, když se respawnu, nestačím doběhnou na heliport už jsou fuč a já si tam připadám tak osamělej, jako kůl v plotě, občas ale bojujou dobřeSentenced píše:Jo tak to bude problem, vubec to bude chtit zas nejakej patch - to mi pripomina - než BFV vyšlo tak jsem na všech hernich webech četl jak to bude mit prevratnou AI a ted kdyz je to venku, tak človek vidi jak se zase nic nezmenilo. Boti jsou trotlove, chovaj se furt stejneAle ta hra me stejne baví.
- Slezman
- Středně pokročilý

Já jsem viděl BF1942 jsem chvilku trhalo se mi to (zajkládal jsem i thread) a připadalo mi graficky mnohem ubožejší, podle mě lépe zpracovali zbraně a okolí vyopadá lépe díky té trávě, která je všude.