Battlefield Vietnam

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Battlefield Vietnam

Příspěvek od Orbithek »

Co říkáte na tuto hru??? :roll: Se mi zdá,že je to pěkný paměťožrout...na 512 to jede tak tak s občasnými seky... :? Ještě,že mám 1 GB :twisted: Jinak co se týče grafického zpracování si myslím,že se toho moc nezměnilo... :(
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Bohužel si to asi na LAN moc nezahraju, protože to pojede tak 3 lidem z 6.
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Trocha problému s ovladači 53.04 a zapnutými Shadows a Lightmap
http://www.squadraneggra.wz.cz/BFV_shit2.jpg
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Ten multiplayer musí být famózní !!!!!!!
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Slezman(CZE) píše:Mě (512) se to taky občas sekne, ale to tak jednou za minutu, jinak paráda.
Bohužel si to asi na LAN moc nezahraju, protože to pojede tak 3 lidem z 6.
Jinak se mi to moc líbí, hudba v menu je bomba. BF1942 jsem viděl jen tak naoko, opravdu žádná závratná změna, pro mě je to ale nové, takže mě to baví.
Trocha problému s ovladači 53.04 a zapnutými Shadows a Lightmap
http://www.squadraneggra.wz.cz/BFV_shit2.jpg
Tak jsem ty dvě věci vypl a jede to OK. Náročný to teda je, protože mi z toho P4 pěkně topí.
Ten multiplayer musí být famózní !!!!!!!
Mě to dělalo tu samou chybu s ovladači 53.03, a už před startem hry to hodilo okno,že ty drivery 53.03 nepodporuje...hodil jsem 56.56(myslím) a už to jede :)
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Jo jo, taky mi to píše, no ale když to teď jede. Navíc mám za sebou neúspěch s ovladači 56.64, kdy se mi CoD sekla a pak jsem viděl jen modrý obrazovky a to jen na TV :( . Vrátil jsem se k 53.04, mám nainstalovanejch asi 15 her a všechny jedou stabilně, nebudu nic měnit, už kvůli LAN, nemůžu si dovolit nefungovat naprosto spolehlivě.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ta hra mi pride uplne vyborná... Je to sice jen upravenej BF1942, ale to je fuk, je to sranda, dobre to vypada, na poradny konfiguraci to i slušne lítá... já jsem proste spokojenej :wink:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Jo, já taky, hlavně jsem zapomněl na zpracování zbraní. Nabíjení M60 je fakt úchvatný. Ukradl jsem rákosníkovi Děgtjarev , začal jsem to solit a ten zvuk? No nááááááááádheraaaaaa
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Me se dost líbí ty vrtulníky, to je paradička. Abych to jen nechvalil - nekdy se ty boti chovaj jak totalní gumy, škoda. Ale klady jasne prevazujou. Baví me to a to dost. Na LAN party to bude tutovka :lol:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

maxim99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maxim99 »

panove, nevim jakou mate zkusenost s hranim BFV v multiplayeru na inetu, ale je to uplne naprd. Takovej instagib v UT...Vubec to neni o killu, ale proste te nekdo zakempovanej trefi a jednou ranou zabije....ze zacatku se mi to moc libilo....kdyz treba kolem me projel manik na babete a na plny pecky vyhraval "nowhere to run"...super, ale ta hra samotna je odflaknuta....zlatej BF1942...
CPU:AMD Phenom 9850@default MB:Asus M3A32-MVP Deluxe/WiFi-AP MEM:4GB DDR2-800MHz CL4-4-4 GPU: Sapphire ATI HD 3870 Ultimate s pasivem PSU: ENERMAX PRO82+ 525W
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:Me se dost líbí ty vrtulníky, to je paradička. Abych to jen nechvalil - nekdy se ty boti chovaj jak totalní gumy, škoda. Ale klady jasne prevazujou. Baví me to a to dost. Na LAN party to bude tutovka :lol:
v LEVELu příkazy botům a jejich plnění popsali moc moc hezky jako etudu "Vezmi tank, jeď s ním na most a spadni do řeky".

Já myslel , že se po.. smíchy. Furt ty herní časáky ještě dělají lidi, co mají na dobrej humor.

Abych mohl pomýšlet na LAN párty, musel bych darovat kolegům úhrnem 60 000 na upgrady, takže aasi nic.................... :sad:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

A to vyšlo jako samostatná komerční hra ? Nebo jen jako jeden z modů k BF ? Já hrál BF Desert Combat a ten byl teda extrémně výbornej... :-) Půl giga paměti nestačí... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

TomV píše:A to vyšlo jako samostatná komerční hra ? Nebo jen jako jeden z modů k BF ? Já hrál BF Desert Combat a ten byl teda extrémně výbornej... :-) Půl giga paměti nestačí... :wink:
jo, celičká nová
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Slezman(CZE) píše:
TomV píše:A to vyšlo jako samostatná komerční hra ? Nebo jen jako jeden z modů k BF ? Já hrál BF Desert Combat a ten byl teda extrémně výbornej... :-) Půl giga paměti nestačí... :wink:
jo, celičká nová
O, qu'est-ce gue c'est ? :o :lol:

Tak to je super... Už letim sehnat nějaké informace. BF1942 má geniální engine (až na tu náročnost :-( ) a multiplayer, na tomto enginu založený, je nadsupermegaskvělá pařba... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

TomV píše:
Slezman(CZE) píše: jo, celičká nová
O, qu'est-ce gue c'est ? :o :lol:

Tak to je super... Už letim sehnat nějaké informace. BF1942 má geniální engine (až na tu náročnost :-( ) a multiplayer, na tomto enginu založený, je nadsupermegaskvělá pařba... :wink:

http://www.jrc.cz/index.php?akce=4&kod=013518
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

Je to datadisk? Jako na Vietcong Fist Alpha? Nebo je to delany podobne jako BT1942, ale od nejaky jiny spolecnosti? BT 1942 je super, ale na mi sestave asi nehratelnej :sad: U sebe doma sem to nezkousel, ale u kamose jo a je to super.
Az ted budu kupovat novej komp tak 1GB pamneti bude nutnost :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

ManchesterUnited píše:Je to datadisk? Jako na Vietcong Fist Alpha? Nebo je to delany podobne jako BT1942, ale od nejaky jiny spolecnosti? BT 1942 je super, ale na mi sestave asi nehratelnej :sad: U sebe doma sem to nezkousel, ale u kamose jo a je to super.
Az ted budu kupovat novej komp tak 1GB pamneti bude nutnost :-D
Ne je to celičká nová hra :) S tou pamětí máš pravdu, už je to dnes nutnost :-D
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

S kolika botama tu gamesu hrajete, kdyz jedete single ?? ja jich tam dal 44 a myslim ze je to tak akorat... samozrejme nektery mapy si rikaj o víc :roll:

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:S kolika botama tu gamesu hrajete, kdyz jedete single ?? ja jich tam dal 44 a myslim ze je to tak akorat... samozrejme nektery mapy si rikaj o víc :roll:
já mám zatím 30, hraju to na single a mám dojem, že mí kolegové jsou fakt totální idioti, zatím neumím lítat a tak se chci nechat vozit, jenomže oni vyskakujou (i piloti) a pak jdu k zemi, stačím vyskočit tak 1/10
Jde mi o to, že chci pěkně sedět ve votevřenejch dveřích a pozorovat, co je dole, pilotovat se mi nechce.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jo tak to bude problem, vubec to bude chtit zas nejakej patch - to mi pripomina - než BFV vyšlo tak jsem na všech hernich webech četl jak to bude mit prevratnou AI a ted kdyz je to venku, tak človek vidi jak se zase nic nezmenilo. Boti jsou trotlove, chovaj se furt stejne :evil: Ale ta hra me stejne baví. :roll:

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:Jo tak to bude problem, vubec to bude chtit zas nejakej patch - to mi pripomina - než BFV vyšlo tak jsem na všech hernich webech četl jak to bude mit prevratnou AI a ted kdyz je to venku, tak človek vidi jak se zase nic nezmenilo. Boti jsou trotlove, chovaj se furt stejne :evil: Ale ta hra me stejne baví. :roll:
mě taky, ale zamrzí to, když mě vysypou, navíc, když se respawnu, nestačím doběhnou na heliport už jsou fuč a já si tam připadám tak osamělej, jako kůl v plotě, občas ale bojujou dobře
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Já jsem viděl BF1942 jsem chvilku trhalo se mi to (zajkládal jsem i thread) a připadalo mi graficky mnohem ubožejší, podle mě lépe zpracovali zbraně a okolí vyopadá lépe díky té trávě, která je všude.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“