záchrana dat

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
blackjack21
Nováček
Nováček

záchrana dat

Příspěvek od blackjack21 »

Zdravím. Nemá někdo zkušenost s nějakou firmou, která zachraňuje data z poškozených disků? Na netu jsem jich našel dost, ale raději si nechám poradit. Zajímají mě hlavně ceny a jak dlouho taková záchrana dat trvá. Díky.
matýsek
Nováček
Nováček

Re: záchrana dat

Příspěvek od matýsek »

Ahoj, mohla bych Ti doporučit firmu DATARECOVERY (www.zachrana-dat.cz). Zrovna nedávno jsem jejich služeb využila, protože se mi také rozbil hard disk. Nejdříve mi udělali zdarma diagnostiku, po které mi sdělili fakt dost dobrou cenu (čekala jsem ceny mnohem vyšší), na kterou jsem samozřejmě ihned přikývla. Ani ne za 2 týdny mi volali, že je záchrana dat hotová. A navíc při vyzvednutí zachráněného disku jsem od nich ještě dostala 300 Kč poukázku na nákup v czech computeru.
nalezenecek
Nováček
Nováček

Příspěvek od nalezenecek »

Zdarec. Díky za pomoc. Mám totiž taky problém s HDD. Dal jsem na Tvou radu a mrkl jem na www.zachrana-dat.cz. Dočetl jsem se, že poskytují 30% slevu na obnovu dat, pokud mám ISIC kartu. Příští týden tam zajdu a uvidím. Jo a to s těmi poukázkami na 300 Kč do Czech computeru mají uvedeno dokonce i na webu :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

To se nam tu sebehlo cerstve zalozenych novacku nezistne vychvalujicich jednu a tu samou firmu. :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

N_o_c_l_a_f píše:To se nam tu sebehlo cerstve zalozenych novacku nezistne vychvalujicich jednu a tu samou firmu. :)
dobrý postřeh, mě to přijde spíš jako reklama na spřízněnou firmu CZC
ignorelist: kremrole a dezoláti
maxipes_fik
Nováček
Nováček

Příspěvek od maxipes_fik »

Mám takové tušení, že když napíšu, že mám s www.zachrana-dat.cz taky dobré zkušenosti, tak jako nováček dostanu pěkného sprda... :oops: Když jsem tam měl disk na záchranu dat já, tak ale zrovna žádné kupóny nerozdávali :(
Freeekulin
Nováček
Nováček

Příspěvek od Freeekulin »

Musim se jen připojit. Jsou fakt dobří, rychlí, levní. (Klidně kamenujte, jen referuju)
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“